What We Were

Idag har jag hittills promenerat med min alldeles fantastiska syster och köpt två muffinsformar i silikon till pangpris. Druckit kaffe ur min nya fina snusmumrikkopp och blivit besviken på inställda planer. Nu är det uppryckningsdags!


Fläckar och Ränder

Julafton överstökad. Jättefin har den varit, först steg vi upp till nykokad risgrynsgröt med pappa och lyssna de på Kent. Vidare ut på långpromenad i skogen och sen kosan mot Katrineholm och en mamma som har lagat underbart god mat! Och vilka presenter! Jag är verkligen som "ett barn på julafton" när det är julafton.
Nu tänkte jag klämma in lite bilddokumentation här på bloggen. Fast det tänkte inte blogg.se gå med på. Ni kanske får hålla utkik om ni är nyfikna!


Önska Dig

Nu sitter jag och väntar på Kalle Anka och maten framförallt som kommer efteråt... Vi ska ha en mysjul bara jag mamma och Lovisa tillsammans. Det känns verkligen otroligt skönt och avslappnat, kan inte bli bättre!

God Jul, och lyssna på
den här (finaste jullåten).


You better not Cry

Idag är det dagen, surprise, före julafton. Det är lite lagom mysigt, jag har slutat med alla förväntningar och liknande. Det funkar ändå inte att få ihop det sådär perfekt. Man får fokusera på de små  vardagliga sakerna. Som att man får vara tillsammans eller att det är god mat.
Som skilsmässobarn slits man lite mellan. Jag kan sakna det där med att det är julafton imorgon, punkt. Nu är det visst julafton idag, och imorgon och sen får vi ju inte glömma i övermorgon och dagen efter det.

Men what to do? Sitta och klaga här som en skitunge över att många vill träffa en och fira jul? Ja, det är precis vad jag ska sluta upp med! Nu myser vi i stället. Janssonen står i ugnen och köttbullarna är rullade.

I don't wanna fight tonight

Nu ska vi åka till Norrkan och handla det allra sista inför julafton!

Tandborstning och björnfitta

Merry Merry

Vi firade lilla julafton ute på Hulla Gård igår. Hela tegänget samlat, risgrynsgröt, snuskiga julklappsrim och slocknade tjejer innan vi hunnit titta på julfilmen. Så underbart!
Ni ska få se  vad jag fick i present sen. Den var så himla bra. Här är skörden av mobilbilder.

Kul kul, skratt skratt, att dela ut julklappar när Jaqueline rimmar


Jossan och Josse


Och på morgonen när vi vaknade var det såhär fint på söder och Josse hade sdär fina kläder. Visst kan man nästan tro att det är sommar typ 1987 här?


Men det var det visst inte. Det var visst vinter 2010 kom jag på när jag och pappa hade varit ute på långpromenad.
(Observera att det snöade inte utomhus, det är helt och hållet frost!)


Brought to You by Me

Och nu är äntligen det efterlängtade lovet här. Och det är tjugo grader kallt ute kan jag berätta för er som varit kloka nog att inte gå ut idag.
Vi slutade tidigt idag, gjorde inget mer ansträngande än att fika och tönt-tävla lite med mentorerna och klassen. Sen åkte jag hem och åt ärtsoppa och det var jättegott faktiskt (en utav alla "äckliga" saker jag gillar, läs även ;messmör, kaviar, blodpudding). Nu har jag krupit in i det varmaste som gick att hitta och sitter under täcket och gör grimaser i min fina webkamera. Ja, jag firar faktiskt lite att jag kan slösa bort tid på sånt här nu i tre veckor framåt. HÄRLIGT!



Jag gör fulare grimaser (jag vet att dessa två är äckligt töntiga för de är ju liksom inte FULA) men de vill jag inte lägga ut. Man kan ju i alla fall få ha en snygg fasad på bloggen liksom, aight?

Ehhh... tomten...

...du kan bara klicka på bilderna för att komma till inköpsstället!



Blodet Stänkte

Hej!
Den här helgen har typ sugit litegrann och jag har varit väldigt "moody" så jag tänkte att det bästa vore att inte lägga ut alla depptankar på bloggen. Sådär ja...nu har jag gjort ursäkten för uppdateringen. Som en sann bloggare.

Ikväll har jag sprungt till den här låten på gymmet, och det var typ det bästa idag tror jag. Förutom min familj som står ut med mig även fast jag beter mig som den värsta snorungen.


Träninsvärk

Ni vet att de brukar säga att där man får träningsvärk, det är de musklerna som var otränade innan man fick för sig att träna dem. Sen går man och ständigt påminns om hur jävla otränad man är, eftersom man fick träninsvärk. Det gör ont och bara mer om man stannar upp och känner efter.
Jag tror att den här muskeln

har drabbats av träninsgvärk hos mig.


Tönt

Just nu: lite earl grey med mjölk i storkoppen och känner mig nöjd. Kilar vi vidare mot utbildning och skolbänkar snart!


Somliga Saker Saknas

Godmorgon!
Idag har jag haft skrämmande mycket tid på morgonen, undrar just vad jag panikartat kommer på att jag har glömt när vi ska gå iväg.

I (don't) want a lot for Christmas

Jag kanske spammar bloggen nu. Men det är faktiskt min blogg.
Vill ni veta vad jag tänkte eller? (Ah det vill ni) Jo, jag tänkte såhär, att jag kan inte låta bli att önska mig en himla massa saker i julklapp. Håller inte alls med om att det har blivit så svårt att veta vad man vill ha sen man blev större och inte kan önska sig leksaker. Okej, onödigt inlägg i texten, i alla fall, så tänkte jag att om nu ni skulle sitta och fundera och fundera och fundera på vad ni ska köpa till era kärestan och ändå inte komma på det. Så kan ju jag hjälpa till med tips! Det blir ju liksom inte riktigt lika ego som att jag önskar mig alla de här sakerna (även fast jag önskar mig det allra mesta).

Nu börjar jag.


Rar mössa till någon, kanske en mamma, som gillar färg 100 :- från Indiska.
Kanske oerhört cheesy, men det skulle kunna funka ändå. En bok där man fyller i minnen och liknande, finns i olika typer "till min mamma, pappa, syster osv...) 99:- från systerlycklig.se

Nu slutar jag. Det var väldigt tidskrävande det här, men I'll be back!

Destination Unknown

Nu har jag varit ute på en springtur. Det var absolut inget planerat, men jag fick ryck. Sjukt sugen blev jag och tur var väl det. Nu har jag varit ute och kämpat i minusgraderna till den här låten och det var så jävla skönt att vara helt ensam i mörkret med bara gatlyktorna och känna adrenalinet pumpa.

Sån skön konrast till vinterdeppigheten, "barapapapaaaa....
...I'm lovi'n it!
"

Är jag tillbaka? Lever jag?

Alltså hej. Hemskt mycket hej.
Suck och pust vilken vecka jag har haft, och i och för sig fortfarande har. I tisdags hade vi ett stort prov i spanska och idag har vi kört den avslutande delen på nationella proven i matematik A.
Det känns jävligt nice att ha det överstökat måste jag få säga. Nu är det en sista inlämning i naturkunskap som ska in på måndag, sen så är det ljuvligt jullov på tisdag. Låter som en heroinöverdos att få det klart i mina öron just nu.


Att skeda med Johanna

Jag har inte tid. Besök en bra blogg istället.
(Du hittar några i min länklista därnere till höger)

Sånt där som gör att man får fjärilar i hela magen

Håll i hatten nu, jag lever faktiskt.
Har haft en himla fin helg eftersom jag är så smart att jag omger mig med himla fina människor. Och nu så fick jag total blackout om vad jag egentligen hade tänkt skriva.

Lets Have a Toast

Idag så fick jag för mig att jag och pappa skulle åka längdskidor. Det är något som jag gärna skulle vilja vara bra på, men inte är så, en vurpa, några svordomar och en halvmil senare kände vi oss rätt nöjda. Och jag, så HIMLA trött.

Nu har jag i alla fall lagt mig tillrätta i sängen och tänker att på nationella provet i matematik som vi ska ha det första vi har på morgonen får det gå som det går på. Jag kan inte proppa in mer saken i huvudet nu och kör i stället på sömn och mat. Det är som så mycket trevligare.
Får väl återkomma med resultat...



Såhär fint

Pappa och reflexerna


Jag och världens stelaste pose

YEY

Nu väntar jag på Haron för ikväll är det Desperate Houswivesmyyyyys på brunnsgatan!




O-roligt, eller inte

Godmorgon! Idag är det tisdag den 7 dec för att vara specifik. Det innebär att:
-På julkalendern fick de fullbokat hotell
-Det fick bli snedbena i mitt hår
-Desperate Houswives ska sändas efter en veckas uppehåll
-Jag och Haron har stått ut med varandra på facebook i en månad (oh, yey!)
-Mamma sov inget i natt men lyckas ändå vara positiv
-Läkarna i Uppsala verkar röka ganska mycket marijuana
-Nu ska jag börja dra mig mot skolan




Vad sa jag nu då?

Har jag lust att blogga eller?
Svar: NEJ.

Hej och lite klagan

Jag är fruktansvärt uttråkad och lämnad ensam hemma. Ensam hemma som vanligt då. Känner mig som Mårten i Ebba och Didrik. Ni vet killen som är så ensam jämnt att han får sätta på "låtsaskompisljud" när Ebba ringer till honom för att det ska låta som om han har vänner. Jag får väl sätta på "låtsasfamiljeljud" snart.


Sådär som Mooomin

Jag frös inte ihjäl idag heller!
Den här eftermiddagen var jag och kollade på Elviras nya tillskott i familjen, en näpen svart liten labradorkille! Behöver jag tillägga om den var söt eller inte? Vi fikade lusebulle och checkade läget med skolkatalogen också. Sen gick jag hem och det måste se för roligt ut. Torsten säger att man ser töntig ut om man svänger med armarna, men i det här vädret måste jag gå fort fort fort för att inte hamna på kyrkogård och då måste man svänga på armarna. Tur att jag har en förmåga att inte skämmas över mig själv. (Kanske otur för folk som får skämmas för mig istället? Haha)
Resten av kvällen sprang jag runt och sjöng på till exempel den här, städade och kände mig allmänt rar och präktig.

Nu tänkte jag fortsätta att vara ego (Ernst har berättat för mig vad han anser om bloggar typ, men jag gillar honom ändå för det går inte att inte-gilla Ernst) och fortsätta önskelistan:

Dadadaaaaam:




Något säger mig att morgonteet eller morgonekaffet skulle smaka snäppet bättre om man fick dricka ur de sötaste muggarna. (Man hittar dem till bra pris här *blinkblink*)


Gyllene Knorren

Nu har jag sett det första avsnittet av årets julkalender, och det verkar ju faktiskt lovande! Är inte dottern bara för cool?
Dessutom är denn ju grymt snyggt gjord överhuvudtaget.

Nyheter

Idag ska jag försöka att inte frysa. Därför har jag på mig kläder som gör att jag ser ut att ha lagt på mig 5 cm runt hela kroppen. Men det är SÅ värt.

RSS 2.0