DingDong

Nu finns jag på mobilen igen om nu någon av er skulle vilja en sån som mig något. Och så har jag bestämt mig för att ta bloggledigt över helgen. Puss och kram!

The Longest

Jag var på pass med Josse igår, det var kul att träffa gamla tjejerna och allt, fortfarande lika fina som när vi var "hänger-varenda-dag-kompisar". Något som jag däremot skulle kunnat skippa är min svanskota idag, fyfa-an vad jag inte är gjord för att göra situps alltså.

Liten note också: min mobil dog igår.

På en TISDAG?

Idag tror jag nog att vi var fulla. Men kul var'e!

Weed Party

Band of Horses - Weed Party (bästbästbäst)

"I'ts a good day to skip"

Moody Tuesday

Jag känner mig nästan som en äkta katriineholmsbo nu! Det är en tant som känner igen mig och hälsar på mig på promenadslingan här i skogen (yey). I belong...

Idag har jag ätit supermycket frukost också (på tal om nödvändig fakta) och så är Kristian Anttila gäst på morgonpasset. Han verkar väldigt speciell men det är ju å andra sidan trendigt att vara det.
Trevlig Tisdag!


I said I was fine

Just nu uppdaterar jag enbart för att jag ska kunna säga till mina vänner att dom också ska göra det, Blogg har blivit tråkigt (?).
Igår hade Jenny fixat brakmiddag och det var gott och man blev mätt, innan det så kollade vi gamla, gamla videofilmer med farmor och farfar. 80-talet och pudelfrisyrerna regerade.

Det var väl FN-dagen också? Peace!


Glider, g-g-g-glider

Det kommer alltid snö i oktober, men det glömmer visst folk från år till år. Ja var bara tvungen att kommentera det eftersom alla bara var tvungna att upplysa om att det var snö ute igår på facebook. JA, JAG VET LIKSOM. DON'T RUB IT IN MY FACE! Det är förjävligt med snö, precis som det alltid har varit och kommer alltid att vara alltså.

Ikväll ska vi nog kolla på Juno och sen så har jag hört några rykten om pizza (?) @ Elviras residence. Det blir nog ganska bra tror jag och jag måste planera min klädsel så jag pallar med kylan av en cykeltur hem sen. För imorgon så är det Thanksgiving kalkon i Vingåker som gäller. 
Haha, gissar vi på att Amanda går 3 kg plus av den här helgen?


Brunch:


Tillaga den (helst i fint förkläde då..)


Duka bordet


Servera och vänta på...




...personerna som hjälper till att äta upp!


Ingen sa att det var Lätt

Idag har varit en jättebra dag, jag och Haron har degat i soffan och sen så lagade mamma och Lovisa mysmiddag med tacos. Fast det har varit kallt. Ah och jag är jättetrött, puss och natti!

Let's Go All The Way

Inatt drömde jag en mardröm. Jag och min syster tog en gisslan på Emil i Lönnebergas gård Katthulta. Vi var för det första på "den farliga sidan" så vi hade egenligen inget att vara rädd för, vi kastade äpplen (inget blod så långt ögat nådde) och brottades med en katt. Men ändå var det SÅ läskigt.
Känns som om mitt liv är väldigt hardcore.

Dom Fyra Årstiderna

Äter frukost och funderar på om svenskaprovet kommer fastna i huvudet av sig själv eller om man måste anstränga sig idag också. Idag ska vi ha bad med skolan och jag har kommit på att jag inte äger en vettig bikini, jag lovar att den kommar tappas. Men å andra sidan, vad gör man inte för att bjuda på sig själv?
Här kommer mitt tips om ni inte har massa tråkigt svenskaplugg denna morgon:

DANSA!

Fina Fröken Fick Fika

Tisdag var'e här.
Fika med Josefinan idag


hon var lika söt som vanligt!


Vi diskuterade menlösa kärlekar, vår efterlängtade Ullared-tripp, boxning och försökte få ihop en blandskiva. Om det är något som Jossan kan, så är det att göra dålig musik till bra. För annars lyssnar jag inte på typ det här. Men med henne, ja då blir det mesta helt ok!

Onödigt

I eftermiddag kommer Jossan hit och fikar och det ska bli så mysigt så mysigt! Jag har bakat mjuk pepparkaka för det är faktiskt gott och jag har för mig att hon också gillar det.

För övrigt så känner jag mig ganska så o-snygg så jag postar bilder på människor som är snygga istället. Lev väl som jag skulle sagt om jag var en andlig 50+are.






Fråga inte om källor och få mig inte att känna mig som en dålig person bara för att jag inte har med dom.

McBad

Ibland är jag en riktigt dålig vegetarian och sugen på det elakaste köttet som finns typ, klockan TIO I ÅTTA PÅ MORGONEN?! Gud vad gott det skulle vara med McDonaldshamburgare!
Dessutom glömde jag att sätta på morgonpasset idag, jag visste att det var något som saknades... damn.


Åhw. Det är ju gott, don't fool yourselves!

Ingen ledsen rynka i pannan när man blir gammal

Förutom att jag haft en klagodag har den bitvis varit ganska fin faktiskt. Vi åt middag hos Hultgren ute på Hulla och det var lite fancy faktiskt, stora ingången och fina matsalen idag!




Visst ser de himla fridfulla och duktiga ut på bilderna? Typ bordskick och allt.
Skenet kan bedra, precis när sista bilden togs har Jaqueline avslutat en duktig rap och en fin utläggning om... ja vad brukar hon prata om egentligen? Inte kan hon väl prata öppet om manliga könsorgan? *host* Haha Underbara du!

Att välja Glädje

Idag har varit en klagig dag. En sån dag då jag, helt utan anledning har velat (viljat, eller hallå vad säger man förresten ?) sätta ordet "äckel" framför det mesta. Typ som att jag missade äckelbussen från Vingåker, och sen gjorde äckelpåsens handtag ont i handen och äckelmobilen glömde jag visst också och sen tittade den här äckelboken fram ur väskan



vilken äckeltitel i det sammanhanget va?

Men, HEJ...

... och hejdå!


Give me a month or so, I'll be normal

Vet ni vad? Jag har inte så mycket tid för att blogga för jag har det så himla fint på annat håll, eller har haft i veckan i alla fall.

Och vet ni mer? Jag behöver något varmt för helt plötsligt blev det vinterkallt ute?

Sen den sista grejen: När går något snett? Just nu är det för bra, läskigt läskigt.



Vampyr Helg

Börjar dagen såhär:




Tusen gånger om

Tjatja storbloggarn här. Nu äter jag frukost och ska väl gå till skolan snart. Känner mig glad!


And they're young and Alive

Alltså ibland så tänker jag på att min header måste ju vara fulast. Men så ska ju någon ha den fulaste headern också!

Fredag är idag

Jag har inte haft någon dator eller internet (på flera dagar tänkte jag skriva men sen kom jag på att det bara var) en dag. Det sved och jag åt nog mer än vad jag brukar för att hålla mig sysselsatt med NÅGONTING, men jag har tagit mig levande ut ur det hela.
Thank lord!

Idag är det fredag och det är så mysigt! Jag, Lovisa och pappa tog en tripp till Norrkan och hängde. Eller, jag och pappa satt på fik och fördrev tiden, övningskörde runt lite och var töffa medan Lovisa antagligen sprang runt som en maniac och shoppade. Någon skrikig bilfärd senare var vi hemma och då orkade jag inget mer än att äta fredagsmys och kolla på Little Miss Sunshine med pappa.



Jag älskar plockmat, för det är ju i princip mackor (som är det bästa som finns?!) fast med tjusigare pålägg


och det här är ju kanske en av de bästa filmerna.



Förlåt men jag måste

Jag kände mig som masken i Richard Scarry´s äventyrsvärld på datalektionen häromdagen. Jag liksom puttade fram mig med ett ben på en sån där datastol som rullar ni vet. I alla fall så blev jag så himla exalterad och bara började prata om programmet men jag kunde inte komma på vad det het te.
Efter en liten stunds förklarande kom vi fram till att det var Richard Scarry´s (jag kunde nog inte ens namnet då men) som var så himla bra! Och det roliga är att typ precis varenda en jag sa det till utbrast i ett åååååååååååååååååååååhaande och höll med om vad bra det var. Visst var det, kolla bara:
Annars spenderar jag för det mesta dagarna med att lyssna på den här sången
och den är ju i alla fall positiv!
Förlåt, jag var bara tvungen att nostalgisurfa lite på youtube. Men det är ju faktiskt min blogg
Kommer ni ihåg?

Den här med Doug (hette han Dag på svenska eller hörde jag fel som liten?) var liksom intronas intro tyckte jag. Den allra bästa! Hade ni några favoriter?

Ingen tid för cermonier

Idag hade jag det där provet då som jag skrev om imorse och det gick ganska bra, förutom en sak. Jonas Karlsson var på morgonpasset imorse, och eftersom Elvira också är trogen p3are så pratade vi om detta innan vi satte igång. Gissa vem jag satt och tänkte på? Damn you handsome man!

Where are you going?

Nu har jag sprungit runt hela morgonen och sysselsatt mig med saker bara för att slippa tänka på naturkunskapsprovet som vi har idag. Jag har kört på stilen att om jag inte öppnar boken och ser allt jag ska kunna så finns det inte. Ganska ineffektiv pluggstil som inte rekommenderas faktiskt.

Snart ska jag åka in till stan och fördriva tiden på något vis. Jag kanske rent utav behöver öppna naturkunskaps-boken om jag har otur.

Nu börjar det Visst

Ohoj era små busar! Idag när jag satt på bussen hem så tror jag att jag var så trött att jag såg full ut.

Desperate Houswives

Ingen vettig människa kan väl ha undgått att det är säsongspremiär av Desperate Houswives idag.
Om ni skulle vara ovettig så kan jag berätta att det är 21.00 på kanal 5.



Ni ska väl kolla?

Eller, i alla Fall

Denna morgon lyssnar vi på




Starry Starry

Okej, jag gör ett försök.
Under min blogfreedom har jag hunnit med ganska mycket och annorlunda saker som jag normalt sett inte sysslar med och jag tror Amanda är lite ur balans. Därför har det nog varit lite svårt att pränta ner de rader som borde sammanfattats och hamnat här på bloggen.
Med o-krångligare ord; jag har inte vetat vad jag skulle skriva.

Idag har jag i alla fått en fotobok på posten och det är den finaste fotoboken jag äger även om jag inte vet om jag äger någon mer



men det måste vara en av de finaste jag någonsin kommer äga i alla fall. Jag blev så excited att jag försökte ta kort på härligheten med webkameran, mindre lyckat, men jag måste ju ha tid att läsa den också.

Lite höjdpunkter på vad jag gjort under våran tid som skilda:

  • Legat i min stra säng med mamma och syster och kollat på Mad Men
  • Varit på världens mest peppande bussfärd
  • Sjungit ABBA-sånger med glada vänner
  • Provsmakat äckligt godis med Camilla (som visade sig vara gott!)
  • Druckit te med tjejor som var ovanligt på att diskutera
  • Ätit ett kokt ägg till frukost (varför har jag inte gjort det förut?)
  • Brytt mig lite mindre än vad jag brukar
  • Spenderat lite tid med min syster
  • Missat en bussjävel, okej detta var inte en höjdpunkt, fast det kändes lite filmiskt och härligt att stå och svära över en buss som bara kör ifrån en medan man försöker springa ikapp. Notera att detta var första gången jag missade en buss (skulle nog alltså kunna hålla mig för skratt en andra gång) Men think positive? Yea?




Du var min Armé

Hej hej

RSS 2.0