Solig Söndag, Solig Amanda, Solig Pappa

Min pappa kom hem från Amsterdam idag, det kändes väldigt bra och så, längesen jag träffade honom. Så idag har vi bara söndags-chillat tillsammans. Först på tur var fika på stan


Jag tog romrussinglass och hallonsorbet, pappa öl

och lasagne. (haha på bilden)
Sen så åkte vi till Vingåker och gick på kvällspromenad med tillhörande kaffe och toblerone paus, det var såhär gåshudsfint


Avslutade söndagen genom att


äggmacksfika på balkongen.

Imorgon ska jag jobba, tur att dagen var så himla bra så jag har nåt att vara nöjd över och tänka på.

Bara så ni vet

Idag har jag:
  • Köpt en skivspelare
  • Klämt handen i bildörren
  • Plockat sommarens godaste smultron
  • Ätit pannkaka med hjortronsylt
  • Träffat saknat gäng hos Martin
  • Haft den mest värda facebook-chatten på länge


Nomnomnomnomnom

Wooopa, det är fredag eftermiddag och jag står uppe i min lägenhet, bakar pizzabullar och lyssnar på proggig gubb-rock. Det känns jää-äävligt skönt faktiskt.

Gick till Johanna

Blev mätt i magen och glad över vänner.

Dance With You

Jag är ju uppe så jävla tidigt, att det är lite tomt i huvudet. Ikväll ska vi grilla hos Johanna.

Crap (or NOT)

Elin var här idag och hennes pojke Martin en stund. Hängde på balkongen, drack te och åt riskakor och sådär. Blev sjukt sugen på att typ göra en septum piercing (bara för att Elin är typ den enda av mina vänner som inte rynkade på näsan när jag föreslog det första gången). Min fasa är dock att infektionskänsliga Amanda skulle förvandlas till ett stort äckelsår om det skulle bli infekterat. Det suger lite pung. Eller ganska mycket.

Det var förövrigt väldigt näjs att fin-Elin ville hälsa på. 

Bra inlägg.


Woop

Jag har haft en jättefin helg med Louise i Stockholm och idag har jag börjat jobba.
Bilder kommer kanske snart, nu ska jag krypa ner

och sova för imorgon ska jag upp SVINTIDIGT. See yah 'round!

Paralell Värld

Sitter på min balkong med lite ljus och nagellack och min granne sjunger "show must go on" på singstar. Jag försöker lyssna på det här
emellanåt.
Och titta på typ det här

Och jag vill inte gå och lägga mig.

Provocera Mera

I've gone 75. Idag var det kaffe, dusch, skorpa (äter folk fortfarande skorpor ens?!) och morgonpromenad innan klockan åtta. Sen komma hem lagom till havregrynsgröt med blåbär och kokt ägg.
Det har varit så så länge jag kan minnas hos farmor och farfar. Jag tycker att det är ganska trevligt.

Känner dock att 17-åringen inom mig börjar göra sig påmind. Jag får väl lov att ta igen allt big-time när jag kommer hem med vodkashots, spyor, nudlar, hångel, obekväma sovplatser och one-night-stands. Who's in?

Jag lever

Vilket superbeslut det var att åka iväg.


Varför är jag inte alltid såhär klok?!!?!

Bedöva Mig

"Hej-jag-försöker-automatiskt-vara-sexig-när-man-tar-kort-och-öppna-munnen-lite-och-kisa-med-ögonen-även-fast-jag-tar-en-webcam-bild-sitter-i-min-säng-och-dricker-något-så-osexigt-som-sojamjölk-egentligen-ville-jag-visa-mitt-halsband-visst-är-det-fint?"
"Hej-igen-och-tror-inte-ni-också-att-jag-kommer-ångra-att-jag-åt-en-knäckemacka-i-en-alldeles-renbäddad-säng-bäst-jag-sätter-mig-på-tåget-mot-norrköping-och-spenderar-en-natt-hos-farmor-och-farfar-kanske?"

"Borde-kanske-sluta-med-de-här-jobbiga-meningarna-även-fast-jag-precis-förstår-själv-hur-de-ska-läsas-i-huvudet-men-undrar-om-ni-verkligen-också-gör-det-och-det-kommer-vi-aldrig-få-reda-på-vad-tråkigt-typ-slutar-nu".

Nu ska jag borsta tänderna så att tåget inte åker utan mig. Och pensla på lite mascara så folk inte frågar om man är sjuk.


Jag säger samma sak för 6002:e gången

Hysterisk Louise-helg. Fan vilken underbar tjej.

Annat värt jag hunnit med: Att sitta i mitt öppna fönster och pratat i telefon, tänt ljus, spelat gitarr och träffat Elvira med tillhörande hund.

Resten av tiden har varit lite smått apatisk. När jag inte får vara med någon, fastnar i soffan, har ont i magen. Mår illa. Inte pepp att vara i närheten av mig.

Ah juste EN sak till. Sista avsnitten, säsong 2 av Skins. Dööööööööööööö fyfaaaaaaaan vad bra. Eller dåligt, sorgligt, hur man nu ska uttrycka sig.



Don't Worry 'Bout a Thing

Jag har skaffat ny sambo och vi har storstädaaaaaaaaat. Och wejlat med i typ. NU ska vi åka till Vingan och äta lunch och sen bränna alla kärleksmums på långpromenad.

Kluddigt.blogg.se

Varit rastlös, ville göra det här.
Klicka på bilden för att komma till kludd-bloggen. Överblivet och blivet kladdigt och slarviga teckningar. Kolla om ni vill, klicka på bilden eller gå till kluddigt.blogg.se



Nu är snart mina kärleksmums klara. Sen kommer Louise och Jossan och jag har köpt ett halvt kilo ostbågar.

Let's Get Together

Jag är vad man skulle kunna kalla "fett sjuk". Det var väldigt längesen så jag antar att jag förtjänar det. Tänker nog inte lägga mina sista feberkrafter på bloggen så ni kan vara lugna hitta på nåt annat och inte uppdatera min sida på ett litet tag.

Listor

Saker man gör som gör andra ledsna:
  • Sviker
Saker som gör mig ledsen:
  • Mig själv
Saker man gör som ledsen:
  • Ignorerar


Sort of

Idag har jag än så länge druckit mycket smoothie till frukost. Jag mår ganska konstigt och är glad över att min syster finns att krama på.

Give A Little Bit

Jag är sjuk och det suger pungpungpung. Tänkte gå och lägga mig och sova bort resten av dagen, kom på att det var måndag och tekväll, springer (SPRINGER) till bussen, missar. Finns de nåt värre än när man ser den åka iväg? Träffade Matilda och missade nästa buss också. Bara jag som lyckas.

Gick hem och stekte pannkakor till Lovisa som förhoppningsvis kommer hem från jobbet snart i stället. Nu ska jag antagligen typ dö tills dess. Hejsvej

Lyssna på det här för det är bra musik (skinsmusik <3)


Putte i Parken 2011

Jag är lite ledsen över att kameran dog under typ första natten/andra dagen sådär. Men asså det var typ sådär bra som ni ser på bilderna, hela tiden. Pendulum var asfett, Maggio var typ mysigast ever, Maskinen öste mer än på P&L, Movits var överraskande bra och Håkan sviker aldrig.
Träffat massa bra och sköna människor  och tycker att Putte i Parken var så jävla värt!

Skin

Nu har vi velat fram och tillbaka ett tag. Mitt kära resesällskap till Karlskoga dumpade mig lite för jobb och förkylningar och annat aptrist. Som tur är, fixar sig ju allting (äkta timbuktu-style) och Stina hoppar upp som den lilla ängel hon är och vill åka på fäääääääääst. Började packa nu, vi åker om tre timmar ungefär. Bort bort bort! Klingar fint i mina öron!



Alltid härifrån, aldrig Hem

Okej, det sög lite att komma hem till Katrineholm. När blåbärsfilen var slut och sådär, alla jobbar ju?!
Så jag, Johanna och Thomas åker till Karlskoga och röjer Putte i Parken. Varför lägga av med festival? Det här blir grymmaste efterfesten till Peace and Love.



Men jag tror att alla snart
har fått nog av mig
Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen är så sjuk

Wooop, Maggio en gång till!

Hur Du rör Mig

Jag är hemma. Hemma. Hemma. Hemma.

Så nu har jag typ ätit upp en liter blåbärsfil, sovit, borstat tänderna (hur många gånger?!), duschat och däckat lite på vartenda ställe som är mjukare än en ouppblåst luftmadrass. Veckan var sjuk! Några höjdpunkter var Lykke Li, Veronica Maggio, Kapten Röd, Bob Hund och Håkan Hellström.
Haha, trodde aldrig att jag skulle sluta böla på Maggio...

Något som stör mig en aning är att mitt minneskort till kameran verkar ha livit trött på livet halvvägs in i festivalen. Jag ska försöka återuppväcka.

RSS 2.0