Det här är en fin låt

och det här också
gjorda av en fin kille. Tänkte bara så ni inte skulle missat det.

Dagens Happening

Haha jag och min Lovisa blogg-dokumenterar verkligen stenhårt. Springer runt och tar kort på allt med andra ord.
Det är ju egentligen fruktansvärt ointressant att se oss källsortera tidningar. Men jag var ändå tvungen att posta dom här bilderna, för dom blev verkligen så värdelösa att dom blev bra. Hur lyckas man liksom? Kolla min kulmage (det är FAKTISKT jackan), blundande ögon och cp-vänsterhand.
Och förlåt, men jag kan säga det här för jag vet att du vet hur snygg du är i verkligeheten, men kolla alltså Lovisa...vafan hände?
Jaja, ibland lyckas vi ju faktiskt. Och det var mysigt att ta på sig regnkläder och gummistövlar. Jag kände mig som fyra igen. Stannade till och med och gungade lite på väg hem.

And then You kissed me

Adhd-Amanda slår till idag har så himla mycket energi, så jag tror jag spricker snart. Så jag har bakat bröd städat lägenheten och pumpat musik för hela trapphuset såklart.Nu ska vi fortsätta med lite etik och livsfrågor och vidare mot källsorteringen med syster. Yes, living the glamorous life!

Imorgon vankas sweet sixteen partajj ute på vischan, det blir nog himla bra för jag har hört att många personer som jag saknar ska befinna sig där. 


Kort och Gott

Hej! från en glad Amanda. Har haft en hur fin onsdag som helst, trots att den började med fysikprov. Tur att det finns männsikor som kan ge den effekten på mig. Tur.

English Roses

Idag har jag fysikprov. Känns sådär faktiskt. Försöker att ladda igång med lite Oskar Linnros såhär på morgonkvisten och äta apelsin.

Rart

Mamma kom med thaimat till sina små hungriga barn.
Jag är ingen fancy brud direkt så för mig är det vardagslyx. Men fråga mig inte varför mina familjemedlemmar gråter och gömmer ansiktena i händerna när jag försöker ta kort på dom.

Hon Studerar Visst

Ibland orkar man ju inte blogga själv. Då kan man länka till sin syster som orkar göra det. Hon är allt bra hon, jag skulle vilja säga det här, fast tvärtom och tillbaka till dig Lovisa (småsyskon ska väl härmas?).

Fult

Haha. Jag kom tar mig i håret likadant på både min header och profilbild.

Hon uppdaterar

Hej och hå! Precis ätit middag. Nu ska jag plugga fysik som attan och sen så ska jag belöna mig själv med att ta lite ledigt och en skön joggingtur. Jag hittade förresten en mysig video på Emilias blogg sen i fredags, den kommer ni till om ni klickar här. Hoppas det var okej att jag länkade (!?) läs hennes blogg förresten, full av bra tips och snygga bilder!

SöndagsBrunchen

Såhär trevligt fick jag ha det idag. Underbara människor som kom ut till Inge och åt brunch med mig. Och sen fick dom snällt söndagshänga i soffan lite och ta en blåsig promenad och kolla på lammen. Blir så himla glad ända in i magen när jag tänker på hur fina människorna är, även om några saknades. Dom ska jag tvinga att komma till mig någon annan gång.
Amanda är lyckligt lottad.

And forget about my tainted heart

Kom precis ut till mamma och Inge, är skönt trött och tänker krypa ner i sängen snarast även fast klockan är tio och det är lördagskväll. Jag borstade till och med tänderna innan jag åkte så jag skulle slippa göra mig i ordning. Nu är det bara att gliiiiiida ner i sängen. Imorgon kommer det tjejer hit som förhoppningsvis är lika sugna på att ha trevligt som jag!

Jag tänkte sjunga nåt för Dig igen

Jag har kanske börjat blivit lite tankspridd vad gäller mitt bloggande känner jag? Men jag är nog lite tankspridd överhuvudtaget.

I en blogg ska man skriva vad man gör eller hur?

Jag tänkte försöka i alla fall, utan att halka in på massa sidospår och vräka ur mig en massa tjafs om hur allt känns jämt och ständigt.
Igår åkte jag till gymmet till skolan och drog med mig pappa på en blåsig joggingtur. På kvällen lagade vi middag och myste ett gäng hemma hos Carro. Så himla bra, känns som om man umgicks så på 70-talet. Jag har ju förstås ingen aning hur det var då, men jag har en bild av att man var hemma och umgicks och lyssnade på musik då i alla fall. Och hade trevligt för det ser så trevligt ut på sånadär inrökta gamla fotografier.
Ni vet typ:



Bilder från förra helgen, tyvärr redigerade (surprise!) och inte inrökta på riktigt, men jag måste ju se till så att ni hajjar vad jag menar.

Sen så fick jag sjunga Håkan Hellström på väg till bussen hem och äta choklad med fina killar.

Och gå hem och somna. Nöjd.

Integritet, vad har den nånsin gjort för mig?

Det här är perfektion.

Titta bort Matilda

Ibland blir jag nästan lite äcklad av att jag är en sån hopplös romantiker. Man blir så jävla besviken jämt och ständigt. Konstigt för att för det mesta är det ju helt underbart.

Jag Städar

Och det är faktiskt roligare om man får ta på sig ett fint förkläde och posa med dammsugaren.

I Hushållet Systrarna Gustafsson...

...har datorn fått flytta upp på vardagsrumsmatbordet. Och det är väldigt fint att sätta sig tillrätta där. Även om lillasyster snällt får sitta vid lilla skärmen. Åh man kan visst umgås via elektronik.

LambiBambiGullePluttiLalalalala...

Middag ute hos Inge och mamma idag! Det hade kommit tre stycken små lamm och dom skulle vi förstås ut i hagen och jaga, stackarna.
Alltså mamma fick på sig den här jackan... haha vi höll på att dö lite.

Ah det var inte så lätt att fota. För jag var skiträdd för baggen som står liksom till vänster utanför bild (jag lovar han ville bara jaga mig!)


Snurra Flaskan

Dunderfrukost intagen. Jag älskar när vi har ägg, rostbröd, tomat, avokado och keso hemma. Det skulle jag leva på nästan enbart om jag fick. Och sen mitt jordgubbste, kaffe och bubbelvatten förstås.
Med detta sagt känns det plötsligt mer som om jag ska få ordning på livet idag.

Uppsnärjd

Var ute och gick en sväng med Matilda förut. Hon gillar också messmör (som mig!) typ... galet. Annars gillar vi ganska olika för det mesta, sjukt att det funkar så fint ändå.

Ska jag skriva liksom?

Jag har snöat in på rulltårta och jordgubbste, pluggar kemi och köpte en väldigt tråkig svart kjol på HM idag.

This Could be

Okej, jag fick redigera lite så ni skulle se vad som stod, men själva grejen är ju
att vi beställde Peace&Love biljett ikväll! Jag ska åka med den förhimla bra och galna kvinnan ni kommer till om ni klickar på bilden. Jag ska bara övertala henne att inte dö först. Sen ser det ut som om vi kommer bli ett helt gäng andra sköningar också. Nu längtar vi sommar 2011.

Slutsatsen

Jag har haft en förhimla trevlig helg och nu
dricker jag jordgubbste igen. Jag kanske överlever ändå.

Lördag

Jag ljög kanske lite i förra inlägget att det bara var i fredags jag ville dokumentera. Men allt känns så härligt så det blir lätt att man tycker att det borde fastna på bild! Det här var lördag:

Mamma skjutsade mig till Österåker och jag och Josse promenerade i solen och vårskrek lite. Det är lite synd om hennes knä, men istället för kryckor kan man ju ta promenadstavar och vara lite medelålders
Vi badade badkar eftersom jag tjatat så, och åt fruktsallad.

På kvällen kom det en himla massa trevligt folk hit och hängde med mig, vi kollade (givetvis) på när Katrineholm var med i körslaget tillsammans med Gabriel Forss och pep av förtjusning när vi såg folk vi kände. Och de var verkligen jätteduktiga och hade superbra energi!
Sen stängde vi och bråkade lite musik, åt, drack, kramades och sånt där som man borde göra hela tiden egentligen.

Fredag

I fredags kände jag ett väldigt behov av att dokumentera, i princip allt. Så nu får ni lida/njuta av resultatet.

Våra uppstoppade djur och skallar och skelett och sånt i natur-korridoren hade fått nya lampor
Och Elvira tyckte att mitt skåp behövde städas (?). "Det ser ut som ett killskåp".
Såhär glad och fin (finfredag) var hon
Sen tog vi blodprov på biologin men det kändes för äckligt för att ta kort på, åt bönbiffar med svampsås och körde styrketest på idrotten. Som ett härligt avslut hade vi spanska
och då flätade Stina ihop mitt och Jacquelines hår för det kändes som världens idé först. Jacqueline blev i alla fall glad över att sitta ihop med mig. Jag kände mer "varför får jag aldrig gå hem?".

På kvällen fortsatte jag mot Viala där mamma, Inge, moster Stina från Stockholm och lillkusinen Tuva befann sig.

Fast där gav min mobilkamera upp i den skumma belysningen. Vi myste i alla fall med middag, tårta, studsande rymdvarelser, kittelgos i soffan och teckningar på Rapunzel/Trassel (tydligen den nya it-prinsessan?).
Tror jag däckade klockan elva hur nöjd som helst.

Hold On

Jag ska uppdatera. Jag ska.

Vi två hör hemma, i ett rum med inga andra

Blir alltid lika förvånad när jag går in på in egen blogg och ser hur dålig uppdatering det är. Fast allvarligt talat orkar jag inte riktigt at the momento, det känns viktigare att lära sig maskinen-texter med min syster, promenera i vårsolen med favoriter, lyssna på Håkan Hellström och sånt där.
Gör det ni med vetja!

Silent Shout

Okej snabb sammanfattning av mitt liv. I dag var det sovmorgon till fem över ett. Det var lite grymt och soligt, härligt och sånt.
Nu försöker jag skriva en sammanfattning av situationen i Nordafrika och arabvärlden och inser hur pinsamt oallmänbildad jag är. Sen har jag varit så sjukt sugen på att bada badkar under en längre tid. Vi har inget varken hos mamma eller pappa. Förut badade jag ju aldrig när vi hade ett, men nu; fan vad jag behöver ett bad?! Jag funderar på att våldgästa den här för jag vet att hon har ett. Jag kanske kan muta henne med lite keso.

Du. Och Jag. Nu.

Amanda och jordgubbsteet, en kärlekshistoria.

17 år i Staden

Nu har jag ganska nyss vinkat av middagssällskapet. Vi har haft födelsedagsmiddag för Jacqueline som blev 17 i fredags och så har vi kollat musikalfilmerna från våra avslutningsmusikaler i 9an. Åh vilka minnen man fick!
Vi försökte komma på någon maträtt som hon gillade. Det enda vi kom på att hon någonsin pratat om var fiskbullar. Vår glamourtjej! Men serverar man mjölken ur vinglas och fixar tårta till efterätt så duger det mer än okej!

Och jag älskar också fiskbullar i hummersås. Sånt som folk inte erkänner för att det luktar fisk och det är osexigt. Kan ju lika gärna fortsätta att bekänna hur gott jag tycker kaviar och makrill i tomatssås är. Så nu vet ni.


Myser Mest


Kalla Mig CP

Whoa. Njuter av en kväll för mig själv med tända ljus och lite salta pinnar. Fast Broder Daniel, Håkan, Jocke och Lykke hälsar på. Ganska rara det där gänget.
Haha mamma och Inge hämtade mig i nercabbat idag. Det var lite sött. Och jo vi stod faktiskt ut ett litet tag innan det blev för kallt.
Sen gick jag ut på promenad i finvädret med Becca. För att sedan klämma in två vänner till när jag ändå var i Vingan, Josse och Sofie mötte mig och vi vi tog med oss kameran ut en sväng. När jag kom in var det fortfarande ljust fast lite kväll och jag var såhär "jag-har-varit-ute-och-lekt-och-fått-frisk-luft-så-nu-är-jag-lite-pigg-fast-trött-och-hungrig"-känsla som man alltid fick när man var liten och typ hade hängt/cyklat runt/inte gjort något vettigt med ungarna i kvarteret. Det var superhärligt! Jag tycker förövrigt att våren påminner mycket om dagisperioden i mitt liv. Känns som om det är dagis på g när det är vår i luften. Och det gillar jag.

God I know

Igår var så bra! Först var vi och kollade på tallås musikal. Tycker alla hade jobbat på riktigt bra och det är så duktigt att våga stå på scenen och verkligen köra på.
Sen gick jag hem och åt. Och min syster hade glömt något i skolan, och jag tyckte lite synd om henne som skulle behöva gå dit ensam. Så vi gjorde en hel termos med kaffe, tog med oss plugget och satte riktning IT-gymnasiet. Fast där får jag egentligen inte vara så ni läser egentligen inte det här.
Och vi pluggade faktiskt. Fast dansade kanske mest av någon anledning.


Bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana

Idag är det torsdag. Och jag kan inte sluta lyssna på.

Nu är jag hyper igen?!

Allstå idag. Har tagit kol på mig litegrann. Fick tillbaka två ganska halvtaskiga prov och sen fick jag en blå nagel för att Goran trampade på min tå på idrotten. Och väl inne i omklädningrummet så kom jag på att den kanske ramlar av, och då kommer jag vara stortånagelslös i sommar (!!!) och tänk i alla sandaler och på stranden och allt.
So I paniced och det resulterade i att jag drog med mig mina två väninnor i någon slags "säga-alla-könsord-jag-kan-och-gråta-fast-skratta" -grej. Såhär i efterhand låter det faktiskt lite overkill till och med i mina öron.
Men FAN jag och Elvira som har planerat såna här fina träskor/sandaler.
Nu har jag (anteckna, viktig info) stuckit hål på den och klämt ut blod i alla fall, hähä. Håll tummarna för att lillen överlever!

Fast jag måste säga att det var ganska trevligt med en sak i skolan. Och det var att vi fick whiteboardpennor av biologiläraren som "hade en bra dag". Hon är så hjärtlig förstår ni!

Så jag försökte göra gissa-låttexten-rebusar men min klass suger tydligen på Håkan Hellström. Fast det var mysigt ändå.

Jag var nog gjord för Dessa dar

Lite sol genom persiennerna gör stor skillnad när man vaknar, eller hur? Jag har sovmorgon så jag funderar faktiskt på att kasta på mig solbrillor och ta en sväng ut och njuta. Håller tummar för en bra dag!


Ljög ju förut...

...nu är dagen complete!

Väsentligt för er

Såhär var det
Och sen 13 min efteråt såhär. Jag känner bara att jag har lite lust att skrika *BAM* och göra en Kodjopose. Fan så bra! Nu får man rum att ligga på golvet om man vill vara deprimerad också.
Dagen är complete!

Fintjejen


There is no combination of words

Idag har jag skrattat högt med min syster fler gånger än jag kommer ihåg. SÅ väldigt väldigt värt.
Nu har vi precis varit ute på en jättefin springtur, lyckats skrämma Staffan på stan och letat jordgubbar på Netto. Sinnesjukt skönt!

Och den här bilden är ganska "blondinbella-hur-pepp-och-duktig-är--inte-jag!?" men fan! Det är ju just det vi är! Här kommer ni till hennes blogg som är mycket finare än min.

Love Will Tear Us Apart

Vissa dagar måste man bara göra en sånhär spelningslista och ligga på sitt golvet ett tag. Jag hoppas verkligen att det bara beror på att jag är 17 år.

Just nu @ Inges altan


Som små bleka mullvadar kryper svenskarna ut idag. Det gör även vi såklart, sol och plusgrader, det kanske finns hopp om livet!

Somebody told Me

Cha.
Blev en ganska lugn men ändå trevlig kväll igår. En av de saker som var himla bra var att Becca kom hit och skitsnackade och fixade sig här innan. Det var så längesen jag umgicks med den bruden på tu man hand så vi hade det riktigt fint dårå.
Sen tog vi cambilder (för av någon anledning måste man ju när man ändå duttat, lockat och fixat till sig i hopp om att bli Megan Fox) och trippade iväg till Felix. Trevligt att träffa lite nytt folk!
Fast våran cam+två glada tjejer har en tendens att resultera i suddiga bilder visst.

Nu ska jag och keka lite frukost i Viala och sen vidare mot Louise tror jag bestämt? Mhm!

Jocke vet

Ge mig en käftsmäll jag är feg. Sänk mitt hjärta som en sten.

F-F-F-attaru?

På mattelektionerna, ni vet när livet känns lite mer hopplöst, så har vi diskuterat vår framtid ganska mycket på sistonde. Elvira ska ha långt tjockt grått hår när hon blir gammal det har varit klart ganska länge. Jag har däremot funderat lite fram och tillbaka men nu har jag faktiskt kommit på det. Stor slarvig knut och sjalar ska bli min grej.  Så eftersom jag egentligen ska plugga sjukt med biologi så visar jag er.
Känns så skönt att kunna släppa det nu. Fast jag ska eventuellt ha dreadlocks i knuten, men bara eventuellt så ni vet.

Biologi med Lena alltså

Kass update. Och den lär inte bli bättre idag. HA!



RSS 2.0