OBS! Jag babblar på

Idag var jag med Max och mamma och åt glass nere på Djulö. DÅ slog jag till minsann och provade Daimstruten med päronsmak, har väntat på att någon ska bjuda mig...Den får fyra av fem toasters! Mycket bra smakkombo och tumme upp!
Min kjol blåste upp några gånger och tyvärr inte lika perfekt som Marilyn Monroes tenderar att göra men annars var det perfa. Hoppas verkligen vädret håller i sig!



Det var tur att två av mina favoritpersoner fick muntra upp mig lite för dagen i skolan var rätt tung alltså. vi fick tillbaka Nationella provet i spanska och jag blev besviken, hade verkligen hoppats på ett MVG och landade på ett VG. Men sen när jag umgåtts lite med de fina, skrattat lite, kramats lite, fått upp blodsockret, tänkte jag liksom på att, nej, jag ska fan inte må dåligt över det. VG är ju ett toppenbetyg egentligen, och jag ska faktiskt lära mig att vara snäll mot mig själv. Det är min nya grej, acceptans mot Amanda Gustafsson.

Ja på tal om snäll mot mig själv lyxåt jag nyss en himmelskt god knäckemacka med chevré och lingonsylt. Det må låta äckligt för de otränade örat men ni gourméer där ute förstår ju vad jag pratar om. Over and out!

Saker att fundera över:


Varför folk lägger ut en förmögenhet på mjukisoveraller nuförtiden (läs:"one piece")?
Varför jag inte är i skolan nu?
Varför min syster envisas med att stjäla min cykel och inte lämna tillbaka den?
Varför jag inte är bättre på matematik?
Varför P3 sänder två timmar av "spelguiden" mitt på dagen en söndag?
Varför Extra's tuggummin inte finns i smaken körsbär?
Varför inte fler människor plockar blommor?
Varför jag tog den här bilden?


Mammas dag

<3

Tänkte att jag skulle visa er

min nya jeansjacka också. Den kommer från Lee's provkollektion och kändes bara verkligen som en Amanda-jacka, så jag var tvungen att skicka ner pappa på outleten för haffning av den! Vi har det bra tillsammans, jag och jackan. Har varit på jakt efter en mörk ett tag så gissa om jag blev glad när den bara bodde 500 m ifrån pappas lägenhet! Ibland blir man så himla glad av materialistiska saker!

Det här är min tid

Jag är en sån uppdateringsdrottning ibland. Igår myste jag i vilket fall med Louise. Vi hyrde film och åt tacos, det var himla längesen jag var och hyrde film sådär och hade äkta myskväll så det var väldigt uppskattat från mitt håll.
Dagen har rullat på finfint, jag har hunnit gå en sväng och pussats lite med Max, följt Louise till bussen och ätit soppa med bubbelmackor.
Ikväll/idag tänkte jag nog packa med mig en godispåse, fysikboken, datorn och styra färden mot vingan och de där föräldrarna. Vi kanske klämmer in ett gym-besök också, känns behövligt!

Tjockt

Jag överlevde veckan och vi fick sluta tidigare idag. Fet-nice.

Gewdis

Mamma hade köpt lakrits till mig upptäckte jag när jag kom hem från skolan. Det tycker jag var rart.
Sen är systern rar ibland också. Har lovat henne en promenad och mys nu.

Vafan

Jag har haft helvetesdagen idag. Tycker så jävla synd om mig själv också hela tiden, riktig liten martyr. Börjar gråta stup i kvarten, bara för att riktigt visa för omvärlden hur jobbigt jag har det. Bortskämt.
Nu äter jag färska jordgubbar i färsk mjölk även fast jag egentligen är proppmätt. Tänkte bara så ni vet, och sen vill jag gå och lägga mig snart så jag kan få vakna till en ny dag. Tack hej.

Around the World

Jo ni vet mitt förra inlägg? Ett aning spänt och stressat eller hur? Och hur klyschigt låter det inte att träning och skratt får en att slappna av egentligen?
Men det är SÅ sant. Jag var först hos Johanna i Vingåker och skrattade, sen tog jag mig runt en joggingtur i solnedgången. Nu känner jag mig avslappnad. Frågan är väl kanske i och för sig om det är bra eller dåligt med tanke på hur mycket jag borde få gjort.

För övrigt har idag varit stora lakritsdagen. Jag vill inte bekänna hur mycket jag har ätit faktiskt.

A piece of paper And a lock And a cage

Jag tänkte att jag på förhand ska be om ursäkt/förbereda er för att min uppsyn de närmsta dagarna inte kommer vara speciellt käck. Nu ska jag högprioritera skolan tills skiten är över.

Sjunger

Sofie bjussa på födelsedagsmiddag ikväll. Grillat och rabarberpaj, mums!
Vi skreksjöng lite till maskinen, pratade hemlisar och lyssnade på dåliga låtar av Eric Amarillo.
Jag hade hur trevligt som helst men det blev tidig hemfärd för min del då de andra tydligen hade ork att "dra vidare". Jag vet jag är en liten pensionär. Ska fan ta mig i kragen och vara 17-åring snart. Skolavslutningen i alla fall, då är det skärpning!

Jag har haft en så bra helg hittills. Imorgon håller jag tummarna för promenad med fröken Fredin, sol och pojkvänspussar.

Idyll

Idag har mina ögon fått vara med om så himla mycket fint.
Först var vi på Ändebols rabarberfestival (as I told u before). Det var dundermysig miljö och jättefint. Rabarberbeställning av Elviras mamma och lite nakenavre fick vi med oss hem.


Vi har egentligen ingen aning om vad det är. Men det var bra näringsinnehåll, fin påse och hade ett så väldigt sensuellt och tjusigt namn. Så vi slog till! Känns bra!

Jag fikade rabarberkaka med kardemumma. Den var helt gudomlig, jag måste försöka mig på nåt liknande här hemma. Ska ragga lite rabarber bara.

Sen åkte vi till Ericsberg slott och strosade. Inge och mamma ville vara herr och fru slottsägare.

Och det var superfint här med som ni ser. Vi suckade kanske tusen gånger för att vi ville bo så.

Glad start på dagen.

Jag ska på rabarberfestival


hur festligt låter inte det likzzzzzzom?!


Världsbäst

Min mamma fyller 51 hela år idag. Det firade jag och Lovisa genom att åka till henne och Inge och bli bjudna på mat.
Inge fel faktiskt.
Grattis igen mamma! Jag älskar dig!

I, I follow

Idag har vi som går i NV1 oc NV2 haft besök från skogsindustrierna. Det var faktiskt ganska kul, verkligen superduktiga männsikor som kom och pratade med oss. Riktiga sånadär som man först tycker är helt otroligt supertöntigt klämkäcka (farmor har lärt mig det ordet) fast när man tänker efter en stund är det nog bara att man är lite avundsjuk på deras energi och gladhet liksom.

Sen var det pannkaka och idrott kvar av dagen. På idrotten joggade jag och Gustav i skogen. Det var så himla trevligt faktiskt!

Nu har jag nästan skrivit klart en samhällsskunskapslektion tror jag. Skulle egentligen infunnit mig i Martins lägenhet med kladdkaka i munnen och NHL-spel i näven men eftersom vi är hårt studerande ungdomar kom vi på att alla var tvungna att plugga. Lite surt det där. Är det förresten räven som säger att det är surt eller har jag bara fått för mig det?

Reaggeprofil

Pluggar hos pappa idag. Vi har precis fikat äggmackor med kaviar och räkost. Mu-u-u-ums. Sen är vi väldigt sugna på det här. Det är bara ett problem med det, att pappa måste försöka få in sin lilla 17-åring på krogen. Men grymt mysigt skulle det vara.

Nu ska jag räkna ett nationellt matematikprov från 1998. Jojo jag vet allt hur avundsjuka ni blir.

Och ramlösa blir vin

Ni vet när det blir grusigt i sängen och det bara kryper i hela kroppen och tillslut måste man resa sig och borsta och borsta och borsta bort allt hur skönt man än ligger? Det är så jobbigt tycker jag.

Jag reste mig upp och gjorde det nyss. Men idag var det inge jobbigt. För mitt uppe i allt borstande så såg jag vad jag borstade bort och det var pärlsocker.
Bara för att jag och personen jag är kär i åt chokladbollar i min säng igår. Då kan man ju inte låta bli att tänka jag på hur lyckligt lottad jag är att det är just i min säng han vill ligga och äta och äta chokladboll. Och det var inte jobbigt längre.

Nu ska jag säga godnatt; Godnatt.

Socker

Idag pluggar jag matematik. Nationella i matte B på tisdag. *Tagg tagg*

Snälla bli min

Idag vaknade jag i Vingåker och nu har jag och pappa ätit mysfrukost och planerat. Jag gillar att planera, skriva ner, ha översikt och inte minst se fram mot allt man ska göra. Vi är lika desperata för att försöka skapa ett litet sken av ordning i vardagen även om allt ändå är kaosartat.

Jag har inget bra bloggmaterial till er annars. Jag gör som de flesta andra, lyssnar på Veronica Maggios Satan i gatan, tittar facebook och tar av mig för mycket kläder så fort solen får för sig att titta fram mer än 5 sekunder. Tycker om det.



Oh wow... but, fuck you.

Det blev skins ikväll.
Om jag var lesbisk, skulle jag nog vara kär i Cassie. Tror egentligen inte på en vidareförklaring där, ni fattar om ni sett henne.



Fira Födelsedag

Idag har jag bl. a lärt mig varför vi ska ha en starkt ekonomisk stat, vad farfar anser om snabbmakaroner, hur det går för IFK Norrköping och vad som händer på mitt gamla högstadium. Väldigt värt faktiskt!
Nu har hela fira-födelsedags-sällskapet åkt hem och därmed också ljudnivån, som har en tendens att överstiga normal decibel-nivå när familjen Gustafsson diskuterar.

Farmor och farfar, Mamma och Inge, Pappa, Jenny och Dave och Sofie var här. Härligt gäng tycker jag, jag uppskattar verkligen att vi kan umgås allhop även om det blir en del "låtsas-släktingar" hit och dit. Så himla skönt. Jag gick faktiskt och tänkte på det idag, även om det är lite pyssel med att få ihop vardagen när många ska sammanordna sig, så tycker jag om alla så otroligt mycket. Hoppas ni förstår det min fina och lite annorlunda familj!
Jag är lite ledsen för jag hade magknip. Det vill säga att jag inte kunde äta så mycket tårta som jag hade planerat.
Jag vet, jag kan det där med i-landsproblem.
Dave, Jenny, Inge och mamma
Farmor och farfar

Så kan det Gå

Idag får man säga grattis till den här personen:
som tydligen redan fyller 19 år och har blivit lite mer såhär:

Jag älskar dig Lovisa, hoppas du får den bästa födelsedagen!


Post är trevligt


Om man får såna här fina saker. Frågor på det?

Dessutom kan jag verkligen rekommendera Vagabonds onlinebutik. Fri frakt, suverän leveranstid och sjukt fin vårkollektion. Thumbs up!

Idag är det tisdag för er som undrar. Efter skolan ska jag på möte om sommarjobb på Humlegården och det är fysik och kemi-laboration på eftermiddagen i skolan.
dessutom har jag min nya favvo-topp på mig. För att jag tänkte att man ville känna sig lite somrig. Från HM:s conscious collection.

Saker som hände på Måndagen

Idag har jag haft utvecklingssamtal och det kändes bra att få det avklarat. Inte ont i magen alls, livet kommer lösa sig liksom, det är min nya filosofi. Jag kommer inte grejja MVG i alla ämnen och samtidigt vara glad men det känns skönt att ändå ha det klart för sig.
Nu låter det som om jag har sämsta studiemotiveringen ever kanske men, hey; det är mitt liv.

Gick till Max efter skolan, vi satt i solen och fikade, supermysigt! Nu tänkte jag ta en promenad medan det fortfarande är varmt och lyssna på Håkan som gästar Musikguiden i p3.
Jag är så himla glad idag.


Det ska va Spårat, Duktig Tjej


Första meddelandet på facebook idag såg ut såhär. Så jag tänkte
att hon kanske behövde en sånhär frukost. Och sen fick ju jag lite egocentrerat bloggmaterial på köpet. Nu vill jag ut sola!

Lite Hjärtskärande

Min syster var på bal igår
hon gick med Pierre. Tjusigt resultat.
Lovisa, Kajsa och
jag vill också.

Idag

Han gör mig så glad.

Hej

Börjar inte idag förrän 11.40 vilket är LITE skönt. I eftermiddag har jag lust att mysa runt på stan lite, förhoppningsvis med en viss fröken Fredin som sällskap och köpa ett par ny skor faktiskt. Ska bara hitta min plånbok först, men det löser sig nog.
Hoppas att er fredag blir en jättebra fredag och om ni vill lyssna på en jättefin låt, som jag inte har en aning om vad den handlar om, men bara vet att jag tycker är hemskt fin, så tycker jag att ni klickar på bilden med tjejen som har Agatha Christie på låret här nedanför!




Busa inte med Mig

Vad har jag gjort för något för att förtjäna att vakna upp med den här låten på huvudet och inte kunna somna om? Nu har jag dessutom slösat säkert 40 sekunder av min värdefulla spotify-tid för att jag var tvungen att lyssna så det var rätt innan jag länkade här.
Bäst jag tröstar mig med morotsbröd och ägg till frukost tror jag allt.

Sjung nåt på Franska

Här kommer inlägg nummer 2 i rad som har med mina föräldrar och mat att göra, men, det är väl så vi umgås I guess.
Idag var jag i alla fall på affären och handlade med pappa först. Tycker om att handla med pappa, han går alltid efter mig med vagnen och sen får man lägga i i princip vad man vill. Idag sjöng han Ted Gärdestad dessutom.

Sen gick vi hem till lägenheten och lagade pizza. Himla fint i magen!

Vi var hungriga så det gick snabbt. Som ni ser, fastnade nästan inte ens på kameran.

Superpappan.


Mamma gör Pitepalt

Då blir man såhär glad.

Jag stör mig på folk som sätter fel födelsedag på facebook. För att kolla vilka "riktiga vänner" som vet om att man inte fyller? Nej, fet-dissen där alltså , det gör mig väldigt nervös.

We're going to be friends

Jag hade tänkt att fota min frukost, som den äkta bloggare jag skulle önska att jag var, för den var otrolig fin idag. Ni vet, typ såhär.
Men hur ska man orka hålla sig ifrån att äta upp den? Uh, jobbigt.

Älskar utropstecken!

Hade typ den värsta morgonen och förmiddagen ever. Nu har jag försökt kicka igång mig själv med thaimat, dusch och maskinen. Funkar faktiskt, och nu är det promenad och Max som gäller! Jag tror till och med solen tittar fram nu!

Lyckelilyckat

Valborg har passerat. Denna hysteriska högtid! Ingen vet vad man firar men det är ändå lika stor hysteri varje år. Jag hade skitkul i alla fall hemma hos syskonen Mejman.
Det var grill och middag, dans, gitarrspel, kladdkaka och glass direkt ur burken och mycket trevliga ansikten. Verkligen en superkväll, tack Matilda och Felix!

RSS 2.0