Idag

fick jag ett jättefint nagellack av mamma. TACK TACK TACK!
Sen åkte några på Colplay, Jacqueline var tvungen att springa till bussen, securitas-vakten på jobbet var snäll, pappa hade lagat pizza när jag kom hem, jag fick krama lite på min allra bästa Jossan i hela världen och jag orkade inte göra något avancerat blogginlägg om Kuba.

Oh dear,

holy mother of god and all of the other royals in the sky. I'm home. Och det känns bra. Och jättekonstigt. Och jetlagen idag kändes som en skoningslös nyårsdag. Men shit, Kuba var fantastiskt, svettigt, pulserande, gott, avslappnat, krångligt, utmanande och oerhört roligt. Ska försöka sammanfatta mig när jag inte är lika bakis (kan det vara så att mitt plötsliga upphörande av rom-konsumtion förresten för ögonblicket orsakar mig en riktig bakfylla? (kom jag på nu) (och åh, jag ska gifta mig med parenteser när jag blir stor))

Jag är i Toronto

Och är faktiskt lite smått amazed över mig själv och hur bra jag är på att flyga, i alla fall med tanke på att jag glömde plånboken i pappas bil det första jag gjorde på Arlanda imorse. Nu äre bara stenhårt ös framåt för Amanda Gustafsson ute och röjer världen! Hoppas bara dom har nya serier på det här planet ...

Kuba bby!

Hej tomma rutan. Nej närvarande kan man ju inte beskylla mig för att vara, tycker ändå att det var ett ganska seriöst försök att bjuda på en lista i förra inlägget (eh,  jätteintressant att jag har mjukisbyxor.........(megamånga punkter)).
Jag har i vilket fall under tiden mellan mjukisbyxorna och nu spenderat varenda liten paniksekund med Tobias då han kommer att ha flyttat till Norrköping när jag kommer hem från Kuba. Det kommer vara så jobbigt att jag inte står ut med tanken.

Men jag åker i alla fall inatt. Är så himla spänd. Och glad ändå såklart! Hoppas kunna blogga lite därnerifrån. Hehehooo är inte mig själv, så himla nervös.

RSS 2.0