TJO BRE

Det gick en hel måndag utan blogg. Men jag har känt mig lite vissen idag.

I'm On The Road


Precis varit ute på söndagspromenad med delar av pappafamilj. Mysig start på söndagen!

Dä va dä

Jag har ny jeansväst från Wrangler och jag tycker den är så himla fin.
Och nu ska jag ut och promenera i Vingåker med den och Al Stewart.

Cheerio

Min familj är fantastisk för att underdriva lite.

Imorgon och Idag

Hann inte blogga igår bara för att jag hade så himla trevligt. Stannade i skolan med delar av min fina klass på extrakemin och det kändes himla präktigt. Sen gick jag till Elin och kollade klart på This Is England '88 med henne (grät en skvätt). SÅ-FUCKING-JÄVLA-BRA-SERIE-JAG-DÖR-EN-SMULA.



Vidare mot GU där vi diskuterade monarki, skrattade och åt riskakor. Sen gick jag hem och åt tv-dinner framför misfits. Kan inte komma på något fel alltså, jag var till och med pigg och maten var jätteenkel att "gaffla" upp (för det är ett viktigt kriterium för tv-dinner mat (man måste liksom kunna hålla tallriken med ena handen)).

På kvällen skickade min slavdrivare till syster mig überful till Ica Nära för att köpa Cola till henne som muta för att hon färgade mitt hår. Det gjorde inte så mycket ändå för repeatade på den här (älskar när dom bah: "JAG VAR SÅ UNG, JA HERREGUD BARA 16") på vägen dit och hem och sen mööös vi, jag Lovisa och Adam.
Och såhär ser jag ut i håret nu förresten:



Bra onsdag genom yours truly parentheseslover Amanda.

Betraktelser; Tisdag

Imorse: Försov mig och detta resulterade i att jag känner mig en smula miserabel.

Just nu: Sitter i cafeterian och har världens längsta håltimme. Men det gör inte så mycket för jag sysslar med vardagslyx, ett snabbt internet, köpekaffe och två tuggummin på samma gång.

Ikväll: Mor och syster dejt på g.

Godmorgon


P3 Guld-kväll

God mat, trevligt sällskap och osmidiga skor på Josses fötter. Åkte hem med nio-bussen och sitter nu och kollar på P3 guld medan de andra försvann ut i natten. Ha, så himla nöjd över att vara tant, skitkallt ute ju.

Hej

Nu ska vi ut och äta och fira Jossan och det är jag himla glad för, för jag är jättehungrig och har mina favoritshorts på mig.


Gubbgöra

Idag ska vi ha pappa-dotter-mys och jag är fett taggad. Jag och pappa är lite samma sak när det gäller sånt där, vi kan vara ganska tysta, promenera en långpromenad i skogen, vara lite allmänt sega och enstöriga och inte säga så mycket men ändå vara fullkomligt nöjda. Man ska bara pausa liksom.

Vi tänkte försöka med lite övningskörning och långfärdsskridsko idag och jag är jätteglad att dom har börjat sända Christer i P3 på helgmornarna. Och ikväll äräräräräeee P3 guld.

Det är kallt ute

Vi fredagsmyser
Johanna och Sofie i alla fall?

Böna

Idag fyller en av mina bästa vänner arton år. Sitter vid en gamla datorn hos pappa och hittade massa söta bilder på henne modell mindre. Josefin är den jag vänder mig till när jag behöver råd för sånt jag trasslar till eller när det känns lite tungt. När jag vill skratta, larva mig, sjunga ABBA-singstar eller dansa hysteriskt i köket, titta på Ebba och Didrik, mysteriet på Greveholm eller resa bort på mysiga "ta-det-lugnt" saker. Hon är bland de raraste jag vet och jag hoppas att hon fick en fantastisk dag!
Älskar dig Josefin Bönan Torssander!

Åhdåjag ärrastlösochvillvaraliten ochansvarslös

Om jag hade fått bestämma hade jag varit sju år och det hade varit lördag idag. Då skulle min familj åkt till södra stranden, jag hade varit lite rädd för hajar som vanligt, det hade luktat fisk på fiskmarknaden och vi hade köpt jordnötter med skalet kvar i små plastpåsar. I bilen hade vi spelat Orup på kasettband och efter en heldag i Indiska Oceanen är man jättekladdig för att det är så salt men då hade familjen Andersson haft med sig sötvatten som man kunde duschat i. Sen hade man suttit i bilen och kinderna hade hettat för dom brände man ju sig alltid, och när vi åkte hem så var det någon som gifte sig på Coco Beach och jag gillade att åka förbi den stora reklamskylten med med michelingubben. På kvällen kanske vi hade åkt till Thålins och vi barn sprang hade lekt krig på taket medan de vuxna pratade.

Fast nu går jag i NV2an på Duveholmsgymnasiet i Katrineholm och det är grå torsdag.

Listat just nu

WAAH, jag överlevde! Så jag gjorde några högst nödvändiga listor.

5 saker som jag tycker är läskigt:
  • Grus i sängen
  • Matematik
  • Att vara osäker på om man låst eller inte när man sitter på toaletten
  • Att folk ska tycka att min timeline på facebook är störig
  • Människor som aldrig har avskavt nagellack eller noppor på kläderna
5 tant-saker jag gör:
  • Tar på mig bältet på bussen
  • Vaknar halv nio även fast det är helgmorgon
  • Har en extra fleecetröja under jackan
  • Tar med mig en frukt i väskan
  • Läser matblad från affären
5 saker jag helst äter:
  • Avokado-päron- och äggmackor
  • Jordgubbste med mjölk
  • Chili-crackers
  • Grillad korv
  • Allt med ketchup
5 länkar ni borde kika in på:
5 låtar jag lyssnar på:

Alltid

lika uppfriskande att gå mot 4h kursprov.

Måndag på en höft

Torkerskan här. Hunnit med massa fina saker medan jag torkat, bl. a att glömma min dator laddare hos mamma. Det var i och för sig SÅ värt för jag har inte kunnat använda datorn till annat än nödvändiga saker (skolarbete) vilket lett till att jag helt plötsligt fick massa kvalle-tid med min syster över. Vi åt spaghetti och köttfärssås.


Fredagkväll

Fuuk ye.

Not a Living thing

Idag känns det som om någon precis allt är lite tyngre än vanligt. Inte sådär jättetungt att man får ta i och liksom pressa fram lite energi eller adrenalin, mer som att någon lagt på två kilo(gram! Viktigt med rätt enhet!) på precis allt. Som att röra om i en paltsmet eller trampa på en tjockmatta. Åh, vänta, det är freag den 13e idag, bara att köra hårt alltså!

Ps. Blev inte ens pigg av ELO imorse. Ds.

Universum är ett monster

och jag är fortfarande glad.


Ba...

Sol, plusgrader, spaghetti och köttfärssås, joggingrunda, kort skoldag, gott kaffe, lite Broder Daniel-revival, 16 and pregnant och att duscha håret mitt på dagen. Sånt jag gillar med idag ba. 

Klippa mig, skaffa jobb

Idag började vi skolan igen efter nästan tre veckors lov och det känns lite tomt men lite bra. Kommer man aldrig till vårterminen kommer man ju aldrig till sommarlovet. Snart fyller jag arton och jag har inte kommit så långt som jag vill med mitt körkort.

Idag kommer i alla fall min mamma och jag har varit på en fin och vintrig promenad med pojkarna i klassen.

Dessutom haft en dötrevlig helg. Träffat saknad Lina en del.

Det trallar på. Nu ska vi bara plugga rumpan av oss vad gäller kemi.

Och här är är jag och Lina som demonstrerar att vi ritar. Ska kanske börja använda en riktig kamera snart.

Kurt V

"That is my principal objection to life, I think: It's too easy, when alive, to make perfectly horrible mistakes."

Tralala-la-la-LA

Ensamthängt på stan bara för att få vara nära människor i princip. Det var rätt deppigt idag.

Leaders

Igår var vi hemma hos Otto i Valla för han har precis flyttat. Det var jättemysigt och alldeles precis lagom, fick skjuts hem av Max till McDonals och jag åt två stycken ketchupbägare av någon anledning.


Allt är För Privat

Det är lite kul att Kenza tycker att det är jättefarligt i Tanzania. Eller mest ledsamt kanske (kan vara ännu ledsnare att jag tydligen läser hennes blogg?) Sen tycker jag att Konsum i Vingåker har blivit jättevirrigt och jag hittar ingenting sen dom byggde om. Och vafan, känns som om jag brukade ha nåt att skriva här?

Hos Jenny

Varm. Jättemätt. Trött. Idag ska vara dagen då inget vettigt blev gjort.

Nya Pennan

Idag har jag i princip bara ätit frukost med pappa, ritat (jag skulle kunna kludda i hundra år)
och lyssnat på den här. Men Johanna ska äta middag med mig ikväll så det är ingen stress och elakartad panik.

Fisktanken

Precis sett klart den här
och insett att jag kan ju visst med det här att kolla på film. Bara filmen i fråga är bra. Annars då? Jo jag mår lite illa, tvättar och brände min müsli. Men det känns helt okej på nåt vis. Taggar 4h riskettan i eftermiddag. Kulijul.

One Life Stand

Igår firade vi in 2012. Jag tog inte så mycket bilder, men alla var hemskt stiliga och trevliga överallt. Först var vi hemma hos mig och dansade lite i mitt jättelilla vardagsrum. Sen gick några till Olivia, vi gick till Johan och några gick ut och åt. Helperfa!

RSS 2.0