Billiga

och GODA saker på lidl:

Öl,

chevréost, knäckebröd och

fiskbullar i hummersås.Search Party

Var och shoppade med tre killar i Eskilstuna idag. Shoppade i en halvtimme. Men vet ni vad? Det var jävligt fine för min del! Ta vad man ska ha, betala, äta på Burger King och gå ut! Kolla vad fint jag kirrade ihop:
Den svarta är typiskt reafynd, egentligen dyr, lite sådär halvfin fluffig kvalité , tidlös och hänger där ensam kvar i min storlek. ORGASM I SHOPPINGSJÄLEN!

Det var fin-fint

Vi dansade, åt, drack, solade, träffade världens bästa Mini (tjejen smo ser för cool ut för att vara min vän!!!) blev starstruck av halvkändisar och frös. Största besvikelsen var när vi inte kom in på Noah and the Whale som spelade på pyttescenen (!?) och bästa bästa var James Blake. Och Nattionalteatern såklart. Och människorna. Och dansen. Och känslan. Och kebabgubbarna som jag fick kaffe av.

Ni kan kolla mer bilder på fejjan, orkar inte lägga upp fler hähä.

Laddar Onsdag

och lite Hultan.

Summan av Kardemumman


Vår mattelärare försöker "leka med matematik". Jacqueline har jättekul, jag tänker mest på att åka till ICA Maxi och köpa vattenmelon.

Snilleblixtar

Extremt chipssug, inga chips.
Krossa smörgåsrån + massa aromat + massa fulparmesan. Känner mig så äcklig, och det var väldigt gott!

Förra-året-bild

Jag längtar efter ikväll för då ska jag träffa mina tetjejer.
Var en hel vecka sen jag såg dom sist och det känns bara sjukt!

Föreläsning och ironisk avslutning

Var på en föreläsning med Martin Smedjeback idag om svensk vapenexport. Martin är en fredlig rättsaktivist och är aktiv inom många olika föreningar. Kolla här!

Det var mycket lärorikt må jag säga, och fick mig att återigen börja gå och grubbla över det faktum att folk fortfarande i dagens moderna samhälle går runt och dödar varandra som om vi vore ett gäng grottmänniskor. Och det hela är ju faktiskt okej, bara vi i Sverige tjänar pengar right?
Jobbigt faktum bara att dom jävlarna som våra vapen dödar och förstör hemländerna för, kommer hit och kräver våra stackars pensionärers grädde till pannkakan sen. AH SKITJOBBIGT JAG VET.RSS 2.0