TIPPPPPPPSYYYHNG

Idag känner jag mig full av lite "tipsig" och ni är säkert väldigt sugna på att anamma allt jag säger och glatt svälja det med hull och hår. Japp! Visste väl det! Då kör jag:
Tips nr 1: Fuck gymgrossisten (= DYYYRT?!?!?!). Gör din egen proteindryck, mixa ägg typ två stycken (ja det kommer faktiskt inte smaka sen och ta med åtminstonde en gula, det är där alla såna nyttiga saker man inte kan namnet på sitter), filmjölk, saft, frusna bär och en skvätt mjölk. Drick efter training och känn dig SUPAH'!
 
Tips nr 2: Använd ögonskuggsprimer! Jag vet att det inte "syns" och det är jävligt tråkigt att lägga pengar på sånt. Men shit, man slipper se ut som en Tim Burton karaktär vid dagen/kvällens slut. Så värt! 
 
Tips nr 3: Träna till den här låten, sjukt peppig.
 
Tips nr 4: Köp aldrig ÖB:s egna märke på tacosalsa, den var skitäcklig.
 
Tips nr 5: Dansa mer! Typ jämt. 
 

MRL

Nu ska jag och pappa på gymet och pumpa! Jag är så socker/kaffetaggad att jag spricker! Mage rumpa lår står på schemat, senaste gången var sjukt jobbig men ROLIG. Haha var bara tvungen att lägga upp den sista bilden för jag har såna komplex i vanliga fall för att jag tycker mina armar är för små och beniga, kolla hur stor bicepsen ser ut. Hahahahahah så fake-tar-kort-med-skuggor men ändååååå.... vabadet. Puss oh kiss!
 
 

Ikväll

I'm a little bitch emo. Vingåker är långsamt och Tobias är för långt bort. 

Det är inte meningen

att folk ska behöva leva i detta klimat.
 
 

Allvarligt

Såhär har jag ungefär känt idag. Kallt i skolan. Kallt om fötterna. Kallt om axlarna. Kallt på bussen. Kallt inomhus. Uuhurrbrrrr. Frågade Cissi idag om hon trodde att jag kunde få bidrag från Landstinget för att köpa ett sommarhus i Spanien. Jag menareeee, vintern gör mig sjuk?! Hon kunde skriva ett intyg sa hon.
Jajjajajaja, nog klagat, jag har i alla fall fått ätit supermumsig thaigryta med ris till middag eftersom min mamma är bäst och ger mig matlådor för att jag ska komma ur mitt eviga mackberoende. Nu sitter jag här och huttrar med en kopp kaffe och filt (älska vår hyresvärd som fattar att man måste ha varmt inomhus <3). Ska rugga upp värmen några minuter till och sedan ta mig lite fysiktid. Hejrå.

Skiter jag i allt

Skaffat gymkort! Aspeppad! Ikväll ska jag och pappa gå på MLR (mage rumpa lår). Kul att pappa skrev upp sig på värsta tjejpasset. Jag ska bara vakna ur mitt chokladkoma först, (extrapris---->lösgodis---->Netto). Och sen ska jag ladda ner en dödar-lista från spottan. Tut på er små människor!

SUGEN

Och imorgon vill jag skaffa gymkort.

Gosmos

Idag har varit en ovanligt pigg dag! Måste ha varit min lunch eller nåt. Hallon med vispad grädde och sedan två kokta ägg, borde bli standard. Skrev ett kursprov i biologi B också, har ingen aning om hur det gick, hade övat på fel frågor. Ikväll har jag varit på tekväll ute i österåker och det var ett riktigt supermys! Sen kom jag hem och åt  lite tresmaksglass med kakao (blev chokladsugen?) framför en ganska krystad idrottsgala. Kanske borde ha pluggat men min hjärna orkar inte med den tanken. Ska upp imorgon bitti istället även fast vi har sovmorgon. 

Mamma

kom och förhörde mig på biologin. Vi drack te, pratade biologi, skrattade och skvallrade lite. Så himla fin är hon, blir helt varm i hjärtat när jag tänker på att just jag fick turen att hamna i just hennes mage för nitton år sedan. Ingen som du mamma!
 

Att lära av andra

Idag pluggar jag. Har börjat med ett nytt upplägg:
Jag lider som många andra där ute av viss pluggpanik i perioder. Frågade faktiskt en otroligt aktiv, glad och trevlig (NORMAL!!!) tjej häromdagen i min klass som har MVG hur hon gjorde egentligen. Alltså, visst hon är ju smart, det är inte det jag menar, men hur hinner hon? Festa, spela fotboll träffa kompisar osv. Hon tipsade mig om ett pluggknep som jag nu tänkte dela med mig av till er också. Det går ut på att hjärnan faktiskt inte kan koncentrera sig optimalt i mer än 40 minuter i taget och funkar hittills jättebra för mig. Såhär:
- Kötta plugg 40 min
- Ta rast, då är det tillåtet att kolla facebook, smsa sina vänner, laga mat, äta, lyssna på en peppig sång av Dusty Springfield, titta på gifar med Alan från The Hangover (strängt förbjudet under perioderna av plugg)
- Kötta plugg 40 min
- Rast
 
Och så vidare.... låter banalt men prova, det funkar faktiskt! Man kan INTE kolla Nelly, slöspela ett facebook-spel eller äta massa mackor medan man pluggar. Det ser man liksom "fram emot" mot rasten.
Hej hå, nu är min rast snart slut!
 

Marie

Igår tittade vi förövvrigt på Sofia Coppolas "Marie Antoinette" (hehe okej har ju sina fördelar ändå att vara klen, man får välja film). Var tvungen att kolla mer klänning-bakverk-inrednings-porr på internet ikväll. Försökte förklara i varje scen för Tobias hur jag liksom kände för klänningarna, glittret osv. men han förblev oförstående. Jag fattar inte hur man kan låta bli att imponeras? Jag RYSER. DET ÄR SÅ UPPHETSANDE OCH JAG VILL OCKSÅ DANSA MED ARMARNA VAD JAG ÄN GÖR.
Håller ni inte med mig? Mhhhmm kan riktigt höra klänningsprasslet och känna smaken av gräddbakelser. Okej säger inte att jag står för hur de rika/de fattiga hade det. Men vafan, man kan ju inte var politiskt korrekt hela tiden. Let them eat cake lixxx.... I'll eat cake.

Untzdag

Idag har jag bara snörvlat in mig i en mycket tålmodig, snortålig och fotmasserande pojkvän. Tacka gudarna för honom?! Vi har badat badkar, kollat på animerad film och skalat apelsiner i soffan. Det här med att vara förkyld är inte min grej, jag tycker så jävla synd om mig själv.
 
 

Skönhetsfavvisar

Har länge tänkt göra ett inlägg som detta, jag tycker själv det är så himla irriterande att lägga ut massa pengar på dålig skönhetsvård. På senaste tiden har jag fått prova på en himla massa nytt som min mamma prackat på mig, och tänkte i alla fall tipsa om favoriter som jag definitivt tycker är värda sina slantar vad gäller hår, make och hud (EFTERSOM JAG ÄR EN SUCH A BEAUTYQUEEN I KNOW).
 
1. Kanebo Sensai rengöringsprodukter (jag använder endast steg 2, tycker det funkar alldeles utmärkt det finns steg 1 också men vafan). Den här heter silky purifying cleansing soap. Man trycker ut i den handen, tar lite vatten och gnuggar upp till det härligaste skummet jag vet. Doftar verkligen tvål men känns inte uttorkande. Tyckte inte ens jag behövde rengöring innan jag provade denna. Min lilla lovvieee..
 
2. Loviee nr. 2 vad gäller rengöring då, återfuktningen. Som ni ser har jag endast en liten tester på denna men den är så otroligt dryg så den har faktiskt räckt ett tag. Också Kanebo Sensai, syns inte vad den heter men det finns en lotion 1 (genomskinlig) och en lotion 2 (mjölkig). Känns typ som att dricka med hela, ansiktet, så himla återfuktande, mmmmmmhhh.
 
3 och 4. Hudlotion och duschcreme "Musk by Alyssa and Ashley" fick jag i julkklapp. Tycker oftast såna här "parfym-produkter" är blaskiga och nästan lite som om parfymen skurit sig från själva krämen? Inte dessa i alla fall, lätt beroendeframkallande att duscha i och doftar alldeles härligt inte sött, men pudrigt. Tänk er typ en tvättstuga ute på landet med lufttorkade lakan och doftpåsar i byrålådorna. Så känns den.
 
5. Proffs' hårolja. Hehe luktar faktiskt dyr frisör även om den endast typ kostar 49 spänn. Jag har väldigt torrt och sprött hår i hårtopparna så olja är ett måste. Tycker denna var ett superbra budgetalternativ och verkligen värd sina pengar.
 
6. Hej världens bästa mascara "Instant Definition" från Clarins. Seriöst, jag har ALDRIG haft ordning på mina lååånga men hopplösta raka ögonfransar. Har aldrig varit så nöjd eller fått så många komplimanger som med denna mascara, jag brukar ta något lager till vardags och ösa på 60-talsfransar till fest. Det är faktiskt många som frågar om jag har lösögonfransar och det måste väl ändå vara ett bra betyg? Tips också för alla er mina "varmtonade" kompisar är att använda mascara i mörkbrunt. Tycker jag är snyggast, i alla fall på vintern när man är lite blekfis! 
 
 
 
7. Kanebo-puder. Detta är ju ett faktum; alla som provat detta, älskar det! Som att paintbrusha sig själv i verkligenheten och man behöver inte vara "duktig" på att sminka sig heller. Bara att smörja in pudret med svampen, titta sig i spegeln och dra en fuck-är-jag-så-snygg-suck. Rekommenderas dock med ett bra rouge till då pudret har en tendens att vara så uttjämnande att man ser ut som en docka utan.
 
8. Kanske inte sån verkligen skönhetsgrej. Men ah typ. Supermagnesium, många tjejer lider faktiskt brist på detta speciellt i vintertider. I alla fall, jag är ju lite så adhd rastlös osv. har kryp i benen och sånt. Det kan bero på magnesiumbrist och jag provade detta. Har faktiskt fått effekt, kan sova till längre än klockan tre på morgonen utan att det kliar värre i benen än hos en växthormonig åttaåring. Sägs även motverka viss typ av depression.
 
9. Nagellack från China Glaze. No doubt, har aldrig provat något bättre. Innehåller något ämne som nagelskulptörer använder (typ något härdigt gel/akryl whateva) och det märks verkligen. Torkar även relativt fort. 
 
10. Aussie "Anti-frizz Conditioning spray". Jag har alltid frissigt hår på vintern. Hade gett upp hoppet. Tills detta. Luktar bubbelgum och tar bort vinterfrissigt hår, lite stelnande för håret dock. Typ som en lätt hårspray skulle jag säga, men låter man det torka in någon dag och borsta igenom det så är det bara supermjukt och OFRISSIGT (hallelujah <3) igen. 
 
11. och 12. Också Aussies shampoo och balsam "Miracle Moist". Alltså på sommarn funkar Fructis eller wella storpack för mitt hår. Men på vintern.... FRIZZ-WARNING as I said before. Detta är faktsikt ett av de shampoo som inte är alltför dyra som funkar för långt och trött vinterhår. Körde med Kanebo's shampoo förut just för att jag har så mycket och skadat hår men detta är trehundra kronor billigare och typ lika bra. Luktar nästan för mycket bubbelgum för att man ska vilja sluta duscha någongång och återfuktar verkligen. Big plus.
 
VARSÅGOD FÖR VÄRLDENS LÄNGSTA BLOGGINLÄGG.
 
 
 

Genomförkyld

Kräver sin rätta mängd av tre-smaksglass
Grön är godast.

Hejdå Jullovet

Du var snäll!

Två onaturliga bilder

Long time no see!
Okej lägesuppdatering:
Jag har firat jul med släkten, pussats nyår i Norrköping med Tobias, jag har fått jättemånga fina saker, jag har hunnit njuta lite av att det är varmt, varit på "Berättelsen om Pi" på bio och bakat bröd.
 
Det där brödet sitter jag och avnjuter tillsammans med lite smält smör, apelsinmarmelad och en kopp kaffe i skrivande stund, inte superjobbigt. Passar på att plugga lite och bestämt mig för att låta pojken sova ut idag, jag drar alltid upp stackarn. Är det på någon front vi är osynkade så är det definitivt när det gäller att sova, jag somnar alltid i soffan och vaknar pigg som ett kanonskott klockan senast tio medan han ligger vaken om till fem och i princip behöver dras upp klockan ett. 
 
Sen ska vi på fest tror jag.
Uppifrån och ner:
1. Jag - jätterastlös på julafton, avbröt middagen för en panikartad photobooth-photoshoot 
2. Jag- sexy-pose-samtidigt-visa-vad-jag-gör
 

RSS 2.0