Idag

ska jag och mamma åka till IKEA och jag har nytt halsband!
Ett till megafynd (!) 30 spänn på rean <3 (ord. 299?!) Di där andra (pappa, pojkvän + typ alla kompisar) åker till Bråvalla och jag ÄR INTE BITTER ÄLSKAR ATT JOBBA.
 

Tudent

Känns på nåt vis som att jag behöver visa lite bilder från min student, annars skulle jag vojna mig om det när jag kollade tillbaka i bloggen. Jag själv har inga på mig eftersom jag fotat men i alla fall en smakis på hur det såg ut:
En klass jag inte förväntat mig att komma så pass nära som jag gjorde i slutet. Bästa, finaste, klokaste och ambitiösa NV3!
 

Trevlig Midsommar!

Här kan man tro att jag sitter och göttar mig i mig själv så som jag vräker ut mig och posar loss med mascaran. Det gör jag visserligen kanske men mest slår jag två flugor i en smäll. Sminkar mig och kollar nätet at the sam time. Ska på midsommarfirande med vänner snart! Slängde förövrigt ihop en spretig midsommarkrans. Varje år: "Jamen hur svårt kan det va? En liten krans? Jesus det klarar väl en hjärndöd" också varje år: "gdusvioijpojsiohuijdcokpsalkjfokojhdjljsakljaksj"#€€%&/(=)(/&%€#"!"
 
Sen har jag även tagit studenten ganska much på sistonde. Typiskt mig att inte blogga när det händer viktiga saker. Vet inte vad man ska säga om'et, kan heller inte lova att jag kommer göra en fet update om det. Kanske, vi får se. Tack som f*n (farmor tycker inte jag behöver svära på bloggen, hej farmor!) för all uppvaktning om ni läser det här, ni som var där dock (jag vet bloggerskans mest superöveranvända ord--->dock (men STÅ UT) (parentes inom parentes) (IGEN)) Jag hade en fantastisk dag! 
 
Oh juste! Kolla mitt halsband, nytt ba för 30 spänn på rean! JAGÄLSKARREA.

RSS 2.0