Ho ska ta Tudenten

Okej.... nu har jag köpt tre stycken studentklänningar. Men detta ska bli den sista! (Kanske..)
Den känns mycket enklare och mer mig. GOING från Whyred (klappar den som bebisen) Vfo har sjuka Whyred priser just nu f.ö!!! Skynda skynda, handla handla, konsumera mera.

Linkan

Igår var jag hos min storasyster Lovisa i Linköping och hälsade på. 
Vi hängde och var ute på promenad och sådär. Snackade om livet och förstod varandra. Systrar asså, hade varit en liten vilse bakterie utan min storasyster. Big love!
 

Prisa Gud här kommer....

 
skatteåterbäringen! Tjoho! Dessutom kom en studentmössa, solen och en mamma på kaffe hem till oss. Åh prisa gud!

Detta visste ni inte om mig

(Har jag gått och fått storhetsvansinne? Svar: Ja. Men jag vill ju också göra en sånhär lixxxx)
 
- Jag heter Karin i förstanamn, Amanda är mitt andranamn
- Jag är extremt "kramig" som person, tänker inte ens på det men vill kramas, typ stryka i håret, ta i hand med typ alla. 
- När jag var liten var jag rädd för män, vägrade till och med gå till dagis när en man började jobba där.
- Jag brukar sjunga jättehögt och dansa när jag är ute och går på sträckor där jag är ensam. 
- Jag kan hjälpligt dansa latinodanser, salsa, bachata och merengue.
- Min älsklingsrätt är pitepalt.
- Jag är fixerad vid kläder, märken, material osv. (Även om ni inte alltid märker det på mina träningstights-de är-mina-mjukisbyxor/går-oftast-i-fleece), kan typ köpa ett plagg och sitta och klappa på det som en liten bebis. 
- Kan baka "på en höft"/behöver inte recept
- Blod gör mig svimfärdig
- Jag kan inte gå utanför huset utan att fylla i mina ögonbryn. Tog säkert ett halvår innan jag ens visade mig för Tobbe "utan" ögonbryn (haha) och gör det VÄLDIGT ogärna.
- Svär oerhört nuförtiden men hade faktiskt aldrig svurit någongång förrän jag blev typ nio.
 
SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ NU HAR JAG GJORT DET OCKSÅ (lovar att jag snart börjar lägga upp träningstips och recept på bananpannkaka (ett ägg och en banan=fukkin' awesome recept)--->storhetsvansinne) Azzå promiz. Komme' imorgon. 

Som i tredje ring

Äter banan. Var på konsum nyss och handlade, ni vet när dom lägger ihop ett ton bananer i en påse typ och sätter ner den med röd prislapp för att de tycker bananerna är bruna? Det är typ min födelsedag! För bananer är ju annars fett dyrt (!?) och jag är nämligen lite som en gamling som tycker att "de blir ju bara sötare och godare om de får ligga till sig lite" (typ uppvuxen under krigstiden, nödfödd på söta/sockriga saker). Ah i alla fall; äter banan. 
 
Skoldagen flöt på bra, kändes som om jag lärde mig saker/som en givande dag (jättekonstigt?). Vi fick titta på en film om Islam och diskutera lite begrepp kring det. Religion = INTRESSANT! Sen fick vi prata litteraturhistoria på svenskan. Börjar lite smått fundera kring att ta någon sådan kurs på universitetet faktiskt, älskar att analysera, tolka och diskutera texter! Idag pratade vi Hemingway. Jag tror att jag kanske hade blivit kär i Hemingway om vi någongång hade fått träffats. Ja, den som lever får se. Eller alltså inte Hemingway-saken (han är ju dö och jag är kär i Tobias) men kurs-universitet-saken.
 

Gumurgun

Här är det söndag och ganska trevligt faktiskt. Idag har jag varit på gymet efter frukost, försökt dyngat lite muscles och lyssnat på Kola Loka. Nu har jag gjort smör (ja ni läste rätt, sur grädde -> vispa jättelänge ->tvätta bort vassle -> vispa i salt och rapsolja) och avnjutit hela kalaset under ägg på rågkaka. Känt mig som värsta bondmoran. Även hunnit med att fika med pappa, duschat och taggar nu lite jobb! Känns så bra att gå till ett jobb med roliga arbetskamrater!

Dressthatthääjng

Köpt en ny klänning! Wiho 150 spänn på HM! Än så länge kommer vi väldigt bra överens!

Torsdag

Idag blev min sista dag på campusveckan eftersom jag ska vara ledig imorgon och tro det eller ej, men det är lite sorgligt ju! Saknar Norrköping, saknar stad överhuvudtaget så fort jag kommer hem. Gillar att kunna gå ner på stan och NÅGOT är öppet, gillar att se en mänsklig varelse när jag går utanför dörren och gillar gångavstånd.  Dessutom tycker jag att det verkar vara trevlig stämning på campus Norrköping, även om vi suttit timtal på föreläsningar om jonisering av solcellspaneler.
 
Idag när jag kommit hem har jag i alla fall hängt med Louise, vi var ute och gick sen gick vi upp och låg (NER PÅ SÄNGEN SLUTA SNUSKA DIG) och kollade facebook och skvallrade. As usual, as usual. Nu har hon åkt hem och jag har ätit två äggmackor med kaviar och till efterätt tresmaksglass med hallon och jordgubbar. Tacka Gud för ägg-och kaviarmackor, samt päronsmaken i tresmaksglassen. 
Ehm ah och nu ska jag skriva laborationsrapport. Om solceller<3 Om elektroniklära<3 Om elektriska kretsar<3 
 

Idag har jag även

lärt mig att man inte kan göra kexchoklad av oboypulver och knäckebröd. Men jag har shoppat!

Åh

bara spritter i springbenen just nu, får verkligen hålla i mig för att inte förstöra den här förkylningen nu. Dessutom är ju alla andra som galna i löpspåren just nu på grund av att vi ( i alla fall förut) fått skymta asfalt<3. Jaja, får nöja mig med att lyssna på träningspepp än så länge och inte ta ut någon friskhet i förskott. Detta är ett grymt gym-tips till er som inte producerar tio kilo snor á day i alla fall:
Gnucci - 360 Donna
 
 

Det var det det

Idag har vi varit på campus Norrköping och tittat runt lite. Vi fick sedan pyssla med såna hisnande roliga saker såsom: fysiklaboration. Satt ute och samlade sol i en solcell flera timmar. Kom på efteråt att vi hade helt fel (värdelösa) värden, så kan det gå <3 Stackars studenten försökte peppa oss till att försöka en gång till genom att motivera oss om hur spännande det var fick oförstående blickar av mig och Jacqueline. "Vi ska läsa flumkurser i Paris, inte civilingengör i Linköping... ok?". 
 
Eftermiddagen har i alla fall varit mysig. Tagit en liten promenad i hamnen, köpt strumpor på hm, tittat på staden och pussats lite med Tobias mellan varven. Så härligt med "vardags-känslan" som är så svår att få till för oss annars. Nu har jag lagat mat och avnjutit den, egenkomponerad kycklinggryta, supergod om ni frågar mig, såhär är den:
Lök, smör, tärnade morötter, vitlök = fräses
Kycklingfiléer = tinas, skärs i fyrkanter, steks
Sen: tacokrydda, burkchampinjoner, kycklingbuljong, burkmajs och massa kokbar matlagningsyoghurt, lite peppar och chilipulver. MUMMA! Servera med ris, grönsaker (och ketchup såklart). Så var det med måndag.

Tillägnat

Farmor och Farfar 

Glömde nästN

Sen vill ni väl ha en bild osså (föregående inlägg). Menare, känner att hjärnan inte kan ta in för mycket text sådär? Jo jag vet att ni vill! Och jag hör bön! Kolla vad jag rotade fram:
En mysimys-bild från Hultsfred -12
 
En bild på vår f.d sköldpadda Skalis (KREATIVT NAMN, VET)
 
Oså feta craving-shit-jag-har-aldrig-ens-klackar-Pradaskor
 

PLÖGIGT

Har precis läst igenom 92 sidor om hur man skriver en uppsats. Nu äntligen ska jag själv skriva den. AH HÄRLIGA TIDER. I'm in shock (!!!) Kommer aldrii' vilja läsa på universitet.
 
Annarsrå? Dårå. Jorå. Haft en fin helg, träffat mamma och Inge och fikat scones hos bonusmamma Jenny. Hängt med Louise och Filippa, pratat allvar och icke allvar. Nu sitter jag i soffan hos Tobias och Isac och hugger som sagt precis in på fantastiska uppsatsen, dricker lite samarin och filosoferar. Imorgon är det campusveckor för oss som läser teknik och natur här i Norrkan så jag ska passa på att guuuuusa med min kärlek litegrann mellan pluggvarven. 
 

Fredag


Onsdagen den 6 mars

Idag har jag haft mensvärk och magkatarr på samma gång vilket gör att jag nu vet hur jag kommer se ut om jag någongång blir gravid. Dvs. om gud skulle få för sig att ge mig sån Hollywood-jag-är-smal-i-övrigt-mage i alla fall. Med andra ord, uppblåst och jävlig. Dessutom ingenting gott hemma, har haft kexchoklad-cravings hela dagen, såna minisar man köper i lösgodiset ni vet. Ikväll ska alla ut och fira att det är hundra dagar kvar till studenten men inte jag för jag har mikrobiologi-prov imorgon. Förresten vet jag inte ens om jag vill ta studenten om hundra dagar, hur ska jag hinna med allt? Hjälp.

Momsigt

Fast idag gjorde jag fett goa köttfärsbiffar även om jag är förrvirrad
Blev faktiskt lite impad över mig själv. Hatar nämligen att slänga mat och vi hade en grädde i kylen som gick ut så jag ba: vad gör man med grädde? Jo gräddsås? Och vad är gott? Jo, pannbiff! Och jag använder nästan aldrig recept när jag lagar mat för då känner min konstnärssjäl sig inträngd och åtsidosatt så jag höftade lite som jag har för mig att mamma brukade göra på söndagskvällarna förr i tiden och Mmmmm! Stekta i soya, lök och grillkrydda och sedan inmarinerade, insprängt göttiga av sås, blev det skitbra. 
Annars då? Pluggar mikrobiologi och träffat Louise. Louis Fniss Fredin alltså <3
Här har jag snott gamla bilder från fejjan på oss (bara för att det är roligt):
1. Omotiverad bild som speglar verkligheten
2. Omotiverad bild som speglar verkligheten
3. Redo att bli fjortisfulla på midsommar
 
 

Hejhej hallå

Jag är student. Jag är tonåring. Jag är förrvirrad. Jag vill resa, jag vill jobba, jag vill flytta, jag vill bo hemma. I nuläget skitförrvirrad. Tänk om man bara kunda va en halvrund go tvåbarnsmorsa med man och hus just nu. Vi skulle ha Norah Jones-mys på fredagar, grilla korv på söndagar och tjata läxor i veckorna. Skjutsa till träningen, äta korvstroganoff och titta på mellon (ja till och med kalla melodifestivalen för "mello"). 

RSS 2.0