Fri

Igår var det löningspils och jag var som vanligt ledig dagen efter (min turnus är så) så en var sefölgelig på party och slirade runt. Kul grej med igår var att man dansade tills sminket låg på kinderna och deodoranten var obefintlig!
 
Idag har det varit jättefint väder och jag har följt August till tåget. Han ska vara hemma i 1 och 1/2 vecka och jag GRÅTER. Men, men, för att ta tag i livet igen så var jag faktiskt ute och joggade bland alla picknikar i Vigelandsparken. Riktigt härligt! Längesedan jag kände springlust! 
 
En tråkig sak som jag ska avsluta med att berätta är att min lilla mobil har stilla somnat in och vill inte vakna igen. Jag är nu ägare till en liten samsung med absolut noll finesser så alla ni som snapar mig osv. osv. osv (i know youre out there!) kan förvänta sig inte veldi mye till svar. Nu ska jag titta på tv och dricka cola! Hadeeeeeeeeee :*
 
Längtar tills Midsommar! Här är lite bilder från förra året och jag hoppas på favorit i repris i år! Wie! Sommarkvällar är det bästa som finns på jorden!
 
 
 
 

Sveriges Nationaldag

Är det idag. Har firat genom att köpa massa trosor på extrapris på HM, ätit ostbågar, myst med min karl och avslutningsvis tittat på kungen och drottningen på Skansen. Jag ÄLSKAR pampig musik, ballettdansöser och gulliga små barn! Det är så himla fint tycker jag, har gråtit litegrann här i soffan.
 
Igår var det avslutningsfest för Maja, och hennes katt Nickis, Oslo-tid. Det var supertrevligt! Speciellt när det blev musik-anarki och vi blandade Cat Stevens med Kanye West och dansade jättefult. 
 
Pratade med världens bästa Paulina en stund på min promenad. Hon är verkligen VÄRLDENS BÄSTA tokiga, roliga och kloka vän man kan tänka sig. Vet inte ens vad för superlativ jag ska använda för att beskriva henne. Hon är bara fantastisk!
 
Som avsluting på detta spretiga inlägg så tänkte jag  också säga; grattis på dagen Sverige! Jag älskar Sverige! Jag saknar Sverige! 
 
 
 

RSS 2.0