vad jag bryr mig om nu, är att få ut dig ur skallen

torsdag 29/1-09
hej=)
dagen har varit lite upp och ner, och jag tror nästan jag håller på att bli sjuk eller någe ibland blir jag bara så sjuukt trött, kunde inte ens vara med i slutet av idrotten><
haha då gick jag hem och sockerchockade igång mig igen så jag orkade kick och box med fröken fredin;) förresten, passar på att göra lite reklam IGEN för den, det är roligt och billigt!! kl. 6 torsdagar på åbrogården, sitt inte och lata er nu förfan! jaja dagen i övrigt har varit rätt soft det enda som gnager lite är att vi ska typ ha spanskaförhör i morgon på kanske typ hundra glosor... om man säger så här, jag har inte ens slagit upp boken :/
jaja så jag får väl avsluta inlägget nudå för viktigare (?!) saker.





puss kram


you get so silly when you´re lonely

tisdag 27/1-09
just nu har jag precis avslutat ett telefonsamtal med min kära farmor, varför ringer jag inte henne oftare? klok som en bok är allt jag kan säga, och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan henne=).
idag tog jag och jossan bussen in till stan för hon skulle köpa skor, så blev inte fallet tyvärr för det fanns precis ingenting, eller jo ett par stövlar men gissa vad? xD amanda höll duktgt i kortet och gick ut ur affären utan stövlarna *stolt*.

sen tog jag en långpromenad med sällskap av bl a lasse lindh, damien rice och neverstore, behövdes!
nu sitter jag här och är mätt men sötsugen, för jag, lovisa och pierre har precis ätit middag.
dagen = bra. hittills i alla fall.




puss kram


snuuuggaaste bilden

bara för att det här är min sköna böna och jag är hennes sköna höna.
najjs bajjs


trött och uttråkad

måndag 26/1-09
hey.
tillbaks till skolan idag igen då, blev typ som vanligt förutom våran dubbeltimme i spanska som typ är OUTHÄRDLIG och vi har fått en ny spanskalärare och jag är typ helt säker på att hon kommer sänka mig i spanska...-.- oh nej, nu kom jag på att det är spanska imorgon också, kan inte jag bara få dö? bara för imorgon ?(a)

men idag har jag pluggat no iaf, provis har vi imorgonis cross your fingers guys!
sen nu fastnade jag framför datornn även fast det var det jag LOVADE mig själv att INTE göra...fast nu ska jag nog ta mig i kragen och knalla hem till mamma och dra med syster yster till gymmet måste få fart på kroppen just nu annars degar jag ihop.





puss kram


men ett enda ont ord om dig, har alltid fått mig upp i ringen

nu sitter jag här en ovanligt trevlig och mysig söndag och passar på att blogga lite medan jag lagar mat;) fajitas och sen äppelkaka blir det och jag känner mig sååå duktig :*M sen kommer jossan hit också och då ska jag känna mig ännu duktigare, för vi ska nämligen plugga no , längtar efter henne!:)
igår var jag och louise förresten på spelkväll hemma hos anton, haha ni skulle ha sett allas min när vi kom dit x) men det var faktiskt riktigt kul!

sen så vill jag också passa på att, mitt i allt det här positiva, skriva en hatförklaring till vintern!
oh vår och sommar snälla kom, vill inte ha mera: att halka så fort man går ut, tjocka tunga kläder, snoriga näsor, rinnande mascara och bortdomnande fingrar!!! så usch på det, nu vill jag provköra min moppe också! (btw min pappa skriver på hatförklaringen, ngn mer??^^)

dagens kram går förresten till håkan hellström, kan man skriva mer klockrena texter?






puss kram


If I had a dime for everytime I been bad I´ll be a milionaire right now

onsdag 21/1-09
idag var det x-dag i skolan vilket innebär ungefär att man lika gärna kunde ha varit ledig för så mkt får man gjort... jaja i af sen efter skolan hade jag louise linn och danne "äta tabasco-tävling" för vi hade tråkigt vilket slutade med at jag har ONT i magen just nu men gissa vad..? höhö nu är jag tabascomästare!!! wohoo ingen dålig titel, danne snackade om att vi skulle köra torkade chilis någon gång då får ni hålla tummarna för mig!!;O

sen vare konfirmation, åh gud (haha lite ironi, gud... ja ni fattar men jag har tråigt xD) vilken tur att dom bästa finns där i samma grupp iaf, skulle aldrig överleva en viss ledare annars.....-.- torraste människa jag har träffat!

nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem för han har köpt apelsiner, MUMS!!
love/ a







puss kram


like a bat out of hell

lite bloggtorka på senaste tiden, har verkligen inte orkat skriva några längre inlägg...kaske beror på chocken efter att ha börjat skolan igen^^?  haha iaf så har dagen spenderats, ja, framför datorn men snart ska jag faktiskt ner till gymmet och vara duktig:*M jag och lovisa ska på kick och box, hoppas det går bra...:S lite nervös, nääe nåt mer intressant har jag faktiskt inte att skriva just nu återkommer väl när det händer något, hare bäst!







puss kram

tears and rain

kikade runt lite på bloggar hittade den här i arkivet på någons, nu när den inte är så uttjatad längre så är den sjukt bra igen;)



puss kram



<3

söndag 18/1-09
titta på mig. känn mig. skratta med mig. kom så tar vi varandras händer och flyger iväg.





flum jag vet, kan bara inte beskriva det på ett bättre sätt..=)



puss kram


obviously

lördag 17/1-09
idag har jag köpt moppe, atit hos farmor och farfar, varit på gymmet och nu sitter jag louise och jossan hemma hos mig. vi har precis gjort våfflor och nu nördar vi våra datorer, puss hej!





puss kram

it´s all about you

fredag 16/1-09
har precis kommit hem, och fick ett litet ovanligt ryck....att jag skulle spela gitarr så nu sitter jag öch försöker öva, jag vill kunna spela!!:D  haha men aja det var dagens intressanta då, imorrn blire att titta på mopeder vi ska upp astidigt så nu ska jag borsta tänderna ,hej svejs!






puss kram


Oh, you're a hard one I know that you got your reasons

jag har suttit och tänkt på en sak, alltså visst säg gärna att ni tycker om mig och så men om ni menar det.... varför kan man inte bara vara ärlig om man nu vill förändras och "överge" sina vänner, fine jag tänker inte vara den som surar vi har våra egna liv så är det väl bara ,och vi kanske hittar tillbaka till varandra igen vad vet jag? just nu känns allt bara så himla falskt, jag orkar inte spela längre, tänker inte heller vara arg.  ville bara säga det :)

aojsphhk!

tisdag 13/1-09
hålla kära vänner!
idag var jag i skolan men det var faktiskt helt ok för ovanlighetens skull..^^ sen så följde jocke med mig hem en stund så han lärde mig att spela bas till en metallica(?) låt, ah jag vet är asstolt!:D
sen var jag ute och gick en stund med johanna och nu ska kvällen bara spenderas med att sitta framför datorn, och satc:) ja man skulle ju kunna tro att jag är ganska nöjd va?
om man sitter i ett varmt rum ja med en laptop framför sig, faktum är att jag har kommit på en sak...
JAG HATAR KYLA!!
 alltså seriöst, jag vet att jag har skrivit tvärtom förut men nu har jag verkligen ändrat mig! herregud varför bor vi svenskar ens kvar och plågar oss själva år efter år? det borde ju inte vara naturligt egentligen för en människa att utstå köld ens eftersom tännk dig att klara sig utan sitt element, sitt isolerade hus, sin tjocka vinterjacka?;O
nej nu tycker jag att alla häruppe i norr borde ta och göra en liten kupp och flytta ner till arfika eller något varje vinter, eller vad säger ni någon som är på?
ja tacka vet jag i alla fall mina vintrar år -00 till -03 haha julafton spenderades på stranden med vänner och familj sen kom det en full dansk tomte med solglasögon på kvällen, tider det.......;)x)









puss kram



romeo and juliet

har änligen fattat hur man lägger in filmer nu, yeey!
här kommer i varje fall en video matchande texten jag la in för ett tag sen, enjoy!


le...?eller?

le:D

always be a good boy, don´t ever play with guns

måndag 12/1-09
kollade runt lite på bloggar nyss, och jag insåg att jag verkligen gillar människor som är sig själva, ja vågar uttrycka sig iaf... och så insåg jag motsatsen också, haha vilket jävla patetiskt samhälle vi lever i egentligen?
status, status, status det värsta är ju att jag är likadan hur fan orkar man att inte bry sig?
men iaf credit till er som orkar, utan er skulle vi nog gå under!
tack för mig.






puss kram


jag är kär i en ängel

söndag 11/1-09
hej.
nnu sitter jag i bilen på väg till marieberg där jag tydligen ska och shoppa, ibland undrar jag om det är ngt fel på mina fjortisinstinkter för jag har verkligen inte lust att shoppa sometimes, hahah och det är väl fel om man är en fjortonårig tjej?^^x) så känns det som att många verkar tycka  iaf ;)
sen i kväll bllir det pappa iaf, vi få väl se hur det blir vi har pratat om att do fjorton dagar hemma hos varje förälder i taget, hoppas det blir så den här veckan;D

ska väl kanske berätta lite om gårdagen också då jag inte hade ngn tid över för min kära blogg:'/
jag var på factory med mamma på förmiddagen och hittade ett par jeans, det gillas:) sen så blev det fotbollsträning med det lilla laget och även ngra 94:or, det var faktiskt riktigt skönt för ovanlighetens skull, sen så blev det lite tjejkväll med¨sofi, linn och louise!;D haha det var jättekul vi fick med alla sinesstämningar om man säger sä x) fnitter, tröthet, fnitter, pigghet, hunger, fnitter, mättnad, ,fnitter och lite lite surhet där på slutet för att vi inte vaknade av våra väckarklockor, höhö men det var ruuuligt synd bara att inte tove och julia kunde vara med:/








puss kram


österåkersdag igen !;D

fredag
idag åkte jag till josse för jag tyckte att det var dags för ett besök på hullagård;) det var mysigt först var bara jag och jossan där och då gick vi ut och gick med några hästar en så kom johanna och louise också och vi hade mysigt, baka lite kolla på teve spela kort:)
sen u har jag kommit hem kollat stört mig på blondinbella (let´s dance) och nu tjatar mamma om att vi ska kolla på ngn björn gustafsson film tsm, så jag ska väl gå ner och vara lite hysterisk tonåring nu och sucka över sötnosen x)
hahah pussoch kram skumbanan!





puss kram

amanda tänker till....?x)

torsdag 8/1-09
jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om. men jag skrev ett inlägg i dag ändå. bara för att det inte finns några onödiga blogginägg. puss på alla som accepterar människor för vilka dom är.





puss kram


på nåt sätt ramla vi in i varann

onsdag 7/1-09
hejsan alla jullovsmysare!
från igår till idag sov jossan linn och louise här, det var  jätteroligt som vanligt med flickorna!;D
vi åktte skridskor och jag och louise frös inte om tårna ör ovanlighetens skull!;O
sen idag vaknade vi klockan tolv och bestämde oss för att åka ut ill båsenberga, pulka och tefat blev det tills jag och louise frös om tårna ....XD vi som dagen innan nästan trodde att vi hade blivit botade från våra nästan sjukligt kalla tår, men inte det!
haha men men askul var det i vilket fall;D sen på kvällen var jag också iväg och fixa ett gymkort, yeeey kom igen nu louise och jossan nu ska det tränas!;)
det var iaf min dag... tipsa mig om era bloggar så läser jag om din dag?:)
haha men nu ska jag nog a och nörda lite satc eller ngt annat mysigt.
och jag skiter i vilka meningslösa texter det blir på min blogg, så det så!x)







puss kram


...


jag finns här för dig precis som jag vet att du finns där för mig ,  kramen!<3


sleepyhead..-.-

måndag 5/12-08
idag har jag faktiskt hunnit me att göra ganska många saker;D
imorse tog jag en promenad oh det var riktigt härligt att komma ut på ngt sätt, bara jag, en dunjacka och 18 minusgrader asså det är ngt med den här kylan som jag gillar ändå på någe vis^^ sen så skrev vi vårat prov och lite sånt på moppekursen så nu har jag i princip förarbevis! weei!;D
efter det kom fillippa hit och vi fikade och skrattade åt alla i lovisas skolkatalog, äkta vintermys<3
så nu har jag precis kommit hem från mammas kompis eva där vi åt middag och spelade spel med lite folk, det var väl trevligt men inga jag kände där så...XD menmen, nu mår jag i af illa, vet inte ritigt vrf eller jo typ en kombination av dom där förkylningstabletterna (echinacea typ..) och att jag satt framför datorn i bilen :S jaja illa mår jag i af hoppas verkligen inte att man har dragit på sig något här; vinterkräksjukan, nej tack!^^
men nu ska jag iaf gräva ner mig i en massa tidningar som jag hittade här,  innan jag somnar, veckorevyn , amelia
(haha den är jag nörd på) nya hm-katalogen och ngn gammal elle, det ser jag fram emot;)

gonattens!



puss kram













you can fall for pretty strangers

kvällen spenderas med denna sång på repeat, behövs det en förklaring?
the killers-romeo and juliet


A lovestruck Romeo, sings the streets a serenade
Laying everybody low with a love song that he made
Finds a streetlight, steps out of the shade
Says something like, "You and me, babe, how about it?"

Juliet says, "Hey, it's Romeo, you nearly gave me a heart attack"
He's underneath the window, she's singing
"Hey, la, my boyfriend's back
You shouldn't come around here, singing up people like that
Anyway, what you gonna do about it?"

Juliet, the dice was loaded from the start
And I bet, and you exploded in my heart
And I forget, I forget.. the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

Come up on different streets, they both were streets of shame
Both dirty, both mean, yes and the dream was just the same
And I dream your dream for you and now your dream is real
How can you look at me, as if I was just another one of your deals?

Well, you can fall for chains of silver, you can fall for chains of gold
You can fall for pretty strangers and the promises they hold
You promised me everything, you promised me thick and thin, yeah
Now you just say, "Oh, Romeo, yeah, you know
I used to have a scene with him"

Juliet, when we made love, you used to cry
I said, "I love you like the stars above, I love you till I die"
And there's a place for us, you know the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

I can't do the talk, like the talk on the TV
And I can't do a love song, like the way it's meant to be
I can't do everything, but I'd do anything for you
I can't do anything except be in love with you

And all I do is miss you and the way we used to be
All I do is keep the beat, and the bad company
And all I do is kiss you, through the bars of a Rhyme
Juliet, I'd do the stars with you any time

Juliet, when we made love, you used to cry
I said, "I love you like the stars above, I'll love you till I die"
There's a place for us, you know the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

A lovestruck Romeo, he sings the streets of serenade
Laying everybody low with a love song that he made
Find a convenient streetlight, steps out of the shade
He says something like, "You and me, babe, how about it?"

dance like nobody is watching

3/1-09
idag har jag varit med louise och jullan ;D det var roligt, vi åkte skridskor på dammen och sen gick vi hem till mig fikade och skrattade x) hahaha, msn är ju kul^^
 men nu är jag hemma hos pappa, jag hatar att vi inte har en hemtelefon här för det blir så dyrt att ringa alla som jag har tänkt att ringa till bara för att det var längesen men inte har haft tid, och nu när jag har tid så har jag inga pengar  -.-
så  där har ni anledningen till att jag aldrig ringer i ojämna veckor^^ men om ni har lust slå en pling!
so long suckers!






puss kram

du kan få mig hur lätt som helst

2/12-09
hej!
i dag så har jag först varit på moppekurs med jossan och louise:D haha eftersom vi fyller före 1 april eller ngt så får vi ta det gamla körkortet, haha så vi slipper ta det nya! sen  har jag varit och åkt skridskor med lovisa och pappa;) det var mysigt men jag fick träninsvärk i rumpan, pappa tycker att jag överdrev ;O
sen nu så sitter jag hemma hos johanna och vi ska ha lite tjejkväll här men nu ska jag vara social me dom i st återkommer väl snart!!




puss kram

RSS 2.0