Shiet Mayn klart de e nice





nu ska vi åka mot karlskoga och putte!




hej

jag borde egentligen sova men kan inte hålla mig borta från min beloved computer...
tänkte sammanställa dagen lite käckt :

*vaknade hos johanna med louise och jossan också

*väl hemma åt jag en väldigt god omelett

*tog en promenad och tappade bort mig i vannala i vanlig ordning

*tittade på massa "made" med lovisa och pierre

*väääntade på louise och johanna som slutligen kom...

*då gick vi ut och hade oss, mohaha!

*sen drack vi te

*nu gör jag ett meningslöst bloggnlägg som egentligen borde raderas...

fast alltså jag tänkte på det.... min "meningsfulla" blogg, sen alltså vem är det som gör den meningslös? jo jag själv! och jag menar vad är det med oss tjejer egentligen som alltid ber om ursäkt hela tiden? typ "förlåt för att jag finns-syndromet". j
jag vill så ogärna ha det men jag märker att jag automatiskt försöker förminska mig själv OFTA.
så nu tycker jag att det är dags för mig och andra tjejer att verkligen stå upp för oss själva. so what om allt inte är perfekt, det är inställningen som gör det!

åh vilken oerhört vuxen text det där kändes som (och nu tänkte jag visst skriva något negativt om att det var tråkigt, HOPPSAN) men ist skriver jag fan vad jag är bra egentligen!



jag
är
trött,
gonatt.




kram puss
puss kram



med johanna oh louise

skriver som pliktskyldigast ett litet inlägg så ni ska få något läsvärt i denna värld *fniss* nu sitter jag i alla fall hemma hos louise vi har pysselkväll (!)
haha säger jag bara.... men vi pärlar och knyter flätar och knopar på supermysigt!
ska också sägas att vi även ätit en del gott :D





kyss



vi pysslar haha




puss kram
kram puss




småååååolaand

nu har vi kommit till "våran" stuga i småland, vi har ju hyrt den men... ja, det är ganska mysigt här även fast jag går omking och fryser hela tiden. men jag antar att det hör liksom den svenska sommaren till, att tro att man ska få användning av alla de där söta klänningarna och kjolarna som man samlat på sig under året.
jag ångrar att jag inte packade ner vinterjeansen och lite fler tjocktröjor :/


annars på dagarna så underhåller jag mig med min bok

kladdar lite


och låter lovisa och pierre diska





nu ska jag och mamma ta en promenad tror jag, trevligt!





kram puss


man reder ju sig

helt okej lördagskväll ändå, om man åkt färja och bil hela natten (:
kvällens måsten ser du här nedanför.




ursäkta texten som blev j*vligt liten, annoying tell me about it, men I don´t palla på riktig svengelska :D




kram puss

O.o

ojoj, här kom det gamla utkast märker jag ... i alla fall de två nedan ;)

väster om viken

en liten uppdatering här från västerviks gästhamn :)
vi har det supermysigt och tacka gudarna för att dom har typ "teliasurf" här eller nåt, internet är så frukatnsvärt segt så att det inte går att beskriva annars.. idag har jag och johanna gått runt i massa mysiga småbutiker och bara kollart runt. jag köpte mig faktiskt en konfirmationspresent från pappa, ett silverarmband, och hon köpte en present till sin pappa.
ska inte säga vad det är eftersom jag har starka missankar att mats läser min blogg *host*

visst är danska ett fint språk förresten? sitter några danskar bakom mig just nu och jag kom att tänka på det, jag skulle vilja ha en dansk man.... även om vissa kommunikationssvårigheter troligtvis skulle uppstå.
tänkvärda saker en såhär lite duggregnig onsdagskväll inte sant?




min konfirmationspresent till mig själv , det i mitten med hjärtan (:



min tråkiga kompis johanna ( som förresten av någon irriterande anledning har hamnat lite på sniskan)





puss kram

Utkast: dagen har ...

dagen har bestått utav segling, och kommer fortsätta så antagligen. vi drar hela vägen, västervik-snedskär, på en dag pappa och jag.
bara focken, går i ungefär 6 knop hela tiden, blåser kuling till och från, vågorna har varit tre meter, solen är framme och vi mår toppen! jag klämde i mig en postafen ( sjösjuketablett ) till frukost oh det verkar ha gjort susen :)
nej, nu kanske jag inte ska tråka ihjäl er med en massa segling och låtsas att jag vet vad jag pratar om, för när det kommer till kritan sitter jag ju faktiskt vid datorn medan pappa sköter seglingen, däremot så måste jag uppmärksamma en viktig sak.
nämligen ett väldigt speciellt band som spelade kvart i tio igår på hultsfredsfestivalen.
japp, ni vet,
the killers.

jag och johanna satte på vära favoritlåtar och bara njöt precis när konserten skulle börjat. ojojoj, jag vet inte riktigt vad mer man ska säga om bandet men duktiga är de. och berör gör de. så dagens (och även gårdagens) tanke går till dem, och johanna någon gång ska vi stå längst fraam där och vråla med i mr. brightside och vara allmänt löjliga!

allmänt löjligt är kanske ett bra namn på inlägget också. men ibland blir jag bara så himla skrivsugen och jag har tappat bort min dagbok..:( ( ja du läste rätt ja skriver dagbok..)
och hej och hå vad väldigt massa parenteser det blev i det också ( passar på att göra en till då )

nej nu ska ni väl ta tag i era liv antar jag, så jag ska låta er vara ifred!





puss kram

hemkommen, trött allmänt grinig och hungrig (y)

jaha, nu var en helt underbar resa till gotland avklarad också! jag har verkligen haft det toppen och det hoppas jag att de andra tjejerna också hade det . nu har det ju inte kommit något inlägg på vääääldigt länge, men jag har faktiskt skrivit, bara att helvetesmaskinen min laggar ner allt hela tiden -.-
så nu vet ni det också, annars kan man ju säga att jag diciplinerat mig och inte gått in framför datorn i sommar ;D
bilder från gotland i alla fall, planerar jag att lägga upp på facebook så håll utkik!
roligare än så blev det inte idag

!

kram puss

ohja



bilden talar lite för sig självt

mulen sommardag

gårdagen blev lyckad, god mat och gott sällskap ( visst lät det där som något en femtioåring skulle skriva ?) men jag måste faktiskt säga att precis så var det!

idag vaknade jag halv tolv, jag sov nog tio timmar, och vaknade just upp i min säng IGEN ( 15:15)... lite förvirrad kunde jag då konstatera att jag sovit i en knapp timme till, känns som om jag tar igen alla förlorade sovtimmar som en ganska jobbig vårtermin tagit ifrån mig.

lyssnade på lena philipssons sommar-program idag också, ja en till såndär pensionärsvana, riktigt bra var hon faktiskt! så om ni missar sommar i p1 alla därute som är rädda för att verka "ocoola" begår ni faktist ett misstag, hihi.

sen har jag även konstaterat att jag skulle vilja citera jaqueline och kalla våran lilla håla för "fittåker", men sen kom jag på en sak att jag faktiskt är mycket nöjd med mina flickor här i vingåker, så "kukåker" känns mer passande för tillfället, inga vidare kommentarer om det ämnet.





puss kram


mumsiga gubbar


bilden är lånad ;)

always one foot on the ground

märker att det blir ganska långt mellan gångerna jag skriver nu men är det sommar och sol så känns det ju ibland som om man borde ta vara på det eller hur?
nu ska jag i alla fall strax åka iväg för att plocka jordgubbar med mamma och louise, sen ev louises sommarstuga för att steka lite och sedan vidare till poolparty hos ahlcronas, ser ut att kunna bli en bra dag ! ;D




puss kram

RSS 2.0