eleventeen

äntligen lite tid vid datorn, jag har haft minst sagt fullbokat i helgen.
i fredags så myste vi brudar lite i viala, sen blev det lyttersta och det var ganska dött tyvärr. då gick jag och jossan med johanna ut på hisnande äventyr i  vingåker i stället :)

i lördags var det konfirmation som gällde och sen lyttersta med lite folk, det var lite naaajs ;) bilder komemr senare, på presenter och allt :D

i dag så har jag umgåtts lite med moster och hennes familj även fixat lite på rummet och så.

haha och nu märkte jag att det här blev ett sånt där inlågg där jag BARA berätter vad jag har gjort, men jag lovar att skriva ett till om jag kommer på något finurligt att säga..





kram puss

kväll

filippa frågade precis om jag ville klä av henne, så... ledsen kevin men nu hoppar vi i säng! (:

btw var det konfirmation idag snygga bilder kommer senare eller på facebook, jag berättar om den otroliga (-.-)upplevelsen någon annan gång.
nu ropar pluppmupp!




godnatt



kram puss

jag ska till köping? (:


minnen av aprilhimlen

heeeeeeeeeeeeeej.
ska bara hinna med ett väldigt kort, snabbt inlägg innan jag ska begrava mig själv i sängen med hundra kilos läxor.

imorgon är det fredag och det gillar vi ! blir kanske att den kvällen spenderas i köping rent utav, ni får väl hålla er uppdaterade på vad som händer i mitt otroligt nervkittlande liv.

kort inlägg var det ja, så...



kram puss

sommarfresh



åååh, grymt irriterande när blogg.se inte funkar, gaaaad!! :@

jag orkar inte skriva om mitt inlägg nu... för jag blev grinig och barnslig nu, men lämna gärna en kommenter om ni har någon om sakerna som jag känner mig lite sugen på ovanför! :)

meningslöst, you don´t have to remind me :)

Rules:

1.Answer the questions on your blog 2.Take away one question you don't like and add a new one 3.Tag some other people


Which perfume do you use? Lovely- SJP 
Songband of the day? The Killers, Fleetwood Mac
 What's for dinner today?  grillad kyckling och färskpotatis
Today's highlight? Promenix med Louise
 What whould you really like to learn? Världens alla språk
 What was the last thing you bought? Linne/klänning, hårband, nagellack
Is it a good day? Jovars
 If you could buy something for one million ( swedish crownes) , what would it be? Åh jag skulle nog köpa mig en riktigt snygg Chanel-vintage väska och sen ett litet gulligt torp vid vattnet (y)
What's the colour of your eyes? Blågrå
 What do you love about yourself? Jag hoppas jag är rätt trevlig? ;)
 If you could be anywhere in the world for the next hours, where would that be? På en gata i Dar es Salaam
Three things we don't know about you?Jag gillar inte att spela någon annan men gör det dock ibland, jag gillar gammal gubb-och tantmusik haha, jag blir fruktansvärt nervös ibland och får tunghäfta för att sedan slänga ur mig helt konstiga saker ist.
 Who would you like to meet sometime? Mitt livs stora kärlek (a)
 Would you like to have kids one day? Ja det tror jag ! 
What's your favourite piece in your wardrobe? En sjukt gammal och ganska ful kläning från H&Ms barnavdelning som jag ägt sedan typ fyran...
 Do you have any favourite models? Gemma Ward förut iaf, om jag inte missuppfattade frågan? ><
Three things that make you smile? Att vara kär, vänner/familj, sol
 What's your favourite food? Ujuj hmm... pitepalt är en ganska stark kandidat i alla fall
 What's your favourite tv-series? Desperate Houswives, SATC, Grey´s Anatomy
What are you wearing at the moment? Stor t-shirt och shorts
 What's your favourite sweets? Alla som alla andra tycker är äckliga bland plockgodiset
  What are you gonna do today? Gå och lägga mig
 Was this fun? Kul och kul skulle jag väl kanske inte vilja kalla det, fattar inte riktigt varför jag gjorde den egentligen ...


besättning (y)


segelfärd

nu sitter vi i sittbrunnen och det småduggar lite men det är mysigt, igår hade vi en kanondag i nyköping med shopping :D!!
sen på kvällen blev det kortspel, nudlar och filmtittande innan vi slocknade. nu kanske vi åker hem idag fast vi har inte riktigt bestämt oss än, det återstår att se o vi kommer till vingåker i dag alltså;)






kram puss

segelfärd

fredag 22/5-09
just nu sitter jag på en ganska rörig båt på väg till nyköping, men mysigt är det !!
igår gick vi till en hamn kan man säga som heter broken, vädret var alla tiders och vi grillade både marshmallows och annat, bastade och badade (!), i samband med bastun men ändå. :)

nu regnar det dessvärre och hela besättningen förutom pappa kapten sitter inomhus och vi har precis vaknat, men nu ska vi nog sätte igång med lite frukost hoppas jag för jag är HUNGRIG! ;)








kram puss


glömde säga..

 
.. att imorgon åker jag, jossan, lovisa, pierre och pappa ut och seglar!!!!
gud vad skönt det ska bli, det ser jag verkligen fram mot!

damn i wish..

onsdag20/5-09
nu är det såhär att jag har en ledig dag efter som vi var i skolan på mässa efter framtidspiloterna, det var väldigt skönt och behövligt även om jag inte fått något speciellt vettigt gjort :)
igår så var det i alla fall "sawkväll" hos louise, ojoj, vad vi har väntat!!!!
för er som inte redan vet det så har jag, johanna och lousie som tradition att kolla på sawfilmerna ( ni vet de där äckliga med jigsaw ) tillsammans. Ett måste är också att man kommenterar precis alla olika "burar" och tittar igen morgonen därpå, bara för att fatta allt det kluriga i filmerna och jag älskar det! :D
även fast det oftast kommer fram morgonen därpå, att jag fattat det mesta fel..

ja så nu vet ni det också, men snart är det konfirmation och jag tror jag dör! blääääääää, ingen, ingen, ingen lust!
fast tur att det snart är över.

nej nu måste jag se vart katten tog vägen, tror nämligen hon rymde ut på mitt tak.. hmm..





kram puss


sunshowers

söndag 17/5-09
egentligen är den här dagen inte värd att dokumenteras som ett blogginlägg, så grymt långtråkig. fast jag tänkte att nu har jag ju varit duktig och uppdaterat så mycket på sistonde att jag inte ville bryta den goda cirkeln. ( heter det så även om den är "god"?)
och vem vet, jag kanske har något liten bloggis därute som på något vis hittat hit :) fast jag tänker låta bli att be er att komentera om ni läser för det skulle kännas så tråkigt att inte få några kommentarer då höhö.





kram puss

thank you very much, we love you and bla bla bla...

lördag 16/5-09
nu äre eurovision song contest hemma hos bönan som gäller, och det är....ja som det bruker vara ni vet.
jossan klagar över all porr, louise klagar på språk och folk som inte kan engelska, jag klagar på blå smurfar som dyker upp på scenen helt utan anledning och johanna klagar inte för hoon har fullt upp med att äta äppleklyftor , ja sä ärre!!

idag har vi i alla fall haft en heldag i huvudstada. grönan, wohoo, bajskul var det !!! bilder kommer eventuellt senare :D


kram puss

bla bla ointressant ointressant..

fredag 15/5-09
blev en hemmadag idag igen, usch usch, jag hatar att må dåligt och jag har så förbaskat långtråkigt också! men nu har jag i alla fall svalt två alvedon och försökt att sminka över den värsta blekheten i ansiktet för jag ska nämligen ner på mässa i vidåkershallen. det var ganska viktigt för vi ska presentera framtidspiloterna så från och med nu, ska jag bara bita ihop och se glad ut !:)
jaja, det blir nog bra tillslut jag ska faktiskt lägga in en dagens låt idag också (y) den har fått mig på lite bättre humör idag:)


the kooks- she moves in her own way


.

shoot me.

.

börjar bli lite småemo här där jag ligger.


.

man blir deprimerad av att ligga i sin säng hela dagen.


vad ska man göra när man är fast i sin säng liksom?

lägger upp en bil på tårtan jag (okej hon satte på lite choklad på toppen) knåpade ihop till min syster i tisdags, hon fyllde ju år;)
den blev faktiskt riktigt lyckad!





sjukling

torsdag 14/5-09
fick gå hem från skolan idag, hela kroppen bara la av. pjuu, inte skoj, var tvungen att bara lägga mig här i sängen när jag kom hem och har i princip bara legat här sen dess. vaknade nyss och konstaterar att tiden går sjukt långsamt när man inte har något att göra.

fast just det, vi fick kolla på 9ornas musikal idag i skolan ( det hann jag med i alla fall) oc den var bra, dock lite kort skulle jag säga men annars hade de gjort ett riktigt bra jobb!

sen har vi ju även en till sak att lägga till hä på slutet, världens bästa hultgren fyller år!! grattis nu är det fritt fram att hyra film på konsum, ditt liv har börjat!


kram puss


oh girl

onsdag 13/5-09
tänkte att jag skulle hinna med ett litet inlägg här innan grey´s anatomy börjar, eftersom jag vet att det är så många som ivrigt klickar upp min blogg, gång på gång bara för att bli besvikna för att jag inte lagt in något.  så nu gör jag det och tänkte nästan skriva att jag ska bättra mig på uppdatering, fast ångrade mig precis, ibland går det faktskt helt enkelt bara inte att skriva och jag VÄGRAR att ha prestationsångest över en sak till här i livet .
haha, det är nämligen en sak om jag har kommit på att jag lider av, jag får till och med prestationsångest ibland över mina "sims-gubbar". det är lite småsjukt kanske..

men idag i alla fall har jag haft en jättemysig och bra dag med louise! vi var hemma hos henne först och kollade lte tåg och sånt med jossan ( blir troligen grönan på lördag, yey!) efter det konfirmation och sen mysig promenad och lite fotbollsmatch på det! oh yes, me like men nu är det faktiskt grey´s som gäller så, so long!







kram puss

tomas sabo

jag fullkomligt älskar dom är berlockerna så jag tänkte att jag kanske skulle komma med en lite hint här till mamma, som jag tror läser min blogg (?), om att det skulle vara en lämplig konfirmationspresent. hiihi, men jag tar gärna emot en ipod också ;)

shopping for labels, shopping for love

hallå hallå.
vill först och främst passa på att tacka för gårdagen, vi hade lite girlsnight hos becca och det var... uuum mysigt! :D
sen tänkte jag även att jag skulle berätta för er allihopa att idag är det SHOPPING som gäller jag ska/försöka hitta följande:

- konfirmationsklänning eller liknande
- en sjal
- present till lovisa
- svart linne
- mobiltelefon ev.

 ja och sen lär jag väl köpa andra saker istället, så som det alltid blir för mig, men det gäller att vara glad ändå:)
så nu ska jag väl dra på mig lite paltor och sedan äta frukost med min kära mamma.
ven börja fundera åp ett intressant blogginlägg som jag ska skriva någon gång, jag lovar det ska komma!






kram puss

is it to late to apologise?

tänkta bara be om ursäkt lite för headern också, systra mi håller på och trixar lite med den och håller tydligen fortfarande på. men det får ni väl stå ut med ett tag..






hihi

inläggstime, ojes!

dagen har varit bra för jag fick träffa min gamla vän, den där på vallgatan 29. den där som jag har delat typ biljoner saker med. den där jag har saknat under en ganska lång tid nu. den där johanna:)

för övrigt har jag också kommit på att efter att ha kollat mina 20 "favoritbloggar" ett antal gånger i dag, att jag blir irriterad på att folk inte uppdaterar. sen kommer jag och tänka på min egen blogg och insåg att man kanske inte skulle kasta sten i glashus. därför kände jag mig lite manad att sriva ett inlägg här så jag kan fortsätta klaga och hitta fel, även om bloggarna inte borde ta illa upp eftersom jag vill ju läsa bloggarna!!
så uppdatera nu för guds skull , eller ja, i alla fall för min? :)


kram puss


lite lovecats

lägger in lite bilder från dansavslutningen, tänkte att ni skulle kunna få se hur tjusiga vi var (y) 


Juliakatt (observera ordet katt vi var alltså inga möss! ) 
    
Claudiakatt   Amandakatt   

Hela kattligan

herregud!

nu sitter jag i skolan, vi håller på med något projekt och jag och fanny är ASDUKTIGA! :) vi har inte ens tagit rast idag, haha jobbnarkomaner, hellyeah!
vi har i alla fall blivit tilldelade en låst demensavdelning på ett äldreboende, hmm undrar hur dom tänkte när vi fick det "uppdraget"...
jaja men nu ska jag inte tråka ut er bara för att jag har tråkigt, det vore ju lite elakt kanske så därför slutar jag. nu.







kram puss


shake what your mama gave ya

söndag 3/4-09
igår var det dansuppvisning för DuD:s dansgrupper i tallåsaulan, katrineholm.
det var som vanligt fullt av lökiga människor och hysteriska små barn "behind the scene", också grymt lång väntan förstås. men jo, det gick väl bra, fast det är ganska segt att vara där från klockan nio till typ fem på eftermiddagen och bara vara på scenen kanske nio minuter sammanlagt.
på kvällen kände jag i alla fall att det var dags för ett besök på hulla gård, jag älskar det stället!! så jag tog min lilla peugeot och brummade iväg, svängde även förbi och hämtade jossan på vägen.
sen åkte vi till josse där vi gick en lång promenad i skogen och bara pratade och myste, satte även på en film sen och åt godis innan det var dags att åka tillbaka hem, superkväll! :)



kram puss

valborgsfirande

ja, jag fick tillbringa valborg med min efterlängtade camilla i alla fall ! vi var även med andra mycket trevliga flickor så som louise, jossan, filippa och linn  :)
sen träffade vi ju en del annat folk också, haha och linn fick sig ett litet ( eller ska vi säga "stort" ragg ? ) höhö .
jaja, vi hade i alla fall trevligt men typ när klockan var runt två slocknade jag och camilla som två klubbade... jaja de andra små töserna var uppe ett tag till sen så blev det på något konstigt sätt väldigt tyst i lägenheten.
sen idag vaknade vi upp städade lite och så, de andra drog hem och jag och camilla gick ut och stekte oss i solen med saltvatten och gamla minnen.
jag konstaterade att jag nog helst skulle vilja vara en 40-årig tant och camilla vill vara en sisådär 5-6 år igen. jaao...

men sen kom camillas gulliga mamma birgitta och rövade bort henne. då blev det grillning hos gustafsson och med pierre som numera lever med "småfolket". dom firade ju 6 månadersdag (l och p) i dag förresten, grattis ! :D


RSS 2.0