För hem med Gravitation

Om du klickar på länken, så kan du om du vill, lyssna på de finaste och sorgligaste låtarna jag vet just ikväll. Lagom många också, så du orkar liksom.
Och så var det med det.

Refuse

Jag ÄR så sugen på att ta på mig mina varma höst och vinterkläder. Men det är väl typ fortfarande augusti? Borde man frysa så här mycket den här delen av året? NEJ!


How can you Know so much?

Skulle ut på en liten joggingtur efter skolan tänkte jag. Det tyckte nog inte min kropp riktigt för efter kanske två kilometer så ökade plötsligt mina lår dramatiskt i vikt tills de vägde femtio kilo var. Om ni har knappa matematikkunskaper kan jag berätta att detta resulterar i 100 kilo extravikt att springa med och en gående istället för joggande Amanda. In case of wondering.

Sigh No More

Nu är vi pepp för dubbeltimme i matematik såhär litegrann på måndagsmorgonen, eller hur?


My Gash

Elin och jag kollade det första avsnittet av Skins i fredags. Jag tror nog kanske att det andra ska få avsluta min söndagskväll. Mest för Nicholas Hoults skull. Vi låter bilden tala.

My Strange Uncles From Abroad

Jag och mamma äter frukost...

Krökar på Heltid, She does

Josse på Coffee Lounge igår. Hon var så fin i sjal i håret och pösbyxor man kunde hitta ansikten i om man kollade noga,

att jag var tvungen att ta kort på det! Sen strosade vi runt lite i de affärer som Katrineholm har att erbjuda, och jag kom faktiskt hem med ett choklad-chili te som ska provas nu och nästan med en matta. Tänkte nog gå och köpa den idag om jag hinner.

It's Friday I'm in... jaja sånt där trams ni vet!

Hällde upp kaffe i en termos innan jag gick till skolan så jag skulle ha nu när jag kom hem. Ibland älskar jag mig själv så himla mycket!

Dricker ur den finaste koppen också som påminner om pappa.
Snart ska jag ner på stan, dra en fika och spä på koffeinintaget ännu lite till med rörmokarn. Finigt!

Finbesök från Klockarbol

Igår sov Jossan hos mig och nu ska jag snart kila med henne ner till hennes skola och lämna av henne eftersom hon börjar typ två timmar innan mig. Vi kollade på riktig (dålig egentligen) tjejfilm, hade pyjamasdans, gick på långpromenad och myste med popcorn. Det var i en klass för sig ska jag få be att tala om!


I'm not Human

Av någon anledning har folk som jag stött på börjat säga till mig att skriva om dom i min blogg, haha jättegulliga människor, men jag vet ju liksom inte vad jag ska skriva. Hmmm, hej Olle? Kanske ska göra någon speciell "cool-lista" som dom kan vara med på här. Typ "fan vad hårt, såg ditt namn på Amandas blogg".

Fråga mig inte vad jag snackar om, fråga Olle varför han vill vara med på min blogg, hihi.

What should I say?

Hittade den här lappen när jag kom hem från skolan idag.
Min syster drog till Kos idag med sina vänner, för att parta, sola, bada och massa annat onyttigt.
Googlade en bild för jag visste inte vart Kos låg.

Fan. Det skulle jag inte gjort.
Älskar dig min lilla storasyster<3
Har'e himla trääävligt nuvah!

Cinema

Skrämde mig själv idag. Vi kollade på gamla filmer (typ det enda vi gör nuförtiden?) och så tänkte jag "jaha vad konstigt, då fanns ju inte facebook". Nej precis.
Ah, så nu kokar jag morotsmarmelad i stället, för det är ju väldigt gammalt och fint och så.

Nalle Puh through stormy weather

Fy farao vad länge sen det var jag bara slängde mig framför tvn efter skolan, men gud vad skönt det är. Så nu ligger jag här och slökollar på Top Model som jag gjorde när jag var mindre och det är så mysigt så!
Vilket väder det är ute förresten, regn, sol, blåst. Kände mig som Nalle Puh när jag gick hem i blåsten. Hos honom blåser det väl jätteofta eller har jag bara inbillat mig det?




In the gutter

Jag och pappa har suttit och kollat på gamla videofilmer från Thailand ikväll. Helt sjukt hur man har sett ut genom åren egentligen...
Till det har vi ätit de godaste "chipsen", de där spräckliga på bilden, finns att köpa en påse från EuroShopper för en tjuga. Överkomligt och mumma!


Dududududududuuuuun

Idag är väl planerna lite sådär att vi ska bädda ner oss och prata. Först ska jag och Band Of Horses ta en promenad och sen får vi väl puttra iväg på mopeden till Klockarbol. Jag överlever!

Anna med Cp-chatten

Festen vart LYCKAD, och jag träffade Anna Johnson som är typ världens snällaste myggallergiska person som jag numera känner! Härligt va?


Rymden var vår Himmelsäng

Jag och min syster har shoppat i Norrkan idag och jag är SÅ nöjd och har bränt SÅ ovanligt mycket pengar.
Nu taggar jag till lite Håkan för jag blev medbjuden till stan på lite festligheter ikväll med fröken Fredin!
Åha lyssna på det här!


Får man posta cambilder om man har så dålig webcam som jag?

Låt mig få presentera...


...världens bästa Louise. Jag älskar att spendera tid med dig, tack för igår!

Är du en Människa?

Har gått upp tidigt idag och powerwalkat lite med pappa. Han var ovanligt pratglad så det var kul!



Throwing My Arms Around Nothing

Sitter här och blir alldeles känslosam för jag kom på en sak, alltså jag har ju vetat om det ett tag, men jag kom verkligen på det idag. Jag ska inte gå i samma klass som Jossan, Josse, Johanna, Becca eller Jarre längre. Alltså vi kommer troligen aldrig mer gå i samma skola och då tänker ni såhär; "MEN GRÅT DÅ!". Och det tänker jag fan göra!
För jag kommer nog aldrig mer behöva vänta på att Johanna ska platta håret efter idrotten. Jag kommer aldrig äta 2 h smörpaketslunchar med Josse. Inte byta skor med Becca för att hon fick skoskav av sina högklackade. Aldrig mera hitta böcker som Jaqueline vackert dekorerat med manliga könsorgan.

 DET ÄR FAN VÄRT LITE TÅRAR.


Aaah!

Går till bussen nu.

Är det inte verklighet, så Drömmer jag

Jag har lite ont i magen för att jag ska hitta till rätt sal imorgon i den nya skolan. Men då kan man ju bita ihop och tänka lite på saker som gör mer ont i magen. Till exempel som när Ted Gärdestad sjunger att han tror att livet ska få ett lyckligt slut, när man ätit för mycket äpplen eller att det finns föräldrar som slår sina barn.
Och sen har man inte själv så jätteont i magen längre.

Går Gatan Fram

Idag har jag kommit hem från en övernattning med den nya klassen. Jag tycker att helheten blev ganska bra ändå, även om det är lite stelt i början (hoppas på att det är i början i alla fall).
När jag kommit hem träffade jag upp järngänget på Joan´s och klasskvallrade lite med dom eftersom i princip alla har börjat olika klasser.

Nu har jag ätit en korv och så kokar jag morötter för det är himla gott tycker jag! I helgen ska jag troligtvis åka till Norrköping för att sätta sprätt på lite pengar med min syster och jag hade tänkt att haffa dessa om de har dem i butik, vad sägs?



Vagabond, 900 riksdaler

WayOutWest 2010









Jag vill inte förstöra det hela med för mycket ord.


Saker som hon gör

Det här är min vän Josefine som ensam tjej började energiprogrammet (blir rörmokare) idag, iklädd detta:
Hur kan man låta bli att älska det?

We Look So Good

Maxar Broder Daniel, spelar bra musik för grannarna. Kollade mig själv i spegeln nyss och såg att jag blivit lite sådär gråsvart av mascaran under ögonen efter jag duschat. Tänkte torka bort det och sen bara: NEJ! Jag ÄR ju förfan deras sångare Henrik Berggren nu! Likheten liksom, ser ni?!
Nu ska Henke steka ägg och äta opp det. Han ska även hinna välja kläder tills imorgon då han ska börja gymnasiet.




Så tuff jag är.

Ooh La!

Alltså jag är en bloggnörd, men AAAH (!!!) UNDERBARACLARA är gravid! Grattis, grattis! Och det här känns konstigt att säga, eftersom jag inte har något med människan att göra egentligen, en gud vad spännande det ska bli! Hoppas hon inte slutar blogga! Nu ska jag sluta göra utropstecken och duscha istället! Imorgon åker vi till Göteborg! Kolla bilderna, gissa själva!



Skaka Rompa

Tänkte jag skulle göra ett inlägg. Men så ångrade jag mig. Har visst gått och blivit lite busig.

Come, Armageddon! Come!

Nu har jag ätit en supergod lunch. Alltså det är verkligen sååååååååå gott så jag tänkte tipsa er om den här "morotsröran" som jag inte tar kort på för den är lite geggig nu (bli inte avskräckta!).
Så här ska man göra:


Man fräser 1 gul lök, 3 mellanstora finrivna morötter och tre sojakorvar skurna i "pengar". Sen har man på lite vatten och en grönsaksuljongtärning och låter det koka in lite, smakar av med salt och peppar. Tillslut har man i en halv creme fraiche burk och kanske 1 ½ msk tomatpure. Serverar med pasta! Voila!

Ta tagliatellen med ägg från coops egna märke, alltså den är SÅ god!



Ätit spikklubbor

Brukar ni också tänka igenom erat senaste samtal, eller om ni hejjade på någon på gatan sådär? För mig så ekar liksom mina ord, ja det jag har sagt i mitt huvud i typ en evighet efteråt. Jag har en tendens att säga konstiga saker, tycka att min röst var för ljus, för hes eller ja ni fattar. I de flesta fall tror jag nog att det inte är något speciellt annorlunda jag sagt eller gjort men idag, alltså...

Det kom fram två små flickor till mig när jag var på väg till tandläkaren, jag är ingen hejare på små barn vilket visade sig här. Den ena lilla flickan vill ta på min klänning, drar lite i den jag:
-Ehe, ska ta du på min klänning...? (Egentligen WTF???!!!)
Sedan pratar de på obegripligt småbarnsspråk om vad de heter och bla bla, och jag är dålig på småbarn men det här tar ändå priset, jag:
-Ja okej nu ska jag gå. Ha en trevlig dag! Och stanna där nu!
Vem fan säger ha en trevlig dag till en tre och fyra-åring? Och som till någon jävla hund "stanna där nu". Hoppas ingen hörde mig, jag skäms. Men jag tror faktiskt att tjejerna frågade när jag skulle komma tillbaka bakom ryggen på mig. Men det var jag alldeles för jävlig för att svara på antar jag.
Med det sagt ska jag springa till bussen!

Bracetime

Precis ätit en storfrukost för idag ska jag och spänna tandställningen. Vet inte när jag kommer vilja äta igen alltså...
Tänkte dela med mig av ett fruktansvärt problem till. Hur sitter ni vid datorn?
För mig slutar det alltid med antingen brännskador på låret eller ryggproblem (typ i alla fall). Min nuvarande position är ungefär såhär och det är faktiskt inte heller så skönt för man måste liksom böja över ena armen hela tiden om man ska skriva med två fingrar. Annars får man liksom pilla sig fram med ett långfinger som min farfar.
Guh så jobbigt va? Känn er bjudna på den sista bilden.

Grönt Ljus Åt Alla

Ikväll gör jag på det viset att jag njuter av att ligga i en skön, renbäddad och mjuk säng med en kudde under huvudet, studerar taket och lyssnar på den här 10 gånger om:

Bob Hund – Blommor På Brinnande Fartyg

Bilder från cykelresan kanske ni får se imorgon, vem vet...
Nu slocknar jag.

Call Me, You

Jag kanske hade lite kul igår? Så var det nog.
Nej men, alltså jag har väldigt svårt att tänka mig Oskar och Mattias läsa min blogg men det var verkligen en riktigt kul, bra ordnad och lycka fest! Om ni nu skulle trilla över min webbaddress och titta in någon gång. Dansgolvet var TUUUUUUUUUUUUNGT!

Idag så drar vi iväg på lite halvt spontan cykelsemester, jag, Jossan och Josse. Taggar nu med äpplen och godis, vi ska orka lääääänge om det blir som räknat.


Egentligen there is no Time for This

Har haft en så jävla bra helg tänkte jag skriva, fast sen kom jag på att den börjar ju faktiskt idag?! Haha, men då får den väl fortsätta så då liksom.
Igår var så bäst, först tittade vi förbi på en hemmafest och sen gick vi ut för att träffa Jaqueline och det blev GALET!
PÅ ETT SKITBRA SÄTT!

Idag har jag bakat äppelpaj och fått spö i Monopol av min kära vän Filippa. Snart kommer hon och ett annat gäng brudar hit osså ärre förfest och sedan barnkalas hos Oskar och Mattias. Kanske blir lite bra?


Ibland hatar Jag mig själv en smula

Och det är när jag är på för dåligt humör eller för stressad för att vara trevlig eller snäll ens mot mina finaste vänner och famijemedlemmar. Det gör förjävla ont alltså.


New Addiction


Såhär var det och så kommer idag alltid varit

Dagen i digital klocka:

07.30
Pappa väcker Amanda.

08.00
Amanda stumlar ner till ICA, finfin i håret (läs: inte), pigg och alert (läs: inte) och köper frukost.

09.00
Pappa går in i duschen samtidigt som Jenny ringer och säger att de väntar utanför. Den vanliga paniken uppstår.

10.30
Första fikastopp, Löfstad Slott. Där Amanda och hennes syster hängt med pensionärer en hel del.

11.00
Cloettafabriken! Träningsoverallsmänniskor som öser ner choklad i sina korgar. Amanda blir förrvirrad, går mest in i människor.

12.00
Picknick på Flygvapen Museéts parkering. Pappa bjuder på pastasallad som fick ovanligt bra betyg.

12.30 
Utrustad med 13 g kexchoklad i fickan gick Amanda i 4 h (!!!) och kollade flygplan. Pappas lite sena födelsedagspresent gick alltså hem. Han älskar att få använda svåra namn på alla flyplan, knacka på plåtar och konstatera tjocklek eller tyngd. Övrigt sällskap nickar och ler.

16.30
Biltema next, fattar ni vilken dag? Här somnar nog Amanda på ett berg av disktrasor först. Får sedan syn på en bänk vid kundservice och tar till flykt utan att behöva kundservice. Tjuvlyssnar istället på personalens ointressanta semesterprat innan det bär av mot en farmor.

18.00
Underbara Farmodern serverar kaffe! Och bullar! Och kakor! Och rån! Och kex! Och ost! Och ja, ni fattar!

20.00 
Hemma efter en lyckad och mysig dag, springer en vända med sin syster. Hoppas innerligt att systern inte ska få bättre kondition än hon själv, så som det var när Amanda var liten och fick ligga fem meter bakom hela tiden, bara för att.

21.00
Nyduschad och redo att flumma runt i lägenheten, även skriva ett blogginlägg. 

23.00 (framtid)
Bänkar sig framför Sex And The City, tänker att imorgon kommer världens finaste Johanna hem!


 


RSS 2.0