Just nu

kan jag säga så mycket som att jag äter en väldigt god macka, lyssnar på Pet Shop Boys och...
...IT'S F-F-F-FRIDAAAAY MOTHAFUCKERS!

Go'Morgon

Idag är dagen efter igår. Jag har än så länge hunnit måla naglarna, ätit lite frukost lyssnat på två Belle & Sebastian-låtar och kollat facebook såklart. Känns rätt bra.

Daydreamer

Idag har mamma varit här och myst med oss. Vi har blondert hår och jag har hjälpt mamma med att baka cupcakes till nåt fika hon skulle ha på sitt jobb. Nu ska vi sova och så var det med det.

Piazza, New York Catcher

Igår var det först min tur att hosta tekväll. Det var en nätt skara på två personer som tog sig ända in till kholmet men nog så fina ändå.

Sen gick vi och försökte heja fram Katrineholm i körslaget på Safiren. De var verkligen jätteduktiga och jag tycker, även om jag inte vore härifrån, så var de bättre och borde vunnit. Jaja lite tråkigt, men fint hemsläp fick jag i alla fall. Louise följde snällt med och spenderade natten hos mig och vi myser ganska bra tillsammans som vanligt.


F*ck It

Jag ska plocka vitsippor istället.

Nu vill jag

tacka pappa för maten och vädret för känslan av att sitta på en uteservering. Solvarm öl och cigarettrök luktar gott,  luktar sommar, hur motbjudande jag egentligen borde tycka att det är.


Sen är ju Coffee Lounges mat kanske inte det mest upphetsande jag varit med om. Men det kanske vore lite sorgligt om den vore det å andra sidan.

Happening

Vi plockade fram sommarkläder idag!
Och jag retuscherade bilden lite för vi var så himla nyvakna och såg inte så glada ut. Nu har jag ätit ett ägg  och vi ska vi byta gardiner och mamma kom nyss. Jag känner mig lite pepp på de här dagen!

So Sad

Relativt lugnt och stilla (enstaka dödsryck) somnade min andra fina rosa T700 in i förrgår kväll. Har redan avverkat en och vill ha en ny. Men dom finns inte kvar längre. Jag lovar, det är säkert världshistoriens sämsta mobil, men den har feeling. Den har det! Lite ful rosa nyans, lite roligt läte om man skrapar med nageln på baksidan, bra mellanrum mellan tangenterna och passar i mina fickor.
Det är faktiskt ganska sorgligt, och mobilinköp var inte inräknat i månadens budget fan.
Jag KAN bara inte slänga dom, minnen ju.
Och juste! Louise sa till mig att jag skulle skriva ut att jag smsar tråkigt och inte gör några gubbar.Så ni inte tror att jag är arg, det är bara det att jag har en Nokia-jävel utan feeling.

I'm gonna treat you Right

Idag har varit en sån bra dag. Så nu tänkte jag berätta för er hur man gör för att lyckas med en sån.

Man stiger upp tidigt och äter god frukost, tar en promenad i skogen funderar lite och hälsar på alla pensionärer som också är uppe och går med sina stavar då.

Ringer sin mamma och frågar om hon vill mysa, och det vill hon. Man väcker sin bakfulla syster och drar iväg med båda två till loppis i Bettna. Jag älskar loppis och second hand. Fyndar fin-grejer till 19 kr sammanlagt.

Åker och kidnappar sin kompis Jacqueline som snällt får ta på sig lite kläder och åka med mig hem och äta lunch, för att sedan fortsätta mot Elvira. Där hänger man vid Elviras pool och äter glass i några timmar.

Sen är det dags att cykla hem och få sig nåt i magen igen, plocka på sig busskortet och sätta sig på kära gamla 730 mot Vingåker där Louise och mopeden väntade. Sen spenderar man kvällen lite sådär i solnedgången där.
Typ till sist åker man hem igen, och då är det Juno på TV och man äter man filmjölk.


Louisefis

One Good Spliff

Idag var det visst Påskafton (?) Kanske om man skulle fixa lite påskmat.

Nu Är Det Väl Revolution På Gång?

Jag behöver kanske inte skriva så mycket. Ni ser ju själva hur underbart mysigt vi hade det går kväll. Tack till Johanna som ordnade finträffen.


Fortsättningen som följer

är så att nu har vi varit ute på lilla joggingturen och fortsätter mot bastun. Yes!

Segling, Dag 3:

Pappa och standarposen igen, sjösjuk (hahhahahaha döööör, så jävla ful bild!) Amanda, gung, kurs mot Nyköping och nu har vi inte kommit så mycket längre. Eller jo, livet återvände som tur var även om det känns som om det är över om man blir sjösjuk. Nu har vi ätit tacos och ska ut på gemesam joggingtur tror jag. Den hisnande fortsättningen följer alltså...

(Jag vet att man inte ska be om ursäkt för sig själv och sådär, men jag är ju från Sverige och jante-lagens härliga land, så om ni stör er på att jag lägger upp hundra blå bilder från en ganska händelselös segling, är det för att min mamma ville se bilderna faktiskt. Ok?)



Segling Dag 2:

Häradskär ,lite spring-i-benen-hopp från samtliga i besättningen, tjejöl, sova i solen och titta på stjärnorna uppe på Gubbö kupa.






Segling, Dag 1:

Grillning på Ämtö, jag som är dötuff i mina brillor, pappa i hans standarpose, min farligt fina syster och solsken.







Skype

Louise säger yoghERT istället för yoghURT. OERHÖRT IRRITERANDE.


On a Beach

Precis kommit hem från en dag i Vingåker tillsammans med Louise och även Johanna en stund. Precis lagom ansträngande att hänga lite med fina tjejer en söndag som denna.
Gårdagskvällen var fin. Först myste vi lite på balkongen och sen cyklade vi till Therese med och låtsades att vi också bodde så fint. Jättetrevligt!

Nu tänkte jag ladda upp lite dåliga mobilbilder här också, men min dator samarbetar inte. Fyfan vilket lamt blogginlägg. Varför postar jag det ens?

He-he-he-hey här kommer Segertåget

Ikväll myser vi mest. Eller öser, den som lever får se. Nu väntar jag och filuren där bredvid mig på resten av personerna som förhoppningsvis trillar ini snart!
Louise: "Ta en effekt så känner man sig inte så....ahh.." Jag vat inte hur hon skulle känna sig annars, men jag tog snällt en effekt.
Ser ni? Det är sol på min balkong, kom och hääääng har vah?!

Det snurrar i Min Skalle

Himla pepp på en löptur! Har haft massa annat i veckan, vilket inte gör något för det var också kul, men jag har inte hunnit med att träna så nu känns lite frisk luft och dunka familjen i hörlurarna ganska så fint!


Innan vi faller

Matilda och Louise tvingar mig att prata i skype. Jag var inte så svårövertalad i och för sig. Men jag har ju ett fint headset i alla fall. Typ som Britney Spears.

När jag tänker på Världen

Mysmiddag med min syster fina syster idag. Bakad potatis med blåmärkt kallröktlax-och räkröra. Gudars så gott, jag var tvungen att sitta kvar på stolen ett tag innan jag reste mig faktiskt. Man knölar ju in när det väl finns sån fin mat eller hur?

Skriver jag bara om mat på bloggen förresten? Ni kanske ska få veta nåt annat också? Typ som... att tjejen ovan i randig tröja (min randiga tröja*) är himla handy ibland.
Det är så fint att man kan få gråta ut lite hos henne när man står på Willysparkeringen och är ganska förrvirrad själv och inte riktigt vet varför man är ledsen.
Fint att hon erbjuder sig att diska om jag lagar maten.
Fint att hon hämtar och skjutsar mig lite överallt så man kan sitta och skriksjunga med till Maskinen tillsammans.
Fint att hon lägger sig i min säng och pluggar.
Fint att hon finns. Om ni klickar här kommer ni till hennes blogg.

Nomnom

Kvällsfikat

som jag förtvivla försökt att redigera så att det skulle se lika gott ut som det var. Misslyckades. För det var sjukt gott med jordgubbar och glass, överlycklig hittade jag strössel hemma också. Strössel är så fint!
Ni kanske tycker det här var ointressant, min dag var ointressant. Har varit så jävla trött.

Glad Gustafsson

Precis kommit hem från zumban. Tycker det är ett så jävla fult ord att jag skrattar varenda gång jag säger det men fan, ni ska veta att det var kul! Stå tillsammans med ett gäng österåkers-damer i sina bästa år och skaka loss. Som ledaren sa med sin polska (?) dialekt:
"Tjejer har ni varit på party!? Det här är som ett party, men utan snaps! Woho let's zumba!"
Kunde inte sluta skratta...
Jaqueline och Josse
Innan gick vi till Josse och klämde en kopp te och några mackor också, det är ju faktiskt måndag!
Böna och Jarrebarre

Komplettera

Svettades när jag gick hem från skolan. Jag vet att "att svettas" för de flesta är ett negativt ord. Men oh no, inte för Amanda Gustafsson som frusit sig igenom en hemsk sverigevinter. Hon tycker att det är ett mysket positivt ord.
Det kändes/känns förövrigt som en bra dag, vi fick rätt konstiga vårrullar i maten, svenskaläraren var snäll, jag ska till Österåker och prova zumba (hur random?), snart får jag fina tetjejerna och jag tycker att vi hittade lite gulligt klotter i korridoren:


NV-programmet, nördhemmet, kan inte låta bli att älska det lite.

Hey!

Miss Li – Oh boy

Sundayday

Wäääh det är söndag och jag är trött. Gårdagen (lördag) var rolig och förrgår (fredag) var rolig. Ambitionsnivån på mitt bloggande sviktar lite (surprise!) Nu funderar jag mest på hur jag ska få bort min syster från det bra hörnet i soffan så jag kan vila en stund.


Såhär är det

Precis kommit hem från en riktig dans-kväll i Eskilstuna där min fina lilla barndomsvän Camilla härjar. Tyckte det kändes bra med en macka och lite te. Så därför äter jag just nu macka och dricker te.

Farväl

Jag och Elvira tänkte åka till Forssjö. Så jag har dragit på mig softarbrallorna och plockat åt mig lite popcorn. Även hört rykten om att det befnner sig 1 chokladtårta i Jacquelines hem också... ehhe.

Det här är ett intressant blogginlägg

Åh bästa idag, min idrottslärare märkte att jag hade färgat håret, haha jag märker det knappt själv! Det kanske inte låter så himla märkvärdigt, meeeeeen om ni kände min idrottslärare skulle ni också tycka att det var det.

Såhär ser det ut just nu i alla fall: (jag lovade visst någon i ett svagt ögonblick att jag skulle lägga ut en bild)
Lite mörkare och utan uväxt. Fast efter några tvättar tror jag färgen blir bättre!
Jag försökte posa först (med ansiktet alltå, eh typ le?), det misslyckades.


Hit me with music, harder, brutalize me

Jag tycker det är så charmigt med skor man ser att folk faktiskt trampat runt i. Lite avskavt nagellack eller att man alltid har samma kläder. Typ som om man vore en seriefigur. Tänkte jag på idag när jag gick till skolan och mötte en liten tant som bara hade röda kläder. Hon var så fin, synd att man inte riktigt kan fotografera människor hur som helst.

Annars då? Jo dagen har varit bra bortsett från äcklig skolmat och för blåsigt väder. Men hey?! Man ska inte klaga i onödan. Det är i alla fall soligt, och jag kom nyss in från värsta powerspringturen i solen. Tog ut min aggression på vinden, kort och snabb runda, flåsigt men skönt.

Jag blir helt tokig av att det är ljust och fint så himla länge om kvällarna. Tokigt glad alltså. Satte på lite Bob Marley, öppnade fönstret, nu låter jag musiken (och kärleken) strömma ut över hela Katrineholms norra stadsdel. Själv sitter jag i mitt "svettas-och-färga-håret-linne" (äcklas inte till döden av det faktum att jag berättar att jag har ett linne att svettas i, för då dör ni) och känner mig mycket skönare an vad jag egentligen är.
Röd å' fin.


Hejhej

Idag är det matteprov som gäller för fröken Gustafsson. Fet-pepp.

Onsdagar blir lätt Fina

Jag är sjukt trött. Har haft en jättebra dag faktiskt. Fick tillbaka ett fysikprov där jag hade förbättrat resultatet sen förra provet, dvs. inte ett litet darrande g längre, skönt.
Slutade efter ännu en häärlig svenskalektion om isländska sagor, gick till Max, vi var på Håkan-konsert fast i sovrummet. Sen tog vi en promenad till Martins nya lya en sväng. Kollade läget liksom!
Spelade NHL på gammalt xbox, retades med mig för att jag gillar "halv åtta hos mig" försökte lära Matilda programmering och lite sånt. Gud vad bra jag har det.

Värda Dagen

Har haft en supermysig eftermiddag med Elvira och Jacqueline. Vi tog ut London på promenad.
London är 6 månader, lite tjejig för att vara kille, supersöt och bajsar jätteäckligt.
Jag fick lära mig vad "åsen" är, gash börjar ju nästan bli Katrineholmsbo på riktigt nu! *stolt* Och sen gick vi hem till Elviran och mysteeee, hetsade lite över matematiken och kom fram till att vi måste börja spontanhänga mer.

The Story

Idag var det tekväll ute hos Jossan. Det värsta är bara att vi inte kan prata alla samtidigt och i 10 timmar till för vi hinner inte igenom alla ämnen nu när vi inte går i samma klass och lever "samma liv" längre.

Jaja, antar att det skulle ju kunna vara värre liksom?

Min syster har kommit hem efter studentekryssning också. Hon kom in i hallen:
"Jag tror jag fortfarande är lite full" och jag vill också ta studenten.

Nu ska jag gå och lägga mig efter ett misslyckat försök till kemiplugg. Och jag har glömt min kamera hos Louise, lite ångest.

Ursäkta mitt blogginlägg, men jag tror att mitt svenska språk har försämrats sen våran svensklärare fick för sig att det ända vi ska göra på svenskan är att läsa isländska sagor från 900-talet.
Over and out!

Bra

Det är havregrynsgröt och Eddie Vedder till frukost idag!

Jag vill ha Dig till att vilja ha Mig

Jag sitter i soffan och äter filmjölk. Det är lite min nya grej, filmjölken alltså, soffan också i och för sig, fast inte någon ny sådan.
Den tog slut och för att få det sista måste man faktiskt klippa itu den och äta rätt ur.
Sen slökollar jag lite på det där nya Stockholm Båstad eller vad det heter och jag fattar allvarligt talat inte ett skit. Eller jo en sak fattar jag, Ola Rapace är en mycket mycket snygg man och det är ju alltid nåt.
Nu tänkte jag att jag eventuellt fortsätta att titta på tv för det var jävligt längesen. Kanske sova i soffan bara för att jag råkar vara ensam hemma. Vem vet vilka tokigheter jag kan hitta på?


She Sang

Det är en mysig söndag, jag tycker faktiskt inte att det är så farligt att det regnar lite. Det är liksom ändå, citat Louise: "lent väder utomhus".



Dagens Skörd

Nu är vi hos farmor och farfar. Vi försöker, försöker i alla fall, att få farmor att stanna i fåtöljen med sitt korsord och ta över köket och sådär så hon inte jobbar ihjäl sig. För min farmor är världens bästa.
Vi har ätit spaghetti carbonara och ätit romrussinglass (det ÄR ju typ den bästa glassen!) till efterätt. Sen kom Tove och Jenny förbi och drack lite kaffe också.
Farfar och farbror Classe sitter och kollar på fotboll och pappa fixar i båten.

Och jag och lovisa har krattat lite. Mysigaste dagen! Nu ska vi strax fortsätta mot vingåker och födelsedagsmiddag på Joan's. Grattis på födelsedagen Inge!

Inte förklara sig för Någon

Sitter i Beccas soffa och väntar på de där piffiga tjejerna. Jag är liksom så himla otjejig på det viset, det tar cirkus femton minuter så är jag klar.
Men då kan man underhålla sig med Josses photobooth typ.
Fast Beccas pappa kom med varma mackor. Så gölligt av honom tycker jag. Då kan ju jag äta så länge. Och så slipper ni fler bilder!

RSS 2.0