Fredag

och långhelg på g! Mår mycket bättre än i föregående inlägg!

Okeeee

Igår la min mage ner en smula. Eller kroppen, eller nåt. Känns störande, och svinigt ont, BIG TIME! Heyhå jag har inte tid att vara tonårstjej.


Jag ska bara klaga här

Har en tendens att gråta och lyckas att skära mig i fingrarna när jag är trött. Sen att jag skar mig i fingret och var tvungen att sätta på plåster resulterade i att jag var tvungen att tvätta bort mitt smink med bara en hand ikväll, vilket i sin tur reulterade i att jag lyckades peta mig själv jättehårt i ögat. Bah grinar ännu mer och kände att jag var tvungen att klaga här.

Just nu vill jag att Matematik D ska få lyssna på fallande bestick, äta gammal filmjölk, spy genom näsan, skära fingertopparna på papper, vara kissnödig samtidigt som den åker fritt fall, sova i grusig säng och bli vitlöksrapad i ansiktet. Gäller även spanska steg 5 när jag tänker efter. DÖDÖDÖD. JAG VILL HA ETT LIV.

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N

Härliga måndag! Regn och 0.9 grader mys utanför fönstret. Försöker peppa mig själv att åka till skolan och plugga även fast jag inte börjar förrän 10.50 egentligen.

Skulle.Valt.Bygg.

Dear Prudence

Woho, dricker vin! Räknar kemi! Ska på fähst!

Zerious

Idag har varit så galen! Jag har varit 30+ från morgon till kväll!
Kolla så många seriösa saker:
  • Betalat fakturor
  • Satt in pengar på banken
  • Tagit kort till ett körkort
  • Jobbat
  • Lagat mat
  • Kört bil
  • Tagit en promenad
Tur att jag åt glass till frukost som lite kompensation, kommer fan bli gråhårig om jag inte aktar mig.

Fingrejen

Varit låtsasbakis och myst med Tobias hela dagen. Stekt riktiga hamburgare och kollat på Jersey Shore, sovit emellanåt och spelat Guitar Hero. Gjorde inget alls att det regnade.


Peaceklink!

Alltså får ni också juck på allt godis???? Jag får det i alla fall, så jag tänkte tipsa om en sak jag provade och ba blev toppen. Baka vanliga muffins, alltså sockerkaka i muffinsform, och innan ni gräddar dom stoppar ni ner lite vadsom ur godispåsen. Jag hade skumbananer och såna där kola/banan-skummisar. Har även ett gäng oprovade med diverse lakrits, bilar osv. i frysen. Blev-så-jävla-gott-nom-nom.
Och nu kom jag på att man liksom inte slipper godiset... Men det känns bättre med fika på nåt vis.
Skriver verkligen bara för att inte plugga matte.

Pianoklink!

Precis ätit och är helt slut i huvudet. Jag har provjobbat i kassan på Factory Outlet idag och jösses dårå vad man ska sköta grejer hit och dit, se trevlig ut och inte få panik. Men kul var'e och, ska tillbaka på torsdag och det känns bra!
Annars då? Jooo... crazy-dansar hemma hos Josse, dricker te, räknar lite matte, är skjukt bra på "sjung-sångtexten-spel" och myser med Sofie. Kör bil för all del men det är väl ganska uppenbart.

Untz Untz Untz Bby

MORNING SUNSHINES!
Vinkat av Josse-nattgäst och tänkte lägga mig igen, vi var nämligen fylletaxi till halv fyra igår. Fast sen tänkte jag om, gick upp och åt en bakad potatis (JAG ÄLSKAR BAKAD POTATIS) och nu taggar jag löprunda i vårvädret! Shit lixåååm, sova kan jag göra senare.

Bloggtorka


Boothat i mars.

Dansande Melodi

Hej på er små pruttisar! Bloggledigt tog jag mig och passade på att skaffa ett körkort. Igår 8.15  satt jag vid ratten och mådde så asigt man kan må. Sen körde vi en sväng jag var dösäker på at jag sjabblat bort det i första kurvan. Fastäneeeee, Mats sa grattis till körkortet ändå och jag dog.

FUCK YEAH! ÄR SÅ STOLT ÖVER ATT JAG FIXADE SKITEN!
Har grinat mest hela dagen! Eloge till min mascara som faktiskt krampat sig kvar.

RSS 2.0