Möms

Jag vet att jag i princip bara bloggar med hjälp av mitt instagramfeed. Men det är fan inte ofta jag får till smaskiga matbilder (hur gör alla andra?!), så den här kan ni faktiskt överleva med att se två ggr.
Åt förträfflig "tjejfrukost" som jag skulle kalla det. Alltså sån frukt-kanel-nötter-yoghurt-healthy-going-out-for-a-jog-always-smiling-wearing-little-little-pink-running-shorts-frukost. Efter min vanliga med två likadana mackor "killfrukost" alltså. För det är ju väldigt gott men inte blir man mätt? Nu ska jag jobba!!!!!!!!!
 
 
 
 
 

HEJHEJ

Julafton! Check! Jättefin var'en. Fick en Chanel-parfym av mamma, pengastöd av pappa och lite annat mysjoxigt.
 
Och sen så gick jag inte ut på juldagen. Jätteskön var'en. Jobbade, åt pappas pytt i panna och spelade lite kinect hos Tobbes syster. La oss klockan nio och somnade till en Indiana Jones film. 
 
Ikväll har jag skrattat och druckit kaffe på Joääääääns med Paulina! Maaaa little sunshine!
 

Jag är

så in i norden skoltrött lkzm. 

 

CONCLUSION

MITT RUM ÄR SÅ ÄCKLIGT FÖR JAG HAR INTE TID MED NÅGOT ANNAT ÄN PLUGG OCH JAG SAKNAR TOBIAS OCH JAG LYSSNAR MEST PÅ REAGGETON AV NÅGON ANLEDNING OCH JAG VILL ÅKA PULKA OCH MASSA SHIT MEN JAG HAR FÖR MYCKET PLUGG OCH TÄNKER INTE BRY MIG OM ATT JAG HAR EXAKT SAMMA KLÄDER VARENDA DAG (BYTER DOCK TROSOR BA SÅ NI VET).

Köttfärssås <3

Massa vitlök. Massa rödvin. Koka lääääääääääääääänge.

Fin va?

Jag har ny kofta! 
Den får mig att känna mig som en mysig och härlig Lidingömorsa i 30-årsåldern. Bakar bröd, utövar avancerad yoga, slår in perfekta paket, steker pannkisar (pannkakor käckt uttryck), viker tvätt och nynnar julsånger med Peter Jöback på en och samma gång. Har otroligt söta barn med raggsockor, rufsiga lockar och kläder i könsneutrala färger.
 
 
 
 
 

Random Bildkalas

 

OBSOBSOBS!

FET UPDATE PÅ DETTA INLÄGG. Kunde inte hålla mig och köpte brickbordet själv istället. Önskar mig numera andra saker. Till exempel en Tanzaniaresa, till exempel en Indienresa.

Been there, done that

Det här är en blogg jag gillar med ett inlägg jag gillar.

RSS 2.0