Manliga Män

Tacka vet jag ipren-mannen och hjärndöd tv. Nu skulle jag bara behöva en pojkvän och några kaviarmackor också (med banan = VIKTIGT).

Sån är jag

Pisstrött. Gråter.

:(

Satt och lyssnade på en tjej som pratade konstant i 30 min om hur bra Sverigedemokraterna är idag på bussen. (Ja... erkänn att ni också lyssnar på folk på bussen). Hon var nog ungefär 17 och så övertygad.  Hon kunde i och för sig hålla med om att hon inte tyckte att deras politik när det gäller homosexuella och handikappade inte var så bra. Men å andra sidan, man kan ju inte gilla precis ALLA frågor när det gäller ett parti? Eller hur?

Blir så himla ledsen. Och lite rädd.

Kort och GOTT

Hade jättetrevligt igår hos Linn och idag väckte min pappa mig klockan sju. Vi åkte skridskor och åt pastasallad och jag sov en stund på en brygga i solen på Tockenön. Väldigt trevligt må jag säga! Dagen bjöd senare på Louise-besök och nu ska vi äta ärtsoppa. Jag är superladdad för ärtsoppa är jättegott!

Inget är för evigt, är väl underförstått

Här har vi mest bakishängt idag, jag och Björne. Tycker så himla mycket om min säng och det allra skönaste är nästan på dagen när man får ligga uppepå täcket med kläder och bara en filt på sig. Allra helst en masaifilt också, dom är perfekt tunna och ulliga, finns inte bättre.
Och jag tvingade lite han jag är kär i i Den Svenska Björnstammen att rita på min arm igår. Snacka om en crazyfan/jobbigt/desperat/jagblevstarstruck-sak att göra. "Måla på mig!!!! Åh Åh! Jag är kär i dig". Men kolla, han gjorde en blomma!
I vilket fall är jag ganska nöjd. Nu ska jag försöka fräscha upp den där tjejen (ser ut som en nyförlöst mamma med svettiga hårtestar på kudden och leende dubbelhakor) och ta mig till Linn för hon tänkte ha fest ikväll.

Dålig bloggdag

Idag var vårig! Bara för att snön regnade bort och det regnade just istället för att snöa. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Svenska Björnstammens nya, skitpeppad då vi ska gå och dom på fredag! Och jag ska få inviga mitt leg (skäms faktiskt över att krogen är obesökt än så länge). Får ösa dubbelt.

Jag tycker Cher är jättesnygg



Dr.

Idag haar jag varit i stockholm och köpt farligt fina skor. I alla fall enligt mig. Enligt pappa är dom mest farliga, men jag tycker man kommer undan med en stålhätta i storlek 38. Expediten tyckte också det. Min nya favvo-grej, att fråga expediten, dom kan ju grejer herregud och blir skitglada när de slipper vika tusen redan perfekt vikna tröjor.

I can have oodles of charm when I want to

Haft körskolemaraton, suttit och klurat på lätta släp, kultryck, besiktningsmånader och datumparkeringar i princip hela dagen. Sen åkte jag hem och fick världens mensvärk. Jesus, kan nästan svära på att min ansiktsfärg gick i blåtoner och ett tag var jag ganska övertygad över att jag helt missat en liten inneboende i magen och var just 'bout to be ready for some labour. AHFAN. Och att bo med enbart en far i sådana här lägen ger inte den medkänslan man behöver.

Sicken tur att det var måndag och dags för te med bästa vännerna i världen. Bättre än ipren och promenader, nu sitter vi i soffan, Jaqueline fiser och Johanna har någon slags beslutsångest. Becca, hurtig, åkte å' zumba, och jag får snart lägga mig igen.

Nostalgiknarkar


i dålig kvalité. Imorgon tänkte jag söka sommarjobb.


Jag är så sugen

och har beslutsångest :(.

Värda saker en Lördag

Till exempel att köpa en ny jeansjacka för fyrtio kronor. Eller att spendera en hel dag i Norrköping med sin pappa. Eller att få sova en stund efter maten hos farmor. Eller att avsluta dagen med lokala rockband på sin gamla fritidsgård.

Ojoj vad äpplen!

Här sitter jag och stressar över tom blogg. Ska i vilket fall köra halkan idag och laddar med brakfrukosten. Sen ska jag ta sportlov i en hel vecka och det känns helt ok för min del. Vi kan höras lite senare, feeling busy woman för tillfället.

Rätt fätt

beställt hultsfredsfestivalsbiljätt.


Idag

ska vi dansa lindyhop på idrotten.

I Will Make You Cry

Trodde att jag hade körlektion 07.30 idag (börjar egentligen skolan 11.45). Kul när jag kommer dit Batu garvar och säger att det är 15.40. Fast sen tystnade han faktiskt, tittade medlidande på mig och sa "STACKARS DIG" med eftertryck.
Jaja, tur att jag är morgonpigg (borde bli bagare eller postis). Jag tog en promenad i vilket fall, tänk att skolbarnen ligger och vrålar i snön redan halv åtta på mornarna. När hade man den energin egentligen? Svinfin morgon förövrigt.



Åldrande (dramatisk överskrift)

Igår började dagen med att mina närmsta vänner bjöd mig på fyllt-18-år-brunch. Hjälp vad gott det var! Myste runt med Johanna resten av dagen, gick hem och duschade och åkte på fest hos Jonte.
Åkte hem efter fem minuter då min kropp inte ville. Hatar att känna mig sjuk. Blir arg och jättedeppig! Hoppas alla andra fick en rolig natt, jag har då inte haft en livlig 18-års helg, men å andra sidan har jag ju förhoppningsvis en del år på mig att skaffa mig sådana.
Nu ligger jag på en madrass i pappas vardagsrum och tittar på tv. Dom säger att Whitney Houston har dött. Vi hade ett kasettband med henne i vår bil i Tanzania. Jag kunde alla låtar, tror det var detta album,
var sju år, tyckte i princip att hon var det vackraste jag hade sett och den här låten älskade jag att veila med i.

Fredagsupdate

Kolla mina nya presenter, jag vill ju inte ens på krogen längre om jag inte får gå runt och dricka te ur Bobban och ha på mig min nya fleece från HellyHansen. Lite patetiskt, jag har blivit fleecetjejen (alltis hatat fleecetröjor...). Aja, kollar på Unga Mödrar så ha't gött så ska jag också göra mitt bästa.

Whaeewhappa

Jättefin avslutning på 18-årsdagen! Tacosmys hos mamma och Inge med syster och tillhörande pojke Adam. Fina presenter och alla är så snälla. Tycker ändå det är skönt att lägga mig och veta att imorgon kan alla koncentrera sig på någon annan som fyller. Vet inte varför jag får sådan panik, förlåt om jag verkat knasig idag, jag blir bara en aningen trängd.

Fina familjen och vännerna, gud vad ni ansträngt er och varit söta! Tack och jag älskar er.

Tjatja!

Idag fyller jag 18 år. Om lika länge till 36 och jag vill mest krypa under jorden.

För 18 år sedan var mamma tjock

Idag åt vi upp hönan jag pratade om igår hemma hos pappa, hon smakade gott, men allra bäst var sällskapet. Bästa farmorn och farfarn kom och vi fick oss en riktig mysonsdag då vi firade kommande myndighetsdag (IMORGON FÅR JAG KÖPA FOLKÖL OCH HA ETT EGET TRADERAKONTO!).



Jag hade verkligen laddat för marängsviss hur länge som helst, seriöst, det är ju typ det godaste? Varför äter alla bara pannacotta och cheesecake these days?!?!?


Måste få passa på att säga hur bra min farmor är (för jag tycker bilden bjuder in till det på något vis). Rak, ärlig och säger vad hon tycker, pjoskar inte i onödan, men har ett hjärta av guld och bryr sig om alla, ställer upp för alla och klagar aldrig i onödan. En verklig förebild i mitt liv!

Döfina presenter tycker jag. Av farmor och farfar; lakrits, tuggummi (trogna bloggläsare), en bakhandduk med muffins recept på, lila små blommor och lite pengastöd. Av pappa fick jag en Bob Marley-mugg och texter och bilder med Thåström.

Dagen skötte sig!

Hön-dagen

Idag har jag lagat curry av en hel höna, det var ganska kul men vad hårda dom är att dela? Haha och det satt ju kvar små fjädrar på stjärten? Ehehuw.

Stjärten förresten gud vad jag tycker det ordet är äckligt. Fast framstjärt är allra värst men det är nästan påhittat. 


Hej min Familj

På torsdag fyller jag 18 år och jag önskar mig:
  • En gitarr
  • Tuggummin
  • Feta skor
  • Tatuering
  • Tacos
  • Marängsviss
  • Resa till Norrköping
  • En vinare
  • Festival
  • Caleb Followill


Och just det vi

har vi firat min låtsasbror i helgen också, korvgrill-kalas, myspysigt.
Kolla, här är vi! Dave 17 år, och jag vacker som en sommardag (läs; Jag ska klaga tills jag Dör (eller tills våren kommer i alla fall) ) Lånade bilden från Jenny.

KRIIIIIIILEEEEEEE!

Jag är så förrvirrad. Fick lite 18-års/det-har-verkligen-varit-mörkt-och-kallt-ett-bra-tag-nu/hur-fan-ska-man-orka?/det-är-söndag-kris.
Då är det ju faktiskt tur att comviq gör en så sjukt rolig reklam. Har seriöst sett den här säkert 7 gånger ikväll och är bara tvungen att sluta gråta och skratta istället varenda gång. Seriöst döhaha-hah-dör lite när han svarar i telefonen. Fulhumor, woho fuck you Kamratposten och kuratorn!
Ps. Ska också börja svara sådär. Ds.

Jag ska klaga tills jag Dör (eller tills våren i alla fall)

Alltså this fucking weather is killing me. Blir så förbannat jävla trött ful och grinig att det är svårt att veta var man ska ta vägen.

Det mest fascinerande av allt tycker jag ändå är hur oberörda alla andra verkar. Svenskarna är ju ett fantastiskt folk egentligen, de allra flesta bara strugglar vidare, sträcker på ryggen, fortsätter använda finkappan , tunna skinnhandskarna (AAA jag dör vad kallt) och tar inte på sig mössa för att det förstör frisyren.
Ba skrider fram dessa iskalla gator medan jag får hudproblem (jag har aldrig finnar annars) fult hår, snor i halsduken, flygigt hår, mascara på ögonlocken och vaggar fram som en michelingubbe. Jag orkar knappt ens vara snäll mot mina vänner ju. Snälla sommar och vår, hurry förfan.


Ps. Upptäckte nyss att det är hål i min väska. Ds.

Som sagt

Ja, joggen gick bra. Sol och samarbetande knän gjorde verkligen min dag! Sitter på bussen till pappa nu för jag hade ju såklart kollat fel dag och hade inte alls körlektion idag. Heja heja Amanda snart 18 år och koll på läget!

Sinus hit och tangens dit

Idag åkte min syster till Malta och det känns lite konstigt för hon är ju bara nio år och jag är ju bara sju och vi åker ju inte utomlands hit och dit alldeles själva. Måste ju ha lapp runt halsen och sånt ju! Dessutom känns det som om jag kommer sakna henne, gillar att knacka på där efter skolan, sätta mig och spela sims och störa henne och Adam lite.

Idag har vi kort skoldag men jag tänker powerplugga så jag hinner ta en jogg innan körlektion i eftermiddag. Det var alldeles för längesen och jag blir så trött av att aldrig träna.



RSS 2.0