Elvira ritar (ny kategori?)


Elvis ritade av min profilbild på facebook. Haha jag tycker det är ganska likt (tänk spegelvänt). Nu äter jag chips och ritar dryga brittiskor. Ikväll ska vi på ferrefestN hos rörmokarn och jag ska vara väldigt nykter.

You Can Call Me Amanda

Fet edit på detta inlägg förresten. Jag fick även en teckning på mig själv, och egocentrisk som jag är tyckte jag att det var fantastiskt, av Elvira i skolan. Ni ska få se någon dag.

Fortsättning

Här står jag i mitt blomiga kök och dricker kaffe i onaturliga poser. Får man ha gymmpadojjor i skolan tänker ni nu? Ja, det får man har jag bestämt nu.

ONSDA'

Igår var vi i Stockholm hela dagen lång, först lite medicinbibliotek, föreläsningar osv.
Sen jätteffektiv tur på stan och slutligen opera. Vi såg Carmen och omg så lång tid det tog. Haha, jag trodde faktiskt att det skulle vara bättre för jag brukar klara ganska stora doser kultur, men här får till och med jag säga att tre timmar fransk sång är ansträngande.

Alltså I kindah suck at this for the moment, men ni kan lyssna på den här himla (ååh-fina-tror-jag-lyssnat-tio-gånger-i-rad-idag) låten så länge

(klicka bild)
Så återkommer seriös-bloggarn om ett tag.

Ett fel närmare Rätt

Den här dagen har varit så snäll mot mig. Det här var snällt:
  • Skolan började 10.50
  • Hann preciiiiiis med bussen
  • Träffade Tobias på bussen
  • Springskor
  • En iPhone
  • Vispad grädde
  • Ärliga, fantastiska, sköna, sura, glada, diskuterande, älskade tetjejer
  • Ananas och avokado
  • Jenny i soffan
  • Dragspel för grannarna

Ye LifE!

Fick post från Shanghai idag!
'
Nu ska jag och mina nya bebisar ut och springa litegrann!

Fred-dag

1. Kaffe i solen med bästa klassisar!
2. Rastade Sofie och Balto
3. Fick en fotboll av pappa (:DDDD)

In five Years time?

Alltså detta väder! Ye! Ska skriva spanskaprov men fuck that; it's friday. Thåström var bra och dryg. Kind of expected, i eftermiddag har jag promenaddejt med fröken Assermark och sedan vet ingen vart det bär av.

Stil & Sånt

Eftersom fysiken är så ansträngande ligger jag och scrollar sida upp och sida ner på facebook. Är medlem i en sånhär (döda mig inte Johanna, jag vet inte om det är särskrivning eller inte här) "köp-och sälj-grupp" ni vet. Det är så himla kul. Kolla vad folk säljer
Och det värsta av allt; KÖPER?! Helt öppet? Begagnat? Haha ALLTSÅ :D
Annars gråter vi lite för att jag övningskörde nyss och det bara gick så himla mycket åt helvete. Ja jesus vad det händer grejer idag.

Sådärja!

Vi har fysikprov imorgon och jag har ingen som helst panik för jag har pluggat för fullt ikväll!
Uh. Behöver disciplin.

Imorgon ska jag och Johanna

åka på Thåsis! Tahaa! Avundsjuka...? Jag vet!

Moojs

Idag var jag hemma och pluggade fysik i femhundra timmar först. Sen trallade jag lite med Sofie och Balto fin solnedgång.
(Amanda höll i hunden!!!) Det hela var mycket mysigt!


TIPS!

Jacqueline tipsade om en sida idag på sin fejja, kan ju vara lite småjobbigt att komma på vad för vegetariskt man kan äta om man inte är så insatt men här fanns finfina tips tycker jag. Klicka på länken:
http://vegomatsedel.se/

Det är inte så farligt att byta ut en köttbit i veckan, tro mig! Bara allmänt gott och snällt mot djur och miljö.

Jag skulle tyckt det varit jättekul om jag velat

Vaknade som vanligt klockan sju igår, gör alltid det efter jag varit ute? Tog en långprommis, köpte smör och apelsiner och gick till Tobias som satte i halsen för att jag aldrig sett Napoleon Dynamite. Gud det är så mycket jag missat på skärm (tv/-dator)-fronten att jag tror jag smäller av ibland.
Kul! I alla fall! På kvällen gick jag till Joan's som öppnat pizzaugn med pappafamilj, körde bil med pappa och lyssnade på Queen jättejättehögt för att sedan däcka i sängen med apelsin och bra bok. Himla bra bak-lördag ändå.

FYI

Krog. Skinka OCH ost. Banan OCH äpple. Bloglovin (såklart). Livsnjutarn i farten! Hade jättekul igår!


Dumdidumdum

Idag är det fredag och jag känner mig lite all over the place. Kan inte bestämma mig för om jag ska köra myskväll eller krog, skinka eller ost, banan eller äpple och plugg eller bloglovin. Crazy times fo sho!


Mobilbilder <3

Så mysigt jag har det om dagarna! Först blir jag bjuden på macka, kaffe, skratt och promenad av världens bästa storasyster.
Sen bjuder lilla Vingåker på fina kvällen och P3 på hiphop

Och pappa bjuder på mer kaffe och rosor bara för att det är vår! (Och om ni undrar över smakfull bildredigering så tycker jag att hjärtan och regnbågar är finare än smutsstrumpor)

Får får inte får, får får lamm

Jag åkte ut och hälsade på mamma och hennes Inge idag. Deras (Inges) får har börjat lamma och jag hade en romantisk bild om hur jag står i solen med en liten ullgullig lammbebis som älskar mig och slickar mig på öronsnibbarna.
Så här gick det ungefär:


1. Vi går in i hagen och tar sikte på de stackars liven.


2. Vi flyr.

(haha, mamma, ordförande i gymnastikföreningen)

3. Vi tar ett kort på ett får.


4. Vi går in (djurmänniskor...)

OCH ADHD

JAG KANSKE SKA SKRIVA ETT RIKITIGT INLÄGG NÅGONGÅNG!!!! MEN INTE NU FÖR NU SKA JAG DUSCHA!!!!

DAMP-DAG!!!!

UUUUUHHH FYFAN VAD SKÖNT DET ÄR ATT SPRINGA!
NU SKA JAG TILL BECCA OCH DRICKA TE! FYFAN VAD MYSIGT DET ÄR ATT DRICKA TE!!!!!

Fästliga grejer

Igår hade Mimmi och Kajsa 18-årsfest
Staffan sammanfattar.

Fredag 9 Mars

Kolla vilken jättedålig gif jag lyckades göra
kolla så glittrigt naggellack jag fick låna av Becca
och sist men inte minst... kolla vilket otäckt avsnitt av My Litte Pony!
(speciellt 7.45)

Ska fira med Varma Koppen

Gör så himla ont i efterhand (haha omedveten ordvits) att spela volleyboll på idrotten. Vi jämför blåmärken i klassen och ojar oss stort. Men fan, det är ganska kul och jag har precis överlevt veckans värsta skoldag.

Idag är det 8:e mars

Men jag äger inte så mycket röda kläder, min hy försvinner lite i det
så jag tyckte att naglar borde räcka!

Alltså HAHAH??

Här är jag när jag skrattar käken ur led förövrigt

och tack tepåsen.

Livet nuförtiden

Herregud!

Ni vet när man var liten och mamma och pappa sjänk ner i soffan på eftermiddagen/kvällen suckade och bah: "Häääärreeeguuuh, jag har inte hunnit sitta ner eller ta det lugnt på heeela dagen"

Jag fattade aldrig det där, alltså jesus tänkte man liksom, hur gamla är dom? Och jag menar, någongång kan dom väl bara sätta sig ner? Själv var man säkert lagom sockerstinn på mängder av frosties till mellis, samt hade legat och kollat på Fresh Prince hela eftermiddagen i soffan = döjobbigt pigg och sugen på att hitta på något.

Jag kan säga att jag lärt mig det där med att inte få sitta. Det är faktiskt sant. Idag är jag helt fucking slut. Kan seriöst inte säga att jag tagit det lugnt någonting idag. Och mellisens tid är ju också över (sorgligt) man kommer ju hem när det är för sent.

Nu har jag i alla fall mölat ner en hel del ärtsoppa med mackor och suttit mig i soffan. Och suckar. Och är himla glad att det varken finns frosties eller barn i närheten. Ska sitta och dökolla onödiga saker på internet tills jag får lägga mig igen!

Jamie Oliver är snygg

Idag har jag legat på en gunga i solen med Louise och varit sentimental. Sen gick jag till Lina och drack citronte för hon är hundvakt i Vingåker. Känns helt okej även om jag är förkyld och mosig.


Bjuder på morgonmagi

she does. Åh Stevie Nicks är en hopplös girlcrush.

Jag är ett adhd-barn

Alltså warrup you GUYS?! Been all complainin' and stuff lately huh? Jag kanske borde skärpa mig eller nåt, om jag inte tyckte att skärp är så himla obehagligt (hahaha, nej inte kul, väldigt tråkigt).

Jag är hemma från skolan idag för att jag har ont i halsen och känner mig lite dizzy, ni vet när det blir sådär som om någon häller varmt vatten i hjärnan när man göra något för ansträngande? Det värsta är dock halsen, känns som om all mat jag äter fastnar uppe i näsan på något konstigt vis. Det hela är mycket skumt.

Men, jag ska inte klaga! Har det faktiskt lite mysigt ändå. Räknar ganska mycket matte och bakar lite tekakor till min farmor.

RSS 2.0