HALLÅ!

Kolla in min coola vän Elvira som spelade grym musik i p3 igår, fet tjej!
KLICKA KLICKA KLICKA här för att lyssna och gå in på senaste sändningen.

Tipsa kan jag

Här sitter jag och dricker smoothie i värmen
lite fult att jag drack upp halva innan jag skulle försöka ta en gastronomisk bild på härligheten (orutinerad bloggerska), men jag är ganska så nöjd med att ha överlevt dagen så jag tänkte herregud, är ju snygg ändå! Och förresten är det bästa smoothietipset är att ha i lite koncentrerad saft och frusen banan innan man mixar. Blir himla fluffigt och härligt! Nu ska jag bli brun!

Peppad tjej!!!


Here and Nu

Legat på studsmattan, ätit glass och pluggat matematik med pojkvän. Tappat nycklarna, hittat nycklarna, duschat och gått och lagt mig. (FINT)
Imorgon har vi nationellt prov i matte D och jag känner ungefär för att klösa ut mitt huvud. (FULT)

Här var det

EKO.

Plocka Blommor

Jag kanske är tillbaka. Men det är tveksamt, det har varit så skönt att vara försvunnen. Lite kul det där egentligen, så fort man försvinner ett tag så snurrar världen bara på utan en.

Facebook skvallrade nu när jag gick in att folk åker till Stockholm, går på party, skriver prov, dör. Och jag bara ligger i soffan. Fick liksom inte ens ett sms. Och det var ganska skönt.

Ellö

Hej på er snyggisar! Har inte kunnat blogga då jag har magkatarr och får i princip bara äta kräm. Svinont i magen kallas det.

Fick i alla fall medicin igår för vi åkte till akuten, och jag kunde sova hela dagen och hela natten tack vare någon mirakelbedövningsgegga man fick svälja. Mm... det var det bästa som hänt mig typ.
Nu ska jag äta lite frukost, är faktiskt hungrig.
Tror det får bli lite kräm idag. Sen ska jag försöka orka en konfirmation!

When my tummy aches

Har på senaste tiden haft så ont i magen på kvällar, nätter och mornar, vilket i sin tur har gjort att jag inte kommit till skolan som jag kanske egentligen borde. Alltså tur att jag har en pojkvän som pysslar om och muntrar upp, kliar mig på ryggen alldeles mycket längre än vad jag kliade honom, och sätter på bra filmer.
Gick till skolan idag, men fick gå hem igen eftersom det ungefär kändes som om jag skulle spy upp frukosten. Dessutom är jag en riktig man när det gäller att vara sjuk, fruktansvärt ynklig alltså.

Tö(a)ntiga Löften

Ska fan börja äta ordentligt också. Vill vara pigg och bäst ju!
+Fett
-Socker

Går helt emot mina skumbananer och saft-principer och känns som ett jättetöntigt blogglöfte right? Men jag tänker såhär; det är svårare att slippa undan om folk vet.

Kukhuv'en

Idag har varit lång, rolig, lite jobbig och ganska eftertänksam. Var hemma från skolan, skulle plugga, hade ont i magen och lagade mat till min syster. Sedan var vi ett gäng nere på Gröna Kulle (där politikerna i Katrinholm sitter) och demonstrerade mot att Katrineholm inte vill fortsätta ta emot ensamkommande flyktingbarn. Det gick bra och kolla HÄR så får ni se ett litet miniklipp.

Något som gör mig väldigt fundersam och ledsen är dock all smygrasism och kanske mest av allt inte rasism egentligen, utan okunskap bland ungdomar i min ålder. Orkar inte beskriva mer detaljerat men en ganska lång facebook-diskussion ang. att våra gamla tydligen inte kan duscha om vi tar emot livshotade flyktingbarn gör att man börjar undra lite vad folk tror egentligen. Som att det är antingen eller? Och låtsassiffror, som folk blåögt sväljer med hull och hår, hit och dit, scares the heck out of me. Kalla mig tönt men jag grät en skvätt. För det känns väldigt läskigt att det tydligen finns mycket folk i min närhet som verkar tro på rasism.Jag kan inte sova

och det är inte okej med chips klockan fem på morgonen.

Taubes flicka

I helgen har jag varit på rockkonsert. Åh är det inte ett härligt och genuint ord? "Rockkonsert", låter så himla... Kenta stockholmsk 17åring på 70 talet typ. Sen har jag myst med Tobias, stått i kassan och funderat över hur mycket falsett och trevlighetsfraser min röst klarar av. Fast det är kul ju! Med jobb! Bara att man blir trött i huvudet.

Till sist försökte jag planera min resa eftersom skolan vill vet ungefärlig plan imorgon. Herredudandes, vi fick ju reda på det i fredags? Haha, just nu, är min ungefärliga plan i alla fall att åka till Havanna i augusti.
Den som lever får se och den som dör får det inte.

SING SONG

Jag vet att det blir mycket versaler nu meeeene.... JAG FICK PRECIS ETT STIPENDIUM PÅ 21 000 KRONOR ATT ÅKA PÅ SPRÅKRESA FÖR! HELVETEHELLER INTE JAG LIKSOM?! WOHO!
Har varit assugen på resa hur länge som helst nu ju! Och sen ba: ger dom mig pengar? Sjukt!

Sen ska jag börja blogga igen också tänkte jag. Och det betyder att ni ska få veta mina fredagsplaner. Och det betyder Sofie-promenad och Tobias-tacos. Fucking nöjd.

Uppdaterad

ALLTSÅ JAG VEEEEEEEEEEET! MEN DET ÄR JU SÅ FINT VÄDER!

RSS 2.0