The One I need (Oh yes INDEED)

Heja dagen! Tagit härlig skogspromenad med Becca i min nya ultrasköna dunjacka från Lindex. Som ett litet rött stoppljus! 
Hat-älskar att vi inte ens kan gå så långt att vi hinner prata om allt vi vill prata om, vi måste liksom genast bestämma mer promenad/pepp-tid. Sen har jag bakat banankaka också, och ätit den. Med parmesan. Söt kaka + salt ost = <3. Nu ska jag ta mig i krage och duscha (Varför är jag en så äcklig människa att jag tycker att det är jobbigt att duscha för?!?! :( ) samt äta lunch och sedan ge mig iväg till jobbet, le ett tag och sedan lösa bilproblem för att förhopningsvis få avsluta med fika ute i österåker. Försöker mota bort mörkret genom att var, sysselsatt, sysselsatt, sysselsatt!

Lördagsgör

Åkte på 30-årsfest, drack bubbel, socialiserade med släktingar och åt god mat. Drog ut med Tobias i natten, träffade Tobias nr. 2 och Noel, spillde öl på Världens och flängde vidare till Pop Orange. Dansade livet ur oss, önskade Whitney Houston och glömde helt bort att bli trötta. Det behövde jag.

Högskoleprov

Ska skriva tills 16.20.

Nja

Godmorgon världen! Här sitter jag vid mitt frukostbord och klämmer i mig en och annan tomatmacka. Idag må ni tro att jag ska försöka hålla livspeppen vid liv. Har gjort speciell spelningslista, tagit på mig klänning, gjort matsäcksmackor och precis berättat för pappa vad gangnamn-style är. Heja mig!

Rörigt men vafan

Åh. Jag har en vän som åker till fucking GRENADA inatt.  SÅÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄRR avundsjuk är jag. Saknar Kuba, saknar att resa, saknar att kunna slappna av/inte frysa/äta ordentligt. Saknar Sheerin. Saknar att prata hackig spanska och skratta åt hur tokigt det blir.
Haha saknar Augustiiiiiine! Vår kock, han rökte cigaretter utan filter, spelade konstig musik och drack ron oscuro på balkongen och tyckte hela tiden att vi skulle äta mer.
Saknar att ta en hemmagjord mojito för 20 spänn på eftermiddagen. 
Saknar.... ah. Ni ser.
Saknar salsaklasserna.
Saknar ruffiga diskotek med salsa, reaggeton och Cristal-öl. Och Saknar Sheerin. Saknar Sheerin Sheerin Sheerin. Måste ta hennes parfym på Åhléns imorgon. OCh försöka planera Berlin-resa. Tänk att vi nästan blev som systrar och sen ba poff tappade bort varandra på Frankfurts flygplats. Det är fan sorgligt. 
 
 
 
 
 
 
 

ÄDVERTAJSING

Hej förresten! En rolig sak i stället, vet inte riktigt om det framgått här i bloggen, men i början av denna sommar öppnade min mamma en butik här i Katrinholm. Så himla stolt över henne och att hon vägade följa sin dröm vid 50-års ålder och ba : BAM! Jag ska bli butiksägarinna! Mycket slit men också mycket roligt har det verkligen varit!
 
Det är en liten parfym/kläd/väsk/smyckes-affär som heter Fröken C och ligger på Drottninggatan i Katrineholm. Hon har även specialiserat sig på Kanebo Sensai, Chanels parfymer och Clarins. På torsdag är det tjejkväll och Rosa Bandet-kväll där ända till 20.00 och jag hjälper till! Kom gärna in och kika, sno lite snacks, snacka eller dofta om du känner för't!
 
Blogg.se vill inte med mig och biluppladdning för tillfället men HÄR hittar du facebooklänk om du är nyfiken (och ja det är du).

Dåliga nerver

Jag är stressad i magen. Har egentligen inte så jättemycket att göra för tillfället, men massor att planera och göra i slutet av veckan. Lite som att åka toaletten på badhuset. Just nu befinner jag mig i oläskiga tunneln, den går ju liksom bara rakt fram som vilken rutschkana som helst. Veckans senare del kommer bli som när man ba kommer ut i själva "stolen" och liksom "nej-snälla-hjälp-varför-gjorde-jag-det-här-snälla-måtte-jag-bara-åka-rakt-och-odramatsikt-rakt-ner". Är så himla orolig för att jag liksom ska snurra runt och ploppa ner i vattnet med huvudet före och dessutom slå i kanten. 
 
*Försöka andas* (HÖGSKOLEPROV). 
 
 
 

Björn

Vaknade förjävla trumpen idag (se gårdagens inlägg) men okej, några bra saker hände ju faktiskt. Till exempel:
Salt och vinägerchips
 
"En oväntad vänskap" fransk film på bio. (Jag vet att titeln är typ såååå-------------> lame (!) men jesus, bästa på länge. Så himla pepp! SE! SE! SE!)
 
Mamma och Inge.
 
Går definitivt och lägger mig gladare än jag vaknade. Tack för det televerket!

Höst

Jag är så otroligt rädd för hösten. Jag vet att jag har typ tusen saker att vara tacksam för, världens underbaraste pojkvän, en fin familj som ställer upp, ett avklarat körkort, långt hår, jobb jadada... osv osv. "lyckade" saker liksom. 
 
Men på hösten suger det i magen och var jag än befinner mig blir rummen för små. Att Tobias är alldeles för långt bort är inte heller ett jävla party. Gråkyla kryper in under kläderna och jag känner mig förstenad, jag vet att jag i 6 månader framåt kommer vara konstant trött och kall och har så himla svårt att peppa mig själv just nu. 
 
VILL BARA FUCKING HITTA VAR UTGÅNGEN UR MORDOR ÄR.

Jag fläker ut mitt liv här

HÄÄÄÄJ! 
Befinner mig i 15 min pluggpaus, såeeeee tänkteeee sammanfatta senaste dagarnas bloggpaus:
 
I fredags var det ju suit-up-day och klart kvinnor kan delta också! Desutom fick man en bulle i skolan.
 
Efter skolan åkte jag och Elin till Ändebols gård och gjorde en intervju till ett projektarbete med ägarinnan Katarina. Vilken människa, vilken energi! Blev bjudna på bullar och satt i växthuset (där de odlar ekologiska och kravmärkta tomater) ända te skymninga, skitmysigt! Såååååå fin gårdsbutik med ekologiska och KRAV-märkta saker har dom och här är deras hemsida
 
Efter det bjöd minsaknade syster och hennes pojkvän Adam hem mig på kött och Alfapet
 
Sen jobbade jag hela lördagen och när jag kom hem från jobbet stod pappa och dansade i köket, han hade lagat go-middag som jag packade ner och tog med mig
till Norrköpings vattentorn!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viernes Gris

Idag skulle kunna raderas.

Baaaaajs

Idag är bara en såndär dag då jag skulle kunna ge vad som helst för att få vara mammaledig eller sitta i kassan på ICA. Jag och spänningkurvor på ett oscilloskop över en kondensator rimmar så dåligt.

Annars också

Fick jag  ett läppstift av mamma. YSL = pigmentorgasm.
 

Cookiedough-dream-ice-cream (Amanda special)

Jag har gjort glass.... och jag tycker den blev så god så den är all over internet right now, facebook, twitter, instagram och nu även här. Jag erkänner att jag är en internethora. Men alltså i alla fall vi diskuterade Ben & Jerry's idag i skolan och fan, den är ju skitjävladyr rent ut sagt?! jag blir så irriterad för den är ju inte SÅ speciell. Bara hype.
 
Haha, hamnade i alla fall i en diskussion om att göra egen variant av "cookiedough-glass" och sagt och gjort. Typ hundra gånger billigare och MINST lika gott!
Gör på detta vis om du är sugen:
Vanlig kladdkaka (tips: byt ut lite av sockret mot sirap och ha i en gnutta salt), grädda på ganska hög värme (225-250°) i muffinsformar tills dom INTE är klara bara har lite yta. Ta ut, låt svalna och ställ in i frysen. När den är fryst ska konsistensen vara hård i kanterna och som seg kola i mitten (mmmmmmmmmmm, SNÅLVATTEN), dela muffinsarna och kleta (fint ord: mjukrör) med valfri glass och ställ in i frysen igen. Ta ut efter en stund. Ät. Lägg dig. Titta på tv. 
 

HälgHEN

Helgen började med ett tv-köp för min del, har inte haft en tv på föööör länge och jisses känslan när den gick in i bilen (jag och mamma häll på att skratta ihjäl oss när vi kom ut och ba: juste, vi ska ju ta hem den också")
 
Sen åkte vi hem och åt ost, kex och marmelad från Sköna Gertruds
(oj på sniskan)
 
Efter jobbet på lördagen hämtade jag upp Jonte och sen åkte vi till Norrköping och min fina pojkvän
 
plus en massa annat löst folk som knölat in sig i deras lägenhet, här till exempel Andreas
 
och resten av helgen drack vi fruktjuicedrinkar, stod på vattentornstaket och tittade ut över norrköping, åt pommes med korv, tittade på Jersey Shore, spelade ölspel och såna där saker.
 
Panikpluggade lite sista kvällen och fick somna tillsammans två nätter i alla fall. Fin hälg.
 
 
 
 
 

Fredagstänk

Jag har så himla mycket som jag vill skriva. Alltså hela tiden, på bussen, när jag är ute och går, när jag ska somna, i skolan, på toaletten, hela tiden får jag snilleblixtar och tänker trevliga saker. Men när jag ska skriva ner det här är det så svårt. Fast om jag försöker sammanfatta så har jag hittills idag tänkt:
 
- Kvalitetsnagellack förhöjer livslusten
- Jag tar toan med nästan trasig dörr i skolan, för den tar säkert inte så många andra
- Jag kommer kanske aldrig mer orka ta på mig jeans efter att jag köpt mina awesome och dyra (!?) tights i fett bra kvalle
- Man alltid lika glad av "ouch CHARLIE-videon"
- När jag var liten tyckte jag att "Som isarna (när det blir vår)" med Orup var bland det sorgligaste jag visste
- Jag har samma parfym som jag jämt använde när jag och Tobias började träffas och det känns himla bra
- Det här är så himla fredags-peppigt
- Ikväll ska bli så himla bra för jag och mamma har köpt massa mögliga ostar och marmelad
- Jag borde sluta använda "himla" så himla mycket 

Min Mor

Idag åt jag och mamma Subway. Det var gott! Och mysigt! Hon är så mysig! Och duktig! Håhå! Och snäll! Som bjuder på subway! För subway! Är gott!
Annars har jag bara pluggat fysik och så kul var det.

Saknar

JÄTTEMYCKET IDAG.
 :(

RSS 2.0