Prutt

Idag har varit en jättedålig dag för det mesta och imorgon tror jag att jag ev. kommer kugga på 150 poäng kursprov. Det enda bra var typ att jag var ute och gick med Lina i 30 min innan vi blev nermejade av vindar och regn/fick ta skydd på ICA och gå hem. Eller ah, jag åt chips också det var gott! Känns förövrigt som om min mage ska spricka nu också eftersom jag baljat i mig en del gift på flaska (light-läsk, jag vet jag är en dälig människa förtjänar inte att leva) till chipskalajset. Imorgon är det valborg och jag känner mig kluven. Lille jag? Ut pch supa? Får väl se om jag kommer ihåg hur man gör.
 
 

Ni kanske är på krogen

det är inte jag.

Horseboy

Sen tycker jag och pappa att ni ska börja lyssna på hästpojken. Det enda vi spelar för tillfället här hemma. Vet inte varför vi liksom upptäckt dom så sent? Det är nåt visst med texter man vill citera i versaler varannan minut. Genimusik med genilyrik!
 

Jag tror jag stannar kvar

Idag har jag varit hemma från skolan, riskerat csn, levat på gränsen, holy yolo osv. (pluggat fysik). Har DOCK unnat mig en snabbvisit på VFO med mummy som provade skinnjackor. Haha hon är så rolig och lite galen ibland min mamma. Älskar när hon är på sånt humör! Älskar henne f.ö! Även gjort köttfärslimpa, en sockerkaka med för lite mjöl och tagit en skogspromenad. ANNARS har jag pluggat. 
Min snygga mamma och första sipporna för i år!
 

90's

Jag har nya supermegasköna jeans. Enligt pappa ser jag faktiskt (hahahaha) "stilfullt trashig ut" i dom. Jag känner mig lite som Ebba i Ebba och DIdrik. Och vad är väl det om inte en bra sak? Nu går jag till skolan i dom! HJÄLP VAD VI PLUGGAR.

Söstrar

Precis kommit till min syster i Linköping, ska stanna här i helgen och ha mys. Men... någon var visst på kravall igår tror jag minsann? Haha, tur att det är slapparhelg på g!

Lästips: Kurt Vonnegut

Läser Vonnegut, skrattar alltid lika mycket och citerar varannan sida högt för pappa och så skrockar vi tillsammans. Micke trevligt! Läs!

Det här vill jag ha när jag blir stor:

- En skön och bra soffa med divan och djup sits
- Bestick som är goda att äta med (smala, långa tänder på gafflarna, knivar med spets och skedar som inte är trubbiga längst fram, skedarna är viktigast)
- Kvalitetsdiskborstar (jag lovar det ÄR skillnad)
- Veranda/inglasad altan, helst inglasad altan
- Ett stort städskåp med separat medicinskåp inuti 
 

Sommar-ready

Igår när vi fikade sa mamma till mig ganska strängt att jag måste börja studentfesta lite. Så nu ska jag försöka med det. Sen åkte pappa till Stockholm med jobbet idag vilket innebär att jag blev ensam hemma. Efter mina två värda lektioner på Katrineholms Tekniska College gick jag ner till staden och sommar-uppdaterade sminkväskan. 
Utförsäljning av YSL. Gulpgulpvillhaallthejjagheterjagheteramandaochjagälskarsmink. I alla fall till sommaren äre ju fräscht att skimra lite tänkt' ja'. Ni vet en såndär blöt/sexig/svettig/sminkig brud i bikini som finns i modetidningar? Japp, jag vet i alla fall och så vill jag med se ut så jag gjorde ett desperat försök och köpte:
1. En halvt transparant foundation med naturligt skimmer och solskyddsfaktorn (bra på sommaren)
2. Det jag är mest hype över är krämen bredvid som är en transparant krämbronzer. Mmmmm vill typ bada i/äta/gifta mig/ha sex med denna =älskar den. Och omg det var 70% rea älskar mig själv för att jag äger den nu.
3. Sist men inte minst, vattenfast mascara som man tvättar bort med ljummet vatten. Gr8 eftersom vältränade människor svettas mycket (jag på sommaren heh).
 
Hopp! Nu kan sommaren gärna få komma för min del! And I'll turn into that sexy gal' in cosmo. Tiiiiiieeeep.
 

Tajsda

LÅNG dag! Prov och utvecklingssamtal! Hujedamej! Tur då att det är lite ljummet i luften och även fast det regnar lite lite så är det ljust till åtta om kvällarna minst och denna årstid påminner så mycket om när vi var nykära för ett år sedan och jag var ute och gick en sån där superb promenad med Louise efter skolan. Nu ska mamma snart komma hit och vi ska fika äggmackor och förhöra religion, mysigt! Jag ska dessutom försöka övertala henne att jag borde ha betydande rabatt på dessa underbara tofflor/sandaler från Abarcas som hon tagit hem till sin butik Fröken C. 
Vill ha långklänning, stora örhängen, sommar, brunbrända ben och ett par ingådda sådana här i skönaste skinn... Älskar att de är lite lagom kulturtant över dom! Jag har nog en inre längtan över att bli kulturtant. 
 

Snellis

Idag har jag varit på tekväll hemma hos Josse. Hon är en himla bra vän. Här är en bild på när hon tar hand om Paulina som blöder näsblod på midsommar. 

Norrköping och Grattis Älskling

Wie! Fin b-friend fyllde 20 år igår! Så vi gjorde på det viset helt enkelt: förfest med alldeles för många personer i pytteliten etta, vidare som blöta katter mot krogen för att sedan skaka av oss regnet på dansgolvet. Idag åt vi matporr och mysfirade tillsammans med hans familj, Texas Longhorn Steakhouse. Kan verkligen rekommendera det stället starkt om ni aldrig har varit där förut. Jag tog en hamburgare med guacamole, alalfagroddar och salsa. Mummmammamamamam. 
 
Nu tittar jag på femteklassare-programmet på ettan ni vet, inte jättekul för jag har ingen att berätta att jag vet när jag kan svaret på frågorna för. Skulle egentligen hämta min syster inatt och det var så spännande den skulle bli men inte ens det får jag göra längre efter att det löste sig på nåt vis. Jaja, får väl skriva en liten fysiklabbis! Hoppas ni har en rolig lördagskväll pruttisar!
 

NV3 4-ever in my <3

Igår hade jag till en början en shitty-shit-day. Klev upp och bara MÅDDE ILLA PÅ ALLT. Lyssnade tonårsstruligt på Håkan Hellström på bussen, släpade stegen och tog inte av mig jackan inomhus (för mig är det fuck-allt attityd). Tack och lov för min fina klass som vände på steken totalt framåt eftermiddagen! Bilden urartade i planering av piercingfester och diskussioner och barns snor. Hysteriskt roligt. Det var till och med kul på mikrobioloin! Och vi hade lix t.o.m lab!
 
SKA BLI FÖRJÄVLA SORGSET ATT SKILJAS OM TVÅ MÅNADER VILL INTE. 
Vi har liksom inte hittat varandra förrän nu i trean och det år så synd. I början hade alla fullt upp med sitt och på en klass med 32 hard-wörking-elever, frånvarande mentorer och klassråd finns ingen speciell gemenskap. Men nu azzå... vill inte :(. Har förövrigt lite ångest över efter studenten överhuvudtaget. Jag vill bara till Nepal och traska i berg för tillfället. 
 
 
 
 

I spillror

 
Min pojkvän och hans vänner har gjort en kortfilm. Den är bra så jag tycker ni ska se den, tema alkohol. Och nej, jag hade inte delat om jag inte tyckt om den bara för att göra Tobias glad. Men, nu tycker jag faktiskt att den förtjänar plats här!
 
 

Påskis

Ett påsklov flöt förbi. Jag jobbade men hann ändå med några värdefulla highlights. Till exempel lagom två glas vin och mycket skratt med min låtsasmamma och syster. Till exempel pizzamiddag hemma hos Julia, årets första grillning ute i klockarbol och ettårsmys med min pojkvän. 
 
Nu är vi tillbaka i skolan. Jag har fortfarande pluggstressen no. 1 så tänker isolera mig här! Packat kaffetermosen och macka! Heja mig!
 
 

Exception

Hej på er smågrisar! Tänkte läget är... vardag här. Jag går upp klockan sju, äter en häst till frukost, pluggar fysik och projekt till klockan ett, går till jobbet, jobbar, går hem, tar en promenad och slocknar sedan med lyset tänt och datorn i ansiktet klockan elva. (Påsklov pfff?) Ludde och Linda på jobbet undrade varför inte jag skulle ut och supa "jag som tar studenten och allt!" typ. Jag be ehhhh whaaaat?! Nej nej nej... HAR INTE TID. 
 
Så förlåt alla vänner, släktingar och pojkvänner om jag är disträ. Men, det är bara så; Jag har en helvetes massa skit att få gjort till skolan.
 
#Skolinspo (1. Jag och Hanna som laborerar med vätespektrum 2. Julia, Stina, Kyckling och Torsten laborerar med solceller, CRAAAAAAJZZZY FUN)

Palt är allt

Idag gjorde mamma palt! Alltså jag kan seriöst ha våta drömmar om pitepalt... Halvdegig/hård/mjuk/salt pitepalt med smältande smör, sötsyrlig lingonsylt och salt stekfläsk med sky. Åh gud. Jag åt 3 1/2. Heheh det är rekord förstår ni... 
 
Sen myste va ba. AH, man har inte så mycket val efter paltN, schwimen sätter en i soffan instamode och lets you stay there for a while so to say. Men det var mysigt, Inge fick en piké för han fyller år imorgon och vi fick messmörsglass med hallon till dessert. Himla god, recept typ såhär 

RSS 2.0