Tänker

Idag är jag sjuk men har ändå tantpromenerat lite utomhus för jag kunde inte låta bli. När man tantpromenerar går man bara så långt man orkar, inte längre, långsamt, lyssnar på fågelkvitter och tänker. Man får inte lyssna på dunkadunkdunk, räkna kalorier och powerwalka. Just nu finns en del att tänka på. 

Fulla studenter

och Peter Siepen på en båt. "Det var nice och lite random, men så ska det vara" som min vän Elvira uttryckte det. Haha men va-ska-man-gööööö'... Stydentkryssning är dräggigt och kul. Mysigast när man ligger i hytten, vaknar  med en av sina bästa vänner, tar en fjortiscider till frukost och blir lite lull-full till TV4:as nyhetsmorgon. Rikard Wolff var gäst och alltså älskar typ Rikard Wolff, seriöst, han verka så genomgo. 

Tack farmor och farfar

Det här har precis köpt till mig i födelsedagspresent! Bara så ni vet!
 

Jasmine te

Nu ska jag pracka på er en sak jag testat i vanlig ordning (jag hade alltid en dröm om att få vara recenscent i KP som liten). Vi är kind of nerdisch när det gäller te jag och mina väninnor, eftersom vi dricker en del och detta är då nya upptäckten, Jasmine te! Fick det av mitt älskpälsk till pojkvän i jul och det är små små handrullade blad av jasmine som vecklar ut sig i tevattnet.
Smakar som en sommaräng! Man känner sig som en liten älva!
(BTW OBS OBS! Ursäkta den extremt töntiga bildredigeringen men vi har fortfarande ett sån fult gammalt 90-80-tals furuköksbord som inte gör sig på tjusiga instagrambilder)

Detta har hänt

Anordnat riksårmöte med Grön Ungdom (bakat crazy mycket vegan-fika). Fyllt år och fått i princip allt jag önskade mig förutom sprit. Varit på massage med mamma, ätit middag, anordnat middag, filosoferat med pappa, kört gal1 med tjejerna och druckit kaffe med Louise. Försöker börja blogga...!!!! IGEN.

På Lördag fyller jag 19

Jag önskar mig:
- Nya springskor
- Hörsnäckor till mobilen
- Gamla mögliga tåfis-ostar
- Ett jobb
- Sprit
- Fleetwood Mac-biljetter

Tisdag

Har lagt mig på sängen efter en lååååååång dag med klassen på Karolinska Institutet. Vi har varit på olika föreläsningar om cancer, celler, botemedel mot cancer, forskning osv. Väldigt intressant men man blir slut i huvudet. Fick även lyssna och ställa frågor till två studenter på KI och det är alltid kul. Börjar ju bli dags nu, vet inte hur många frågor i veckan man får om vad man ska göra efter studenten. Jag är lika förrvirrad som en isbjörn i Sahara.

HÄJHÄLG

Mornin' bitchäs! Vilken lördag jag hade... Först vaknade jag upp med världens bästa hälsa-pående syster och åt frukost med henne. Så mysigt att vakna och äta frukost med någon, sånt som kanske är vardag för många andra är lite lyx för mig! Vi spenderade bara dagen med shopping, lunch plugg och en promenad. Hon är guld min syrre. Kvällen hette sedan spontan med allt vad det innebär. Började med lite glassdrinkar hemma hos Becca och sen var vi djs på Lilla Krog, fick krogvakten att bjuda på drinkar på Palladium och avslutade med bravur (fick en slips) på Harrys. Jag med endast 8 kronor på kortet fick snällt hålla mig relativt nykter vilken känns sjukt skönt idag. Har redan avverkat äggmackor och kaffe, funderar på att ta bilen och åka och storhandla senare och ska försöka baka lite till RÅM. B

Spändin'

Hej jag heter Amanda och jag går pengaback när jag jobbar. Men alltså ibland måste man. Idag måstade jag. 
Slo te på en fräsig skinnjacka, en skön sidenblus och en lackväska. Alltså mitt jobb är återförsäljare för Tiger of Sweden. Alltså. Mitt jobb <3. Vingåkers Factory Outlet har faktiskt sjukt fina grejer just nu, tipstips! (Och 50% rea på all Dam GANT, fettfett!) Och godnattgodnatt! 

RSS 2.0