Igår

köpte lilla pappa en ny bil. Han väckte sin eftermiddagsslumrande dotter och sa att vi skulle hämta nya bilen. Och detta är kanske inte någon biggie med nya bilar för de flesta familjer, men jag ska säga er för pappa, är det en HUGE grej. Wie, glada gissade både jag och mamma på en mörkblå golf det första vi gjorde. Förutsägbara pappa, och stackarn har väntat sedan november förra året på bilen och inte sagt nåt, knäppis <3 
Sedan kom Tobias hit och vi myste till X-men med popcorn punkisöl, fin fin ledig dag! Idag ska jag jobba 11-18 och sedan vet ingen vart livet bär av. Puss!

Vad man gör

Lately i bildform.
 
Här var vi på em-semi mellan Norge och Danmark. Förfestade på en kopp kaffe och kollade utsikten från vattentornstaket.
 
Mysig lunch när mammas mostrar hälsade på
 
 
Vinkväll med trevliga människor i Norrköping
 
Mysig pappa-segling
 
Mysig fika hos världens finaste farföräldrar
Idag ska det regna (betyder alltså att jag är ledig)! Hej hå!
 

Löspoäng

Sommaren då jag insåg att barndomens kravlösa sommarlov är fo'eva' gone och nothing remains but ass-licking sommarjobb längre. Men det är ju naturligt och bli äldre och hur många gånger har jag inte i barndomen drömt om detta med att vara fullfjädrad tonåring, ha pojkvän och dricka vin på nattklubbar? Allt är fint på sitt sätt.
 
Jag dricker som sagt lite vin och jobbar nuförti'n. Har även min syster till sällskap här hemma i lägenheten vilket är supermyset no. 1 för hon är bäst osv. Tänkte göra värsta episka inlägget och summera sommaren men måste till jobbet ironiskt nog. Men hang in there! HOPE IS NOT GONE. Kanske returnar.
 

Morgonhumor

 
 

RSS 2.0