Mösspåtagning

Idag är det mösspåtagning. Jag lyssnar på en mankörs-version av studentsången (kom på att jag inte kan den!?) samt försöker töja ut min huvudbonad en aning. Amanda tänker till vid köptillfället: "Jag ska vara smart så att mössan verkligen SITTER på huvudet och inte trillar av. Tar en liten" Amanda tänkte inte såhär: Mitt huvud kommer bli äggformat. Nåväl, glad är jag! Och lite piggare!

Ligger

fortfarande här.
En positiv sak dock---------> ger mig själv dispens (visst stavas det så?) och kollar SVT:s öppet arkiv på gissa vad.... bararpapapaapapaaaaaaam:
Måste man inte bara älska den där *DUNDUNDUNDUNDUN....*-musiken, de 5 m breda axlarna, Mikael Persbrandt i snäv polokrage, äckel-intendenten, hårt knutna 90-talslipsar och ack-så-skamlöst-HÅNGEL i hytterna?! Tjoho detta sysselsätter mig många timmar framäver, var så säker.

Skulle äta pizza

Skulle ut och äta pizza med älskeklassen ikväll
det gick åt helvete. Känner mig lagom sjuk och manlig (läs: ynklig vid sjukdom) så jag köpte godis och la mig på sängen istället. So unfair? Plzzzz gode gud gör mig frisk. 
 

Balis balis

Fullt ös medvetslös! Nu är det inte länge kvar, på fredag åker mössan på och jag är rätt laddad (???!=!=!`!CHIOHDJ) I helgen var det i alla fall bal och jag hade en toppendag! Tobbe var här vilket var toppen överhuvudtaget (toppentobbe heheh kul)
WIE här är vi på en fantastiskt cheesy bild
Fotot är taget av Julias kusin Linnea!
Hur vi mer normalt sett ser ut
och en bild på mig och Josse som jag tyckte blev fin
Vill ni ha mer balbilder får ni in på fejjan och glo för jag är lite trött på dom redan och orkar inte ladda upp här.  
 

Znabbeli znabbiz och Grattis mamma!

Hej pruttlisor! Studenten, jobb och plugg i fullt ös! Jag älskar att få svettas lite utomhus och har inte så jädra massa lust att häcka framför bloggen all öf mi tajm. 
Men little update är väl ändå fair; jobbar denna helg, ska på bal nästa, var hos Sofie och Josse på födelsedagsfirande mello och chips igår, äter jävla massa bananer, saknar min syster för mycket och ska ut och äta med kassaguuuurlzen idag efter jobbet. Det sistnämda ska bli jävligt mysigt måste jag säga!
 
Dessutom fyller min fantastiska mor år idag! Hipp hipp hurra för henne!

Grattis!

Igår fyllde världens bästa vackraste starkaste och mest beundransvärda storasyster år
Älskar dig! Min idol!

Hårda schemat

Getti'n down to buiznz (eller INTE). This; I deserve.
 

Tacksam

Så jävla härligt att få gå runt och vara lite glad. Glad för att det är ljust på kvällarna, att fåglarna sjunger och att anklarna kan sticka fram mellan byxa och skor. Glad att man får träffa personen man pussar på och att den pussas tillbaka. Glad för att vi kan sitta i en park och bara sitta och var väldigt nöjda, för att min låtsaspappa ställer upp och kommer och hämtar i fin-Saaben när jag missar bussen, för att jag fick pitepalt av mamma och glad för att Louise kom på besök. 

<3

ALLTSÅ jag har världens bästa vänner blir så glad. Har dissat dem för plugg alldeles för länge och känt lite så klump i magen för det. Även om det är viktigt med skola, vet jag att man kan bli lite små-lack även om man inte "vill" bli det för att ingen har tid och ställer in planerade saker osv. Inte mina homies asså, så fort jag skrev att jag klarat helvetes-provet här, så skriver alla och verkar så genuint glada för min skull, grattar massor osv. Låter som värsta silly grejen att jag blir så rörd kanske, men jag BLIR det. Det är inte så självklart att man hela tiden orkar förstå sig på alla, vänta, ställa upp eller ta upp en vänskap som behöver dammas av lite. Nej det är inte alltid självklart. Men i mitt fall, är det lyckligtvis det. 
Wihuuu här är vi! Vill träffa er snart bajsar!

Godmorgon Fredag

Lite trött och relativt nöjd. I eftermiddag ska jag hänga med Jossan! 

Be'er times

Hej från en tjej som precis klarat kursprovet i Fysik B. Fett fucking stolt, och gråter lite (ja på riktigt). Har firat med att kolla på Let's dance bara för att jag egentligen inte tycker det är så bra så det var fett wastad time. Felt gööööd.
 

RSS 2.0