Elviras ködde

 

AZZ

Å. Igår skulle jag göra ett inlägg om dessa skor som vill komma till mamma (mig). Satt alltså och googlade på dom och ba shit men kanske kanske... "bara ett klick iväg" ..... "jag har ju precis fått lön".... "måste ju se representabel ut på jobbet"... osv. i all oändlighet när det omöjliga plötsligt inträffar! Jag klickar av misstag in på Nellys rea som ju är stängd medan de bygger om (?!) via min googlesökning och haffar dem för.............. håll i hatten:
Orginalprize: 800:-
My prize: 119:-
Svimmade materialistsvimningen men det kan jag förtjäna eftersom jag var i den fantastiska världsmetropolen Eskiltuna och lagade mina brace-tänder på morgonen. Okej tandläkaren var supersnäll hon frågade vilken parfym jag hade <3 men förövrigt är ju Etuna kanske inte härligt party. Jag satt i alla fall på McDonalds och väntade i en timme med en kaffe där mjölken skurit sig så att det såg ut som bajs (skulle visa er, men bilden är faktiskt på gränsen till extrem) på att Monki skulle öppna. Jag tänkte att med den affären i staden det i alla fall fanns en bra sak där och väntade gott på att få prova exempelvis denna snygging:
När klockan var tio, jag var jättekissnödig hade spenderat 50 spänn på parkering så upptäcker jag att Monki stängde i måndags. :D

Harrybarry

Igår var jag en sån otrolig Vingåker/katrineholmsbo. Jag var:
1. På Joan's och fikade med Paulina 
 
2. På volleybollmatch VVK-Linköping, i Vidåkershallen
 
3. På Harry's i Katrineholm
Det var faktikst en jättetrevlig dag måste jag säga! Även om vvk förlorade med 3-0 i set och jag var tvungen att avbryta ganska tidigt för att ta nattbussen hem. Det liksom bara flöt och var sådär lagom mysigt hela tiden. Hade låga förhoppningar på Harrybarry (as usual) MEN det var faktiskt riktigt kul igår. Trevliga mänskor som var ute och svängde sina lurviga minsann. Säger tack för det och blickar framåt mot min framtid. Ska minsann till mamma och dricka kaffe tror jag!

Frajdaj (fria dig!)

God fredagskväll på er! Hoppas ni har haft en fin dag, det har jag haft. Kört 9-16 på jobbet vilket är att sluta tiiiiiiiiidiiiigt för mig så det var nice. Tänkte att jag ev. skulle ringa någon ikväll och ba göra nåt spontant men tog en lång promenad, lyssnade på en sommarpratare blev trött och mös ner mig framför fotbollen med en limpmacka och ett glas cola istället. Känns oerhört skönt nu måste jag säga. Ibland kan jag riktigt njuta av att vara ensam, det är så befriande på nåt vis att inte behöva visa respekt för någon. Man kan liksom.... slänga kläder på golvet, sjunga klockan fem på morgonen eller skita i disken som står framme tills nästa dag.
 
Här är några bilder på saker jag gjort de senaste dagarna. Jag och Paulina har fikat scones och druckit te (världens bästa lill-guuuhrl-lovie-lovie-förstår-mig-så-jävla-bra), blivit bjuden på finmidda' hos mamma och Inge och tillslut då myst ner mig i soffan (ATM!!!). 
På tal om att jag ser på fotboll kanske jag och min lilla lovie ovan ska gå på volleybollpremiärmatch bla bla... nåt imorgon. Har blivit värsta sportfånen tänker ni nu?!! Jajjemän! har kommit på att det är sånt människor med för mycket tid gör. Typ.

Tipsing miss Maggio

Om någon missat det (?!) så har Veronica Maggio släppt nytt och det är bra. Jättebra och väldigt Veronica Maggio på nåt vis. Låtar att skriksjunga med till och ba ja-jag-vet-vad-onda-hjärtan-innebär-och-har sorgsna-ögon-och-går-och-lyssnar-på-musik-i-vita-iPod-hörlurar-i-svart-kappa-och-det-blåser-och-är-grått-ute. 
Att hon dessutom gör en duett med Håkan Hellström gör inte mitt tonårshjärta mindre blödigt.

Vackra Havanna

Pratade med min tyska väninna Sheerin idag. Vi lärde känna varandra på Kuba förra sommaren och hon är en fullkomlig klippa. Även fast det skiljer typ sju år, hon är från Tyskland, vi pratar knackig spanska med varandra via en facebookchatt och har inte träffats på ett år så känns det lika bra som när vi sist sågs och lärde känna varandra under endast två veckor. Hon har blivit en av de människor här i livet jag faktiskt kan prata med om princip allt, är inte det fantastiskt? I alla fall skickade hon den roliga bilden på mig och vår danslärare,Titi när vi åker lokaltaxi hem från ett diskotek klockan sex på morgonen. Jag blev lite "saknig" och rotade igenom mina bilder. Tror faktiskt aldrig att jag visat så många här på bloggen så tänkte att det kanske var idé om någon ville se. Havanna var en otroligt vacker stad med sina pastellfärgade ruiner på ett nästan lite sorgset sätt. Bilarna var stora femtiotalare där man kunde sitta sex stycken i baksätet och rom kunde man dricka lite när man kände för't. Det ligger liksom en romantisk sjömansanda över Havanna.
Skulle så gärna åka tillbaka och är så himla stolt över mig själv att jag gjorde resan helt själv även om jag blev osäker vissa stunder. Vilket land det var! Nuförtiden när jag står inför en utmaning här i livet brukar jag tänka "det ordnar sig, det ordnade sig när jag var pank och ensam i Havanna". Om jag skulle få rekommendera er som vill åka på språkresa något så är det DEFINITIVT att åka till ett land där man inte kan välja att prata engelska. I mitt fall utvecklades spanskan enormt på bara två veckor när jag tvingades läsa allt från bankproblem till krogsamtal på deras modersmål. Utmanande men enormt kul! (Och mamma, den lille pojken på gatan säljer avokados, SÅ stora var dom). Ledsen om jag snöade in på nåt internt, icke-intressant för den allmänna fitspo-horden av bloggläsare därute eller lade upp för många bilder i rad. Men; ni kan ju scrolla. Nu ska denna söndagen gå och lägga sig! Och drömma cigarrökiga drömmar om äventyr i pastellfärgade ruiner...

En sak

Varit på bio med mamma och sett Monica Z. FIlmen är baserad på Monica Zetterlunds liv och var som väntat rörande, bildknarkig och bra helt enkelt. 
 
Orgie i taxklackar, svinryggar, släpande jazzröster, rökiga fester och känslor. Dessutom SVERRIR GUDNASON (vi ska gifta oss). Så GÅ SE! Bums! 

1:a okt

Hela september går det i alla fall att med lite god vilja förtränga höstfaktumet och istället säga sensommar. Idag är det första oktober. För tillfället känns det relativt okej, jag trivs med att gå till jobbet och sedan ha FRItid när jag kommer hem. Försöker fokusera på mysiga och roliga saker i höst så som:
  • Gå till badhuset
  • Ta promenader i fleecetröja
  • Pyssla med min nya mobil (köpte en igår!!)
  • Testa nya recept 
  • Kaffe 
  • Hälsa på Linköping och min syster
  • Gå på bio med mamma
  • Unna sig att sitta på fik 
  • Strumpbyxor
 

RSS 2.0