GE MIG

Haft mysmorgon med mig själv, tagit en promenad och sedan ätit frukost i en evighet. Älskar att sitta i soffan med filt och ta en till macka och fylla på kaffekoppen bara för att man kan! Har suttit och kollat på ett program om Sydafrikas olika språk. Det finns tydligen 11 olika språk i det landet, tänk vad mycket jag inte vet. Fick Afrika-flashbacks. Jag vet att Afrika inte är ETT land och att de skiljer mycket på språk, kultur osv. men kunde ändå se mycket av den "afrikanska" känslan som jag kommer ihåg den från Tanzania. Släpande malapasfötter, leenden, händer som hälsar i en evighet , en speciell närhet på något sätt. Det Känns som om det finns ett lugn jag aldrig tycker jag känt i Sverige. Speciellt inte nu mvh förfrusen forever vill inte träffa folk sitter inne och glor. 
 
Här är lite bilder som kanske bara jag tycker är roliga att se på. Men det står jag för!
En helt vanlig skolutflykt till South Beach
 
Peninsulaskolan (?) var och hälsade på oss, mitt första klassrum i background
 
Lovisa, Veila och pappa äter Ugali i vårt hus. Veila var världens bästa Veila <3 (å så en liten bild av min nagel har ingen skanner)
 
Hassani lärde mig att dyka och crawla, haha världens bästa tålamod<3 (jag var rädd och OERHÖRT försiktig av mig som barn)
 
Mamma och pappa som ungisar! Kanske att detta är typ Sveriges nationaldag på svenska skolan.
 
Vår skolgård.
 
Hahah detta är HELA svenska skolan i Dar es Salaam + förskoleklassen (!!!). 
 
Nä nu var det nog nostalgigottat för min del. Ser så himla mycket fram emot lite värme nu att det kanske blir lite längtan-overload i huvudet på mig. Om en vecka ligger jag förhoppningsvis på playyan (BER TILL GUD). Mot sista jobbdagen för två månader framåt! Untz untz.

Ledig torsdag

Idag har varit en bra dag! Vaknat hos August och kollat dagsransonen av Big Brother (tips hela säsong 7 ligger på youtube), han har haft halsfluss och behöver ju fortfarande förstås ta det lugnt. Inte för att något någonsin stoppat oss från att tillbringa förmiddagen med tekoppar under filtar i soffan förut men... Sedan fortsatte det mot mer mys framför brasan hos Jenny. Känner mig alltid så klok på livet efter att jag pratat med henne. Avslutat har världens bästa Paulina gjort på promenad. Nu äter jag knäckemacka med äggomelett + skinka. Knäck ett ägg på en tallrik, lägg på någon skiva skinka och sätt in i micron på full effekt tills ägget är "stekt" och servera detta på mackan. Nåt slags resultat av lathet och oinspo i köket som resulterat i fantastiska smaker. Mmmmm. Ah i alla fall har jag ätit detta och ba varit fullkomligt nöjd med livet och sådär. Imorgon ska jag jobba. Peppyyy!
Katerina i kvalitetstv.
 

The Return

skulle man kunna kalla detta. Tänkte blåsa liv i denna gamla sköning nu. Kanske mest för att jag varit ledig i två dagar nu och börjar bli rastlös, sedan också för att vi sticker till Asien den 4 feb! Woho! Börjar i Thailand och glider sedan vidare mot okända destinationer. Tänkte att det ev. vore kul att sitta på internetcaféer med segt internet och uppdatera här (?!?!?). Nämen typ. Kanske. Blir nåt inlägg i alla fall.
Jag har i alla fall börjat packa redan... Älskar att packa <3
Ny väska från Osprey, beställt från Outnorth.se. Beställt en hel del saker därifrån och det var snabba leveranser, inget tjafs och öppet köp i 265 dagar. Rekommenderas!

RSS 2.0