Massa najs

Halli hallå!
Idag är det den 7 april, solen skiner halvt, jag har mjukisbyxor och inga större planer för dagen. Hoppas att August komemr hem ikväll! Ledig (såklart eftersom jag skriver här haha) och det är skönt efter en helg med tidiga mornar på jobbet. Jag har spenderat hela morgonen och förmiddagen med näsan i min tredje Lars Kepler-bok, "Eldvittnet". Jag är totally hooked på dessa bladvändare med den fantastiska Joona Linna i huvudrollen. Det var SÅ längesedan jag verkligen längtade efter att öppna en bok (typ Maj Bylocks böcker i fjärde klass ungefär...) Har alltid trott att liksom kriminalromaner är för "ytlig" litteratur (*HIPSTER-ALERT*) för mig men herregud har upptäckt att jag är inte djup! Jag älskar ytliga böcker också! 
 
Annars då? Jo mellan varven av jobb har jag hunnit med en del långprommisar i SOLIGA KVÄLLAR <3 och även att träffa Filippa en eftermiddag. Vi skulle först gå och fika men sedan hade dom inte Cafe Mocca på stället vi gick till så då tog Filippa en cider och då slog jag till på ett glas rött herregud. Skitmysigt att träffa den människan, en riktig energispridare det är vad hon är!
 
Sen blev det belgisk våffla på havspromenaden längs Aker Brygge i äkta turistanda. Mysimys!
Nu ska jag läsa ut min bok och fixa och dona med saker! Funderar på att inreda vår balkong med lite dynor och diverse.... Vi får se! Hade hade! 
 
 

Den som tror att hemma det är där man bor har aldrig vart hos dig

Idag har jag ledig dag och det är röd dag vilket i Norge betyder att allt är stängt och det är DÖTT. Det är ungefär som att leva i en spökstad. Som att någon liksom byggt en stad åt mig men glömt att fylla den med människor. 
 
Men men, jag har fyllt dagen med lång pw/jogg (det var inte igår!), youtube, lite bak och mat. Det som är så ensamt med att bo här är att jag liksom inte riktigt har någon som är här "jämt" om ni förstår. Alla ens vänner här säger liksom att de åker "hem" när de ska till Sverige. Så därför kan det ofta bli väldigt ensamt om man har oturen att bli ensam kvar haha. Jag har verkligen otrolig hemlängtan?! Vill typ ringa min familj flera ggr om dagen och se till att de mår bra, fråga vad de gör och försöka planera saker med dom. Har i alla fall bestämt en segling med pappa sista helgen i april och längtar så himla himla mycket! Finns INGENTING som gör att jag slappnar av lika bra som jag gör på vår segelbåt.
 
Här slänger jag in en bild på lilla mamsi också för hon håller på och fixar en ny butik i Nyköping. Vi skrattade så vi höll på att dö när vi var i Örebro en dag och lastade in provdockar som såg ut som om vi lastat bilen full med döda människor den dagen. Mamma har ju en butik sedan tidigare i Katrineholm och ska nu expandera med en till "Fröken C". Så himla spännande lycka till mamma! 
Nu har jag tänt massa ljus och väntar på August som kommer hem från jobbet! Då ska vi dricka te och mysa jag och han! Imorgon åker han till Sverige och jag ska klara mig själv en heeeel veckaaaaaaa uuuuh.............
 

RSS 2.0