Livssugen

Sitter i sängen och är trött efter jobb. Har jobbat sen kväll/tidig morgon vilket lämnade utrymme för 4h sömn. Blir lite trött på saker ibland. Känner att jag söker efter en större mening än att göra fint på sandwich-hyllan from time to time.  Även fast jag egentligen inte är gammal så känner jag hur det pockar på med det här med utbildning och att hitta rätt thing här i livet. Sedan är ju varenda dag på vikarie/spotta-på/service-jobb ännu en anledning till att jag borde utbilda mig till något mer givande yrke. Believe mig, jag menar INTE att det är dåliga yrken på något sätt alls, folk behövs ju verkligen där också, men jag tror inte att det är min grej in the end. Tänk om jag kunde bli journalist. Eller, skratta om ni vill, skådespelare. Jag tänker mig att jag vore den nya Helena Bergström på att gråta.
 
Jag har också tänkt lite på att åka till Tanzania på senaste tiden. Allra helst av allt skulle jag vilja att min pappa och min syster Lovisa följde med mig i sådana fall. Då skulle vi äta chips och peppersteak på Coco beach, nattbada med fladdermössen i poolen, åka till South Beach, titta på brudpar på vägen dit, köpa oskalade jordnötter på fiskefärjan och skratta med vår Veila. Skumpa offroad, lyssna på Orup, suga på kaffekarameller och spana lejon. OM jag får leka tant nu ska jag ge alla som är yngre, eller äldre herregud, rådet att resa så mycket dom bara kan. Ett barn som blir överlycklig över en penna för att det ger hen en möjlighet att lära sig läsa och skriva, ger så jävla gott perspektiv till sådana saker som att chipspåsen är en krona felmärkt eller att ens snussort inte finns inne för tillfället.
 
 
 
 
 

Ett fel närmare rätt?

Hej hjärtegull!
I ett svagt ögonblick lovade jag min gamla arbetskollega och vän Lina att jag skulle uppdatera här. Sagt och gjort.... några dagar senare. Den sista veckan har jag jobbat på flygplatsen och vikarierat runt lite. Det har varit kul med massa nytt folk men också very tirering ( ??ord??) pga massa nya stängning/städning/öppningsrutiner beroende på vilken avdelning man är på.  
 
Jag kämpar lite för att inte bli rastlös. Det är lätt att stirra in i väggen för länge och tillslut inse att jag inte har träffat någon, inte skrattat något eller inte blivit full på den där festen man helst av allt egentligen ville gå på. Så får jag panik sedan för att jag inte carpat diem. Jag önskar att jag någongång skulle kunna släppa på kontrollen, men det gör mig tyvärr livrädd. 
 
 
För att avsluta lite roligare så ska jag berätta att på lördag ska jag och Louise ha fest och I am superexcited. Nu ska jag gå ut och lyssna på Den Svenska Björnstammen. Jag har en liten revival med dom. 
 
"Simmar sakta runt i min simpla fantasi
I tiden efter detta där jag låter saker bli
Det låter mig bli ledsen för att låta mig vara jag
Låta mig förlora för att låta mig bli glad"
 
Se här har jag faktiskt en bild på lille hipster-mandis när jag gick in i dom på Hultsfred
HAHA jag liksom våldför mig på dom. Låtsas som att vi har trevligt :):):):). AJA bild fick ja!
Imorgon är jag och August lediga samtidigt. Då ska vi ligga i vita lakan, få massage och äta crossianter (TVEKSAM STAVNING) hela dagen.
 

RSS 2.0