*Försöker*

Såg förresten klart på Stellan igår. Woho, det är inte ofta jag lyckas fullfölja en film! Och dessutom är det faktiskt den sista dagen på djävulsmånaden november och jag har bokat min första körlektion.


God Save The Queen

Vi har engelska men ingen lärare, ovärt grammatik-häfte i svartvitt känns väldigt opeppande. Jag lyssnar på musik som kommer se pinsam ut på min facebook sen bara för att Elvira lyckats få in mig i nåt slags sent 80-tidigt-90-tal-mode. Jag vill inte gå ut för det känns som om risken att jag blåser iväg är överhängande. Å andra sidan fick jag äta pitepalt med min mamma och syster igår och vi bråkade inte en enda gång nästan.

Den Enfaldige Mördaren

Det blev Hasse Alfredson
jag har inte sett klart den än, men än så länge sköter sig Stellan mycket bra och så även filmen i helhet. Bara att både jag och pappa satt kvar i soffan utan att pyssla med 1000 andra saker säger en hel del.

Bubbel

Kan inte minnas sist jag hade en så här bra måndag! Och nu ska jag och pappa kolla på film som han menar att jag kommer gilla. Och allt är så mysigt och jag blir så glad att jag är glad.

Wouldn't It be Nice if we were older?

Trodde aldrig att jag någonsin mer skulle köpa en polotröja
och så gjorde jag det ändå? Elvira (my dresscoach) övertalade mig om att jag kunde göra det. Riktigt sånt där klädesplagg man kommer skratta åt om tio år för att sedan sakna efter tjugo känns det som. Och nu ska jag skriva biologiprov i fyra timmar.

Actionkvinnan slår till

Vi åt lunch på Joan's i Vingåker och sen så övade Becca helkroppsmassage på oss. Hon ska bli nån liten salongslady av nåt slag och behövde mig och Johanna som försöks-massage-kroppar. Oh, jag klagar inte!

Ikväll har jag bakat lussebullar och lyssnat på The Ramones. Orkade inte gå ut och vara trevlig, frutom den där promenaden med Matilda men hon är så förstående att man knappt behöver vara trevlig ens än gång. Fin tjej!

Genialiskt

Strumpbyxor med fleecefoder. Varför har jag missat detta i hela mitt 17-åriga liv?

BAGADHDÅSNYGG


Fred(r)agen

Kände mig lite needy igår så jag åkte till Johanna och klagade av mig lite. Jag vet inte hur jag skulle kunna få fram hur glad jag är över mina vänner, bara att lyfta på luren eller försiktigt läcka ut på sms att ett sammanbrott är nära, så står de där. Redo med mys-kramar och tålmodiga öron även om klockan skulle råka vara två på natten. Alltid någon i ryggen, och det KÄNNS SÅ JÄVLA BRA!

Vaknade upp hos Johanna idag och satt och pluggade ett tag där, människan ville inte vakna och är lite krasslig så jag lät henne va, åkte hem, sprang en runda och tryckte i mig ett ton pasta med ketchup och parmesan till lunch.

Nu åker jag till skolan för en liten bit fysik och en liten bit matematik, sen får vi sa var dagen tar oss.


Och livet återvände

JAG HAR HITTAT MIN iPOD!!!

Blitzkreig Bop

Eftersom bloggen lider av en sån otrolig torka, och jag egentligen borde läsa på om vad som händer vid celldelningar just nu tänkte jag att det här är passande, lite självupptagenhet:

 

 

MIG:

Tatueringar: Ingen än så länge (fyller 18 i februari till mina föräldrars förskräckelse, woop)
Längd: Jag tippar; 1m 65cm och 5mm
Skostorlek: 38
Hårfärg: Brun

Tycker du om någon: Nej, hatar alla

Önskar du att du bodde någon annanstans: 8 månader av 12 är för kalla i Sverige. Annars gillar jag det

Tänker du på självmord: Trodde det stod "tänder" först... sjuka tanke! Ehm, ja det gör jag ibland
Vilket shampoo använder du: Det på extrapris i mataffären
Vilken parfym använder du: Covet av Sarah Jessica Parker eller Fuel for life, Diesel
Vad är du rädd för: Miljöförstöring, att dö på ett ont sätt och att bli ensam
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jaja!

SENASTE:
Låten du lyssnade på: God Save The Queen -Sex Pistols
Personen du tänkte på: Johanna
Bok du läste ut: Åh nej, jag fejkläser alltid halva böckerna? Men... "Kapitulera eller dö omedelbart!" tror jag den hette
Personen du fick mail av: SHIT jag måste kolla min mail! (tur att jag gjorde testet), det var ingen mindre än "Weheartit", gud vad ospännande

Personen du fick sms av: Min pappa Ola

Vad stod det på smset: Samsung?


FAVORIT:
Mat: Men då! Alltid lika svår, pitepalt eller julskinka är jättegott tycker jag
Sak att göra: Pussas, träffa vänner, dansa, skratta
Sport: Jag är ingen sport-nisse. Jag gillar att spela badminton och basket på idrotten och sen gillar jag att kolla på volleyboll i Vingåker. Fast mest för att kolla på publiken
Dryck: bubbelvatten

Kläder: strumpbyxor
Bil: Men oj? Va? Bil liksom?

ANTAL:
Gånger du varit kär: 3
Riktigt jävla askär sådär så att det gör ont: 3
Gånger ditt hjärta brustit: 3

Hjärtan brustit på grund av dig: Nänä, fråga inte mig
Ärr du har på kroppen: Waaa? Jag som nyss var värsta känslosam, hänger detta ihop? Jag vet inte, men många



Snodde testet av min barndomsvän Filippa. HAH! Kolla så vi såg ut när vi var små! Vem är hon med bulldogkinderna?!


Ganska lamt

Hela dagen har kännts som en bubbla. Ett litet vakum, ett grått töcken som rört sig framåt men ändå inte.  Antar att det var en onsdag i november eller nåt, man kanske inte brukar leva ut så mycket då?
Det var engelska, biologi, gå hem, kaffe, GU-möte, mat, biologi och sängen.

Nänuva

Ha! Pappa kom förbi med en ny mobil till mig. Gotta lovet it! Det är en såndär som Jessica Simpson hade när hon var med i Newlyweds typ. Ni vet en uppfääällbaaaaaaar. Projekt "amanda-har-ingen-mobil-och-tänker-inte-köpa-någon-utan-bara-avverka-andras-gamla" funkar finfint. Nu ska jag lämna tillbaka Johannas som jag haft ett tag.
och sen fick jag röda värmeljus också. Då tänker jag såhär, vem kollar ner i ljusstaken och kommer märka att dom är röda?

Idag blev det måndag

Jag gick på extramatten idag (missade lunchen, ambitiöst!), försöker samla stilpoäng hos min lärare. Det verkade gå hem, han tittade lite rört på mig och sa att jag i alla fall försökte. Sen skrev jag ett matteprov som kanske gick åt pipsvängen och kanske inte.
Innan dess hade vi biologi och jag sov. På eftermiddagen och kvällen har jag ätit snopp-tårta (vem om inte Jaqueline fyllde igår?) och druckit litervis med te ute i Klockarbol med några favoriter. Nu har jag precis kommit hem efter att ha handlat med min far, han hade fixat sin bilstereo så jag har ingen röst kvar. Det var fint för det var jättelängesen jag träffade honom.



Cry! Cry! Cry!

Matteprov imorgon, you solve torkan här.

Barnen skriker på Hjälp

Jag fryser för Josse är stålkvinnan och bor i en igloo. Men vad gör det när det finns ylletröjor och Nationalteatern?
Vi har haft en så himla mysig dag och Josses mamma lagade jättegod mat.

Whiskäy

Orkar egentligen inte blogga (och sen gör jag det ändå, tok då?). Jag tappade nästan Elviras dator idag, och jag skrev ett nationellt prov i engelska.

Gift dig med mig!

Tittar på Gareth Malone's Extraordinary School for Boys. Han ÄR ju så underbar men det har jag säkert skrivit om förut. Tål att upprepas eftersom jag är så fruktansvärt smält though.
Annars har jag haft typ den sämsta morgonen. Är fortfarande krassliga tjejen, forsov mig, var tvungen att ta hand om tvätten, skynda, skynda, skynda, åkte till skolan bara för att få reda på att matteprovet jag åkt dit för, var inställt. Hatar att skjuta upp saker.


Fo' Sure

Så blev det torsdag. Och hela världen luktar grönssakssoppa.

Ok, so you're a rocket scientist?

Vet ni?
Felet men ofta gör, när man mår lite dåligt och tycker synd om sig själv, är att man väntar alldeles för länge med att ta en varm dusch och måla naglarna jättesilvriga.
Vill man att det ska bli alldeles tok-pepp, sätter man på lite Shania Twain och freakar ur. Fuck aina lixx. Det känns genast bättre.

Statement

Jag vill ge julklappar. Jag vill få julklappar. Jag vill julbaka. Jag vill äta julmat.
Men åh, skulle det inte vara skönt att typ bara ta en kebab och åka till MediaMarkt på själva julafton? Fira-pressen alltså, hm, pallar EJ.

Dumdumdum

Hemma från skolan idag då kroppen inte riktigt vill vad knoppen vill. Förjävla tråkigt, äter bara en massa kesomackor och tycker synd om mig själv. Pluggar matte och gör biologiuppgifter, jag tror jag får leta fram gamla fotoalbum, lägga ett pussel eller rita nåt snart. Ni vet sånt där mys man hade när man var typ 6 och sjuk?

Konstigt att det inte känns på samma sätt när man är 17.

Hej Tomten



Ikaros

En sak som jag älskar är att han att han sjunger "säg" istället för "säga". Det gör förövrigt min låtsaspappa och min ex-granne också. Tänk om jag inte pratat sörmländska.

En annan sak som jag älskar är att den påminner så mycket om min mamma. Första gången jag hörde den, var på radion och jag och mamma satt i bilen på ICA Cityhallens parkering i Vingåker och mamma sa att vi måste sitta kvar i bilen och lyssna på texten.

Det blev lite sentimentalt, den kom på radion.

Varumärke

Hejochhej. Tisdag idag ja, känns väldigt ospeciellt, tänker dra på mig en mössa och se allmänt tonårstjurig ut/jag-är-en-cool-media-människa.

Min vän

Min photobooth är ett beroende. Pratade med Johanna, hon hade inte tagit en enda bild med sin, vilket gjorde att jag tog och eh kollade igenom min. Man kan ju faktiskt undra hur jag tänkte ibland.


:D

Har varit en så himla glad helg! Åh!

I've been A Bad Boy

Datorns återkomst! Känns himla brA!

Igår hade jag dejt med mamma och hennes karl, var inte så sugen på att slå runt, definitivt inte sugen på att må dåligt idag. Att min mobil laddade ur kändes också faktiskt bara nödvändigt.
Vi var inne och härjade inne på thai-butiken, köpte sushi-stuff. Typ "hej vi är jättesvenska och vill göra sushi", åkte hem, lyckades jättefint och åt framför tv:n.

Så himla skönt att vara lite tio år ibland.

Fint huh? Och det blev lunchlåda över till mig <3



The Rollercoaster

Bra med idag: Josefin Torssander och banan-curry-ketchup-varma-mackor.
Dåligt med idag: Min dator la ner. FML osv. (osv.= FML, FML, FML, FML, FML!!!!!)

Kommer nog inte kunna blogga så mycket.

Kvalité

Hem och mellanlandar med en rostad macka, känner mig så duktig som stannade och pluggade i skolan idag. Ska iväg på Grön Ungdom en stund nu och ikväll vill jag hinna ta det lite lugnt. Tänkte lägga mig på soffan och spänna ut magen tills det känns som när man ätit havregrynsgröt, det är faktiskt jätteskönt, ni borde prova!

Love etc.

Nu ska jag göra ett stort uttalande som jag funderat över ett tag: Jag tänker börja äta kött om jag blir bjuden hemma hos folk. Jag orkar inte vara kinkig längre, sitta och peta när man är hos kompisar, förklara osv. (Jag känner vibbarna av hur farmor hoppar högt och Elvira applåderar)

Titulerar mig inte som vegetarian för er som stör sig på det, men jag lagar inte kött hemma. Tack och hej leverpastej (ironiskt nog)
och så peace förstås, Jimi och jag kindaaah!

And I'm Like: "Yes"

STÖRT stolt över mig själv! Jag hade en hel teorilektion på idrotten idag och nu har jag inte ont i magen längre. Jag är så bra som inte skolkade. FAN SÅ BRA JAG ÄR!

Fan

Ont i magen hela dagen. Jag vill bara att veckan ska ta slut.

The worst Taste in Music

I helgen har jag haft fullt upp med att husera partysugna människor, att städa upp efter dom och sedan sitta på vardagsrumsgolvet och avverka film. Därför inte hunnit blogga.



Jag har glitter på mig

det är fredag.

Osså ett gäng randombilder

Nu sitter vi och väntar på sopplunch eller ja, mamma ligger i sängen och vilar i sin vita och klyschiga morgonrock. Dagen har varit döskön med jogging, ekologisk frukostbuffé och sedan ångbastu manikyr osv i hur många timmar som helst. Man kan bara sitta och iaktta allt knasigt folk som springer runt här.

Igår var jag på BodyJam och det var lätt den roligaste träningen jag provat på i år. Man skulle bara shuffla runt som en galning typ och det var nog inte vackert. Men svettigt! Och kul! Herregud, prova om du får chansen säger jag bara! Even though my ass protesterar vid varenda steg jag tar idag.

Det trodde inte Selma

Ligger här i ett klordoftande rymdskepp och lodar ner med mina vita tubsockor, äter ett päron och så
det funkar.

Heavy metal unge

Morgonmyser med finfröken Hjärtberg
Nu ska jag iväg på Spa och Johanna ska hem och lägga sig. Thaahaa! Stackars henne!

Det enda som räknas, är och Ligga med tjejer

Vaknade klockan fem idag.

Vad skulle man göra utan gamla svt-serier ibland?

Fångade I Tiden Som Går

Det hör väl egentligen till att man ska hata sin stad litegrann? Men ikväll kunde jag verkligen inte låta bli att tycka att till och med Katrineholm kändes lite värt sin plats här på jorden. För jag hade ingen iPod och var alltså tvungen att titta mig omkring lite i min desperata jakt på frisk luft och stillande av rastlöshet i benen.

Det var någon som kollade på svartvit film borta på Öster. I laggarhult såg jag ett sjukt spejsat hus som jag faktiskt aldrig sett förut. På stan hade ett tåg precis kommit in och jobb-människor som fortfarande var sminkade och hade obekväma kläder och rock skulle hem till sina barn och barnen skulle säkert tycka att dom luktade parfym och hade kalla kinder. Utanför Lilla Krog bar en trubadur in sina gitarrer och på Kinaresturangen satt två tjejer och skrattade så jag trodde någon skulle ramla av stolen.

Allt kändes så bra på nåt sätt. Som om det faktiskt är här jag vill bo för tillfället. Och sen att jag också gör det ju.

Gräs är grönt

11 1/2 timmars sömn, äta-hos-någon-annan-frukost och dålig radio, mys in i själen.

Ohoho

Krävde Louise på ett par mjukisbyxor och det allra första jag gjorde. Hälsade på henne efter det och vi har myst runt hela dagen.

Work 'til Im sore

Stålsätter mig för jeans idag. Jag har blivit så fruktansvärd bekväm, och man kan ju inte glida runt i mjukisar och låtsas att man har mensvärk eller ska till gymmet precis hela tiden. Vore ju rent av onaturligt!

MondayTuesdayFineday

Först var jag på landet med Josse, åkte epa till gymmet, kollade lite på Vingåker, åkte hem bakade chokladmuffins och inväntade tegäng.

Sen åkte jag och Johanna hem och ville inte gå och lägga så jag tände ljus i mitt fönster och Sebastian och Amanda kom och kollade på filmen och snackade skit.

Nu har jag ätit frukost fast gått och lagt mig i sängen igen. SkönT. Med loV.




RSS 2.0