Önskelista no. 2

Jag gillar frukost på sängen, ah eller att äta överhuvudtaget på sängen tycker jag e najZ. Brickbord rån Jotex, bildklicka!

Önskelista

Och det funkar så att när ni ska köpa så klickar ni bara på bilden för att komma vidare till länken.

VÅGA VÄGRA NOVEMBER!

Warrap yao?! Varit ute och sprungit (använder smink? Näääää, inte jag inte....?) Haha gick tom in sån på konsum och pappa: "Ah, tips; kolla dig inte i spegeln Amanda".
 
BTW har gjort fet spotifylista där de mesta funkar bra att lubba till. Andra är bara allmänna favoriter eller sånt jag kände för i stunden. 
Klicka -------> HÄR <------------- om du är intresserad.

Analys av vardag

Tänk om jag och pappa hade varit med i du är vad du äter.
Närmare beskrivning:
Hylla 1: Sweet Chili sås, Aprikoskräm, öl, läsk
Hylla 2: Två smörpaket, två margarinförpackningar, mer öl
Hylla 3: Ca 5 kg (?) sylt, vinbox
Hylla 4: Ett paket med färdiga köttbullar
Dörr: E-ämnen ihopkomponerade till olika konsistenser och smaker.
 
Hahahahaah alltså pallar inte. Vad hände? Nejnuva, KONSUM watch out!

Ang. föregående inlägg

WHO COULD REALLY BLAME ME?
 
 
 

...

Jag och Jacqueline pluggar fysik

Nya bebbesar


Saker jag blir fnissig av:

du-kan-hämta-ditt-paket-nu-på-ICA-lappar.

Gyal mi love yuh

Ha! Idag var en glad dag! Min kemilärare frågade till och med om jag var nykär. Jag åt världens bästa äppelpaj, fick reda på ett högskoleprovspoäng som inte var så jättetokigt och sen sprang jag en bit och lyssnade på massa UNTZ-UNTZ -SHAKE-SHAKE-reaggeton. 
 
Och igår var ju också glad kom jag på! Gick hem till Paulina, skrattade åt profilbilder från -08 och gick till Mange för att hämta kvarglömda partyatteraljer. 
 
OKAY, i helgen vill jag helst behöva använda glitterkläder så plzzzzzzz folket... (beggi'n ya'll) make kattne partyplejz tack!
På det hela taget alltså. 
 

Gott

Tedoppad korvmacka.

Dagis-bak

Igår var det för-förfest på mitt rum, för-fest hos Joel och fest hos Mange (jag vet haha det är kul).Imorse trodde jag att jag skulle dö. MEN alltså, mycket rolig kväll. Älskar när man ba.... ah är lite halvsugen och har inga förväntningar och så stannar man ändå till klockan tre och har skittrevligt. Träffade många gamla godingar som jag inte sett på ett tag. 
Och har uppenbarligen BARA tagit kort på Paulina. Men men (kvinnor och barn) det gör ju faktiskt inget eftersom hon är så himla fotogenisk.
 
Idag har jag ätit en chokladboll till frukost och åkt till Norrköping. Handlat strumpbyxor äkta fina tjocka svarta för 25 spänn (fattar ni eller? åh dör fynd-orgasm) på bokbok och tacogrejer för att slutligen hamna i Tobbe och Isacs soffa. Skickat iväg männen på youtube-fest på trappan. MIn mage sa avstå alkohol, ät bullar, blogga och drick te istället. 
 

SÅHÄR

Idag stannade jag i skolan igen och pluggade fysik. 

Boney M och Rod Stewart

Griljerade en julskinka ikväll. Var på Konsum och köpte julmust och knäckebröd till. Just nu såhär jävla gott:

Gull

Har två nya favoritdofter (ja det heter "dofter"). Var nämligen hos mamma idag och jag veeet det ÄR inte kul att läsa om parfym för man ser ju liksom inte hur det luktar som man gör med kläder osv. men alltså om ni går in i en parfymaffär så lukta på dessa or die (typ):
Issey Miyakes "L'eau d'issey". Luktar typ som att någon fräsch släkting från Stockholm är och hälsar på . Ni vet en sån med finkappa och märkesscarfsar från NK. 
 
Bvlgaris Jasmine Noir (den vita!) luktar som en blomma när den väl sprutats på. Jasmin då OFC. Inte märkvärdig om man bara sniffar på flaskan alltså, ta rikligt i halsduken nästa gång ni är på Åhléns och sniffa på dig själv resten av dagen. Du är snart 500 spänn fattigare, lovar.

Äntligen (?) Hemma

 
Intressetomtarna hoppar av lycka eftersom jag lever ett så spännande liv. Det är därför det är sån himla rush här förstår ni, om ni har svårt att hänga med i updatesen osv. Vardag och måsten </3 Amanda.
 
 
 
 

*Samla kraft*

Imorgon ska jag och pappa till IKEA. 

Lyssna

Idag har jag jobbat hela dagen, FYNDAT grejjer också....och sen gråtit lite för att Miss Li gör Olle Ljungströms "Nåt för dom som väntar" så himla bra. Och sen lyssnat på musik med pappa. Och sen ätit köttfärssås med spaghetti. Och sen inte ätit chips för dom var slut. (?).
 
 

Eeeeeehhehehm

har förvörigt hälsat på typ den sötaste hunden idag. Jenny har skaffat bäs! Cosbybäsen! Sen fick jag ananaspaj, te och himla trevligt sällskap i ett par timmar. Gött!

Vänskap (vill ba säg)

I tisdags när jag satt mitt uppe i tekvällen och räknade fysik, Josse komponerade avancerade avokadomackar, Becca bjöd på bakverk, Jossan låg med filten i soffan och Sofie kom in i sportkläder för att "verka hurtig" kände jag ba: "Och dessa underbara har valt att komma hem till mig?!"  HALLELUJAH, HALLELUJAH... 
 
 
 

Up catch, KETCHUP

Tänk att det är Hela Sverige Bakar och Uppfinnarna på samma kväll va? Blivit tv-nörden no. 1 sen jag köpte min. Annars vill jag bara rapportera att veckan som gått varit bra (trots novembajseriet), detta har hänt:
Måndag: Biologiprov, makaronilåda, laktritste med Josse
Tisdag: Tekväll, äppelpaj, fem fina vänner på besök
Onsdag: Fynda kostymdräkt från Tiger (typ det som är bra med att bo i Vingåker), mensvärk from hell, Becca
Torsdag: Mer Becca, träffa hundbebis hos Jenny, hjälpa mamma i affären, lägga sig och känna sig tvungen att skriva blogg.
 
 

DingDongLördagsSång

Fick magkatarr idag på jobbet. Blek och gråtfärdig traskade jag hem en timme tidigare, köpte ett gäng novalucol, fick övergå till kosten arikoskräm med laktosmjölk och gav upp tanken på att dricka energidrycksdrinkar, ta på mig min nyinköpta häxhatt och fyllehångla med min pojkvän. Fan så're känns liksom. 

RSS 2.0