I'm a boy, I'm a boy but my mum won't admit it

Alltså hur bra är inte bibblan? De köpte in alla mina skivförslag!
Gjorde DEFINITIVT min dag! Snart ska jag dessutom jag och världens bästa rörmokare till gymmet och jag är absolut mer pepp på livet än vad jag var igår. Vi lär dunka General Knas om jag får bestämma!

What about?

Något avsnitt av This Is England '86, sova och sen vakna med bästa inställningen?!

Nej tack, inte igen.

Kommit hem idag och det är kvävande med all vinter. Nu ska jag ut och springa jättemycket, för ni vet när man flåsar så man nästan gråter, då känns inte resten.




Ätit Mat


Promenerat promenad


Sealydeal

Jag känner hetsen av att uppdatera, men har inget vettigt att säga. Förutom att vi såg en säl då.

Segelbåtsblues

Jag sa att jag skulle "fly fastlandet" på facebook i nån statusupdate, och nu känner jag mig som värsta bedragaren för det gjorde jag ju inte alls det. Vi seglade lugnt till Nävekvarn och la oss tillrätta. Det är ungefär som när jag skriver att jag ska ut och springa och sen får jag gå för att det inte funkar så bra (PINIGT OM NÅN SKULLE SE MIG DÅ). I vilket fall ska vi mytta lite till idag och åka till Nyköping, väldigt fastland det med. Men såhär mysigt var det igår
Och idag ehm har pappa stekt crazy med ägg till frukost, vi tog matchande skjortor och jag gör ett tappert men misslyckat försök att se pigg och käckt alert ut med min lilla tekopp (haha den är verkligen "hej-kom-och-hjälp-mig", meeeeen........................ så får det vara när det blev som det blev)

Suicide Season

PLUGGISAR! Måste bara tipsa om en riktigt satsad sak som jag köpte igår. Whitelines heter det och är som ett vanligt anteckningsblock fast med vita ränder istället för svarta och grå bakgrund. Sjukt skönt att skriva på och ger mycket mer ordning i skallen. MVG here I come för en femtiolapp liksom!!! Jag vet att det låter fett lamt (och det är det väl i och för sig) men lama tips är ändock tips right?

Annars seglar vi, eller i alla fall pappa, jag räknar derivata.

F1 H1

Fick förresten höstlov igår.



Morning has Broken

Nu åker vi snart ut och seglar, sista för säsongen! Packa ylletröjan!

Rather dance with you

Det är så skönt att lägga upp benen på stolen mittemot och luta sig tillbaka efter maten
har man dessutom världens skönaste mössa, en macbook framför sig, reagge/dancehall på radion och den största koppen full med earl grey, mjölk och honung på magen, är man nästan hemma på perfektion.
Mieesigt va?

Poppis-mannen

Och jag som inte tänkte åka på Peace and Love i år dårååååå, det känns liksom väldigt gjort på nåt sätt. Men gud vad jobbigt det plötsligt blev.

Uteliggare

Idag har jag städat
i långkalsonger och förkläde, det känns fruktansvärt bra just nu!

Förresten

Två saker till:
1. Vi spelade basket igår på idrotten och det var skitkul!
2. "Glad" haha, vilket roligt ord egentligen.

SPA!

Mamma har bokat en natt på Selma Spa till oss på höstlovet! Woho! Haha, jag började gråta när hon sa det (creepy tjej). Jaja, det är bra i alla fall tycker jag, jag spaar mig så att säga inte i onödan så det blir nog välbehövligt. Först ska jag dock ut och segla, OCH vi på KTC (lite bättre än alla andra) är lediga på fredag så lovet börjar redan i veckan. Can't wait c: (och en till: c:)
Nu ska jag gå ful till skolan och skriva ett biologiprov om maskar och malariaparasiter. Mhhm... spolmask... mhhmm... binnikemask, parasiter, iglar, blodkroppar, fästingar....nomnom.

Episkt

Med risk för att jag kan ha nämnt det förut men; Glasvegas och gatlyktor. Jag dör en smula.


Ice Cream Van

Ikväll tyckte mamma att vi skulle fira med älggryta för jag fick VG (!!) på kemiprovet, och det tyckte jag med förstås.

HON ÄR SÅ FIN HON!

Hej

Nu har jag ätit 5 kg frukost (varför måste jag alltid vara som en man?) och tänkte bege mig på en liten skogs-jogg. Håller tummarna för att knäet är med på noterna.

Blanda sunt med Förnuft

Bra med helgen: Snygga tjejer, snygga killar, flätor, te, Lina-frukostar, äppelmentos, solig alkisbänk, Josses frisyr, trerätters på Statt, Svenska Björnstammen, fina teckningar och stjärnorna ensamma söndagskvällar.



Återkommer

Vilken helg.

<3


O-flyt

Påse skridskor eller hur var det? Efter kemiprovet ville jag bara spy. Fy fan, om jag inte har matlust dessutom, då vet man att min kropp är ganska så ledsen. Måste ha varit någon spänning som släppte på nåt vis för innan mådde jag rätt okej.
Nu laddar jag för ungefär två timmars slött traderashoppande, att kissa och spanskaläxan. Sen tänker jag lägga mig och sova.

Na Na Nah!

Glömde kemiboken hos pappa och vi har prov på tre kapitel imorgon. Fett med kul som man skulle kunna uttrycka sig. Lite Kate på det
och jag som inte ens är lesbisk...


I want to buy you something (but I don't have any money)

Åho! Jag sitter i skolan och väntar. Tänker jag också på att min kemi inte blir pluggad om jag fortsätter att kolla på lillefot. Men! Lillefot är ju SÅ BRA!
Ikväll ska min pappa göra pizza och jag ska äta upp den, nomnom. Tänker inte nämna att jag ska plugga för det gör jag jämt.

Only Kill

Åh min mamma tvättade åt mig idag. Älskar henne djupt för det och en massa andra saker förstås, men på senaste tiden har jag levt i min fars sockor.
Halkat runt som Bert, känt mig som Bert (och det är inte i positiv mening). Nu ska jag ta på mig mina egna fina, mhmhhh tänk att man kan vara så lättnöjd.

Tisdag tisdag

Igår blev trots allt en ganska bra dag. Jag satt kvar i skolan och pluggade och efter det kändes det helt okej att även mötas av tre söta tjejer, tårta och te hemma hos Johanna. Hemsläp x2 på det, Johanna ville sova i min säng och Pontus och Simon ville komma och sitta i min soffa och spela worfeud/kolla på konstiga skidtricks.
Jag är verkligen SÅ glad att det finns personer som står ut med mig ibland.

Nu kokar jag ägg och funderar på att väcka mitt lilla ragg. I eftermiddag kommer mamma!

Du e' la Go

Måndag. Ta tag i livet. Lova sig själv att man ska försöka skärpa sig osv.

Så dansar vi till Dansmusik igen

Klockan åtta igår kom vi på att det skulle vara kul om det kom lite folk och fyllde upp min lägenhet. Då gjorde dom det och jag hade en jättetrevlig kväll istället för att gå och lägga mig i soffan och slökolla facebook tills ögonen hoppar ur led.
Det var tänkt så att vi skulle träffas kanske fyra-fem stycken och småhänga lite, och sen dra vidare och göra natten osäker. Men alltså, trillar det in trevliga människor så trillar det in trevliga människor; what to do, what to do?
Tack för trevliga kvällen! Nu ska jag åka till min mamma och Inge och äta mat och sova. Det är svårt att låta bli att gå och lägga sig halv sex ibland.

Peace Keeper

Tog bussen till min lilla pappa
nu pluggar vi, kollar in Stevie Knicks och Lindsey Buckingham på dvd och dricker earl grey. 

:'(

Jag är jättemycket bara 17 år just nu.

Idag


Tog jag på mig nya jeansskjortan och lilla ödlan på armen. 

Shock

me like an electric eel. Imorgon är det är väldigt med helg, Yäääy!


Don't I know You?

Vilken dag. Jag har städat och lagat mat i fyra timmar nu efter skolan. Hallå? Var det äckligt här liksom? Jaja, nu ska vi ha en fin helg tänkte jag i alla fall och då är det ju lika bra att få det gjort. Skönt att krypa ner i nybäddad säng och ha golv man kan gå på utan att det knastrar.

Nu ska vi försöka förstå oss på redoxreaktioner. Kemi och jag alltså, båååndar grymt.

Hetta på burk

Efter den kanske bästa höstsolen på väldigt länge åkte vi till Svärtinge för att inta raggmunk hos farmor och farfar. Det värsta är varför man inte tar sig mer tid för familj och vänner ibland alltså, det är så mysigt ju!
Sen åkte vi till Norrkan och handlade på City Gross. Min pappa har någon konstig thing för City Gross, han är alltid lika solig när vi har varit där. Spelar ingen roll vad kvittot landade på han tycker alltid att det är billigt. Jag övningskörde både fram och tillbaka, huuh känner lite körkortspress, fast det gick faktiskt jättebra idag så jag är very pleased. Nu har jag lagt mig med en kopp roiboos och en filt i sängen. Fruktansvärt bekvämt.

Vi tog en jättefin promenad idag


Actionfyllt håhå

Vi dissikerade kräftor idag på biologin
Jag och Therese var ganska på g, får man se sådär glad ut och peka tummen upp när man dissikerar eller är det oetiskt förresten? Kände mig som Dexter i Dexters laboratorium. Fast jag vet knappt vem han är, men jag tror det finns ett barnprogram (?) och så kändes det.

I say

Ladda dagen!

Kommer ni ihåg?

Jaqueline påminde oss om fantastiska Kjell igår på tekvällen. JÄTTEKUUUL!

Ente Nåt Gott

Har verkligen varit helt slut idag. Ni vet när man är så trött att man bara måste kasta sig på sängen när man kommer hem och gråta, även fast man inte ens har nåt speciellt att gråta över?
Så var det i alla fall, även om ni är lika psyksjuka som jag eller inte.

Åt en jordgubbsmacka och försökte ta mig samman och gå ner på stan med mamma. Fick med mig  ett litet foundationprov från Åhléns, helt gratis! Älskar man inte när dom anstränger sig och ger service så jag kunda prova foundationen imorgon liksom? Jag blir så rörd. Jaja, det var i alla fall allt jag orkade med innan jag kände att jag ville slå någon hårt på hakan med ett slagträ. Jag blir så aggresiv när jag är trött?

I vilket fall, kändes det bäst att gå hem då och lämna min syster och mor till sitt shoppingöde. Jag är en dålig shopper, speciellt när jag måste gå med andra. La mig i soffan istället, skönt för alla parter.


Så det ligger till

Hemma efter en superintressant och rolig helhelg i Göteborg. Har verkligen no time att blogga. Sucks right? Puss och kram. Kom tillbaka typ imorgon kväll or somethin' somethin'. Ta en joggingtur eller baka bullar till din mor så länge.

Tåg-åka

Vi sitter på tåget, i Skövde. Pluggar, Jacqueline dricker kaffe, Rebecka dokumentärfilmar och Isak räknar matematik. Hihi jag njuter så himla mycket av att resten av min klass sitter och typ... har engelskaprov nu. Det är mys-mode här.



Going Down the Country

Här sitter jag och är glad. Och inte alls färdigpackad, men imorgon åker jag till Göteborg med Jacqueline, Rebecka och kanske Isak för att stanna hela helgen på
Tror detta kan bli riktigt intressant. Tar med mig kameran så kan ni nog få se hur det var sen!

Standing In The Way of Control

Vi tänkte att vi skulle testa på något nytt idag jag och mamma, att storhandla på Netto! Utvärderingen av denna upplevelse är ungefär att dom har det man inte behöver men vill ha, typ som en jättestor påse med Hello Kitty godis, men att dom bommar saker som smör och filmjölk. Pretty nice.
Nu har jag slängt in två maskiner tvätt i tvättmaskinen och en macka i mig, det kändes rysligt effektivt så nu kollar jag på tv för första gången på evigheter. För er som inte känner mig så har jag inte lyckats få signal i den. Ringde hyresvärden och frågade (klagade) över vad som var fel. De var här igår och hade lämnat denna lapp
Alltså, jag känner mig faktiskt lite dum , jag skulle bytt uttag liksom. Försöker att tänka på allt nyttigt jag fått gjort under tv-lös-tiden i stället. Ska jag vara ärlig är det ganska tråkigt att kolla.

Snyggt

Labbar i våra nya labb-rockar, rockar fett osv. Glada tjejer som förresten åker till Göteborg imorgon! Hohohe

InfoN

Haha min lägenhet är verkligen sjukt lyhörd, för tillfället kan jag berätta vad min granne gör, han gullar med en bebis. Och det gör man väl inte så överdrivet högt eller? Sen hör man konversationer i vissa lägen, det är skumt. Han spelade förresten akustisk gitarr igår hörde jag. Det pinsamma är väl att det gjorde jag med och vackert kan det inte ha låtit. När jag tagit mod till mig ska jag prova att ropa hej.

Karma Police

(EGOHETSEN MED BLOGG!!!)

Fake Plastic Trees

Jag hade på mig en ny skjorta idag
Betalade en tjuga på typ världens bästa second hand och Tanja tyckte jag såg ut som Pippi Långstrump.

Violgewdis

Gick runt och pratade om hur gott det vore med violgodis förut idag vilket jag inte gör varje dag faktiskt. Ska jag vara ärlig tror jag nog aldrig att jag gjort det förut. Därför är det nästan lite läskigt att pappan där bakom i bild hade med sig just detta till mig idag.
Herregud! Det är ju så man blir glad (!)

Gal1



Think U Had too Much

Sitter och äter mysfrukost och lyssnar på gammal 90-talsmusik.
Ikväll kommer pappa in tror jag, det ska bli så mysigt så, lille far och jag. Vi ska väl antagligen äta en kanelbulle, plugga lite matematik som ingen av oss kommer förstå och sen funderar jag på om jag borde utmana stackarn på en löptur.

Thunder and lightnin'

Måndag morgon, både jag och Louise har sovmorgon så vi myser innan skolan. Eller just nu sover hon och jag myser, men snart ska jag tvinga upp henne och be henne mysa med mig. Igår degade vi i soffan och kollade på:
Alltså?! Alltså, alltså, alltså, alltsåååå!!!


Pepepe

Igår styrde Kevin i sin loge. Kan ju tyckas vara lite smått random och det var det också. But still, very trevligt, dans-och-skrika-med-i-texten-trevligt.


Som vanligt tog jag då väldigt många och högupplösta bilder.

RSS 2.0