GE MIG

Haft mysmorgon med mig själv, tagit en promenad och sedan ätit frukost i en evighet. Älskar att sitta i soffan med filt och ta en till macka och fylla på kaffekoppen bara för att man kan! Har suttit och kollat på ett program om Sydafrikas olika språk. Det finns tydligen 11 olika språk i det landet, tänk vad mycket jag inte vet. Fick Afrika-flashbacks. Jag vet att Afrika inte är ETT land och att de skiljer mycket på språk, kultur osv. men kunde ändå se mycket av den "afrikanska" känslan som jag kommer ihåg den från Tanzania. Släpande malapasfötter, leenden, händer som hälsar i en evighet , en speciell närhet på något sätt. Det Känns som om det finns ett lugn jag aldrig tycker jag känt i Sverige. Speciellt inte nu mvh förfrusen forever vill inte träffa folk sitter inne och glor. 
 
Här är lite bilder som kanske bara jag tycker är roliga att se på. Men det står jag för!
En helt vanlig skolutflykt till South Beach
 
Peninsulaskolan (?) var och hälsade på oss, mitt första klassrum i background
 
Lovisa, Veila och pappa äter Ugali i vårt hus. Veila var världens bästa Veila <3 (å så en liten bild av min nagel har ingen skanner)
 
Hassani lärde mig att dyka och crawla, haha världens bästa tålamod<3 (jag var rädd och OERHÖRT försiktig av mig som barn)
 
Mamma och pappa som ungisar! Kanske att detta är typ Sveriges nationaldag på svenska skolan.
 
Vår skolgård.
 
Hahah detta är HELA svenska skolan i Dar es Salaam + förskoleklassen (!!!). 
 
Nä nu var det nog nostalgigottat för min del. Ser så himla mycket fram emot lite värme nu att det kanske blir lite längtan-overload i huvudet på mig. Om en vecka ligger jag förhoppningsvis på playyan (BER TILL GUD). Mot sista jobbdagen för två månader framåt! Untz untz.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0