what have i done to deserve this?




jag har kanske inte världens coolaste musiksmak ( iaf inte enligt louise ) men vill ni veta en sak?:)


det skiter jag i.

cp-katten



jag och flora lekte lite fotografering häromdagen ;)

inläggdags

söndag 29/3-09
förstoch främst vill jag att ni ska uppmärksamma fröken fredin och kulia som nu ligger bland mina länkar om ni kollar för dom skaffade också bloggar igår dagen till ära!

nu sitter jag och väntar på att bönan ska komma hit, hon åker moppe om jag inte har helt fel och det innebär ju att våren börjar komma tilbaka, seriöst om snön anfaller en gång till vet jag inte vad jag tar mig till!;O
igår var jag och införskaffade lite nödvändiga saker i norrköpning med mamma, lovisa och pierre så nu är tyvärr hela barnbidraget puts väck men det var det värt ;)
sen städade jag ur min garderob för att få rum med det nya och kolade fotboll såklart, men nu kom nog jossan!



puss kram

hmmm, sur typ

jag skrev precis ett jättebra inlägg men nu är det borta, laddade upp ett gammalt ist som hade hamnat i utkast :@
jaja whatever... ett inlägg som inlägg, men nu får ni nöja er med det för jag orkar inte skriva mer ...^^
men men tack för att jag fick tillbringa dagen med så underbara människor






puss kram


Utkast: just nu ...

just nu ligger jag på ett klubbrumsgolv i baggetorp mitt bland trötta spelnördar och är desperat efter något annat än chips och cola.... hah men ganska kul är det nog i af, hmm eler vi kan ju alltid ta och måla något fint på erik

min



den här saken är allt bra söt va?

show me, show me, show me

söndag 15/3-09
tänkte att det kunde vara dags för ett litet inlägg ;)
helgen har spenderats  mitt ute i ingenstans på konfiramtionsläger, okej faktiskt inte lika stor flopp som jag hade väntat mig, dom hade i alla fall lite drogkaffe som man kunde trycka i sig eller vad säger du julia?

mahahah, jaja kanske ev lägger in ngn fin liten bild senare om ni har tur, inte nu i varje fall för min alltid lika söta syster har på något mystiskt sätt trollat bort USB-kabeln igen, riktig magiker den där flickan som bor i rummet bredvid.

idag kom jag hem och har gjort några misslyckade försök att packa upp väskan och att skriva min svenska färdigt, men sen åt jag glass i stället med pappa och lovisa och kollade på wipeout. mysigare på något vis men jag kommer ångra mig imorgon när alla andra lämnar in svenskan. men men nu ska jag bara försöka hitta på någon anledning att säga till min flöjtlärare ( flöjt, nörd, mhm.. ) varför jag inte övat på läxan läsa lite och gå och lägga mig :D
jag måste även tillägga att solen idag gjorde mig glad!!!!







puss kram

so what is it that you want me to?

idag blev det ingen skola för min del, känner mig inget vidare helt mosig sådär som när man är förkyld ni vet. så idag blir tråk-dag men jag har ju altid min sjukkompis louise som skickar ett sms lite då och då, det gillar vi!B-)

har i alla fall flyttat till pappa nu och det var väldigt skönt att få sova en hel natt, vi har nämlige en liten brunstig ( undra om det kallas så för katter?) katt hos mamma. hon går runt och gnyr (eller snarare skriker), rullar runt, stryker sig och dessutom står on och putar med bakdelen typ hela tiden. ser ut som om hon bara står och väntar på en karl om ni fattar;)
kan ju se eller verka lite roligt dom
fem första minuterna...
ja men nu ska
jag ta och ringa och snacka lite med någon tror jag, lutar väl åt att det blir farmor som får lyssna på min igentäppta röst.



puss kram

if I ain´t got you


mina


kattenmusentiotusen

hellu
idag så känner jag mig sjuk och det tycker vi så här om : BAAAAAAAAJS!
idag ska vi äta pitepalt och det tycker vi så här om: MMMUUUMMMMS!
sen vill jag tacka för gårdagen också, spenderades i katrineholm med it-girlsen assååååå....><


ursäkta mitt lite småjobbiga inlägg men vet ni vad, jag orkar inte skriva ngt annat!







puss kram


trrröööött

tisdag 3/3-09
nu har jag kommit hem från gymmet och jag är heeeeeelt slut, jag och jossan har nämligen boxats :O jobbigare än vad jag trodde det skulle vara!
men nu så blire nog att mysa framför desperate houswives som börjar idag !!! wohooooooooo!
dagens bästa: desperate houswives ofc!!
dagens sämsta: camilla råkade ut för en tråkig sak, jag finns här för dig hun, alltid!!<3
dagens födelsedagsbarn: moster cia :D grattis!





puss kram

the bruuds,


och jag vågade aldrig hålla din hand

söndag 1/3-09

nu var det ett väldigt bra tag sen jag skrev här kändes det som ?
men men bättre sent än aldrig eller hur?
helgen då... kanske ska ta och berätta lite ;)


fredag: hade vi självstudiedag och då var jag och jossan här hemma hos min mamma och myste lite, var på gymmet, lagade mat och pluggade lite. sen på kvällen åkte vi på håkan hellström, och jag vet typ alla hatar honom, men det gör inte vi!!;O det var bara så jävla kul , vi dansade oss svettiga och slocknade klockan tolv sen :D

lördag: på dagen så fixade jag lite med lite allmänna saker och sen på kvällen var det lite girls night hos bönan , det var verkligen superkul speciellt i slutet när vi kom igång lite !

söndag: tuna park med mamma, syster och hennes kompis sofie. tyvärr var jag verkligen inte på shoppinghumör haha så jag fick dra runt med mamma lite och handla mat och grejs, jag kan vara snäll ibland jag.. (a)
nu har jag precis varit på gymmet också och det gick väldigt bra faktiskt men konditionen...-.- jaja den får vi väl jobba på , sprang i alla fall en stund idag:D
nu ska jag försöka ta tag i lite läxor och jox, jaao roligare söndag än så blev det inte för mig..>< men i morgon blire dans med brudarna det ser vi fram emot!



puss kram


RSS 2.0