Miespies

Igår hade jag en ytterst trevlig dag. Så himla skönt att vara "ledig" den här veckan, nästa vecka kickar jobbschemat igång, så jag passsar på att njuta och tacka ja till sånt som det känns som om jag gått miste om inna. Typ som att fika i flera timmar med Elvira på min balkong. Efter det åkte jag ute och målade med Rebecca i deras lilla stuga som hon och Arvid ska flytta till. Det ligger så himla mysigt och så jävla konstigt att vi är gamla nog att åka runt i bilar och måla på varndras hus, diskutera karlar, dricka kaffe och komma hem hur sent vi vill. Idag funderar jag på att spela Sims (konstraster).

Sing-barapa

Idag har jag legat på sängen och ritat till stor del. Försöker bota den sugande känslan av höst genom att sysselsätta mig. Därför har jag även joggat en sväng, varit på bibblan, tittat på mitt nya addiction "Pretty Little Liars" (som min arbetskollega Carro lurat in mig på!!!!) druckit kaffe hos Becca och ätit chorizo. För att kommentera ritandet lite så kan jag säga att jag köpt hudfärgs-serien av ProMarkers. Typ det värdaste paketet av alla? Ikväll är det tekväll inne hos Johanna och jag har bakat plåpärspaj. Är fett taggad på att träffa mina små hjärtegull.

Flashbacks

Uppdateringens frånvaro har varit starkt närvarande, jag vet. Men jag tänker så jävla mycket och vet liksom inte vad jag vill med mig själv så det är mellanåt lite svårt att kläcka ur sig käckheter på nätet. 
 
Det är sensommar, jag vill plocka fram fingervantarna och börja fundera. På hösten får jag alltid konstiga flashbacks av hur det var att börja trean. På något sätt gjorde den skolstarten och hösten så stort intryck på mig att jag aldrig riktigt kan släppa den. Vi kom hem från Tanzania och skulle börja leva "svenskt". Jag fick en lila cykel och som jag inte riktigt kunde cykla på, en vinröd tjocktröja med matchande väst att ha över. Plötsligt var det kallt och ovant i luften och jag som aldrig haft långbyxor på rundlåren tyckte det var mycket märkligt. Jag blev lite ensam och tittade väldigt mycket på Fresh Prince och Seventh Heaven. 
 
Tycker fortfarande att hösten är märklig och lite sorglig. Får flashbacks.
 
 

Sömnlösa nätter

Löjligt förväntansfull
Tänk vad sömlösa nätter kan få internetshoppingen i rullning, dundrade iväg en rastlös beställning från Lyko med bl. a. detta gelkit från Depend inatt. Verkade som en så bra idé 02.50-jag-kan-inte-sova, och ska jag säga er en till sak? Det gör det forotfarande, jag kan faktiskt unna mig! Känner mig som en liten Barbie, oljor och grejer ska jag också få!

Rebecca och Arvid

I lördags gifte sig en av mina allra bästa vänner, Rebecca fick sin Arvid, Arvid fick sin Rebecca och hela sällskapet fick ligga på vätskeersättning i dagar efteråt. Det var med andra ord fantastiskt vackert och inte ett öga var torrt, jag kan inte riktigt beskriva hur glad jag är för deras skull. De är verkligen ett super-par man aldrig tvivlat på. Jag hade aldrig varit på bröllop innan och att debutera som brudtärna och brudens högra hand var spännande och jag är tacksam för det stora förtroendet. Kvällen blev i alla fall super och det tror jag at alla inblandande skulle hålla med om, med god mat och dryck, vackra tal, sång, galen dans och ivägskickande på bröllopsresa. Eftersom anställd fotograf var på plats knäppte jag inte mycket bilder men här är ett litet smakprov på det vackra paret i alla fall.
Jag önskar dem all lycka här i livet, fina fina vänner <3
 
 
 

Guuumurgen

Har ätit världens bästa frulle idag. En av dom i alla fall och, it may not seem much för världen men jag ska tala om för er att rågkaka med leverpastej och färsksaltad gurka sitter på oanade förmågor att få smaklökarna att dansa. Prova att göra färskaltad gurka själv, det är dö'gott och mycket billigare än att köpa i affären. Man tar bara sådana minigurkor som finns att köpa och sedan kokar man vatten med MASSA salt i och häller över dom, väntar en natt och voila! Annars funderar jag på att gå ut och gå. Både Lovisa och Tobias ligger som klubbade sälar och det enda jag kan göra är att springa runt och vara allmänt tyst. Jag hatar den stunden ibland som morgonpiggelin. Sedan ska jag *bararpapappapapaaam* jobba.

RSS 2.0