Peace Out!Fan vad jag är bra på att bjuda på mig själv. Vi ses!

Pis änd Löv

Nu sitter jag och väntar på att få åka iväg mot Peace and Love i Borlänge, jag hoppar alltid runt och är otålig när man ska någonstans och vill typ gå upp 5 timmar i förväg så man verkligen hinnaer allt... Så det är alltså vad jag gör för tillfället, försöker stilla mig lite genom att måla naglarna och sätta mig här bara.

Jag ser verkligen fra emot Kent, vad jag förstår ska väl de vara riktigt nice live och Johnossi som jag och Johanna missade förra året. Jay-Z antar jag är ett måste också men har jag drömt eller är det så att han typ bara ska framföra en eller två låtar?


Ingen uppdatering här förrän tidigast på söndag alltså!

Det blir nog tumme upp i alla fall, hoppas!
You and Your

Varför är min familj världens sämsta på att hålla tider och varför har jag blivit ett stressmonster?

And my Time was running Wild

Idag flyttar vi! Det känns skönt, samtidigt lite lite sorgligt... Jag har ändå alltid trivts i vårat lilla radhus där man vaknar av tåget om man inte är van och det tar 1 minut att få kallt vatten i kranen. Men mest av allt kommer jag nog sakna våran knasiga tussboll som vi ska lämna här.

Den nya ägaren visade sig vara kattmänniska och vi tror att det blir bättre för Flora om hon får stanna i huset i stället för att vara instängd i lägenhet. Men det tar emot, tro inget annat...
Jag försökte ta en stämningsfull "sista-bild-på-oss-två-tillsammans" och jag lyckades nog inte riktigt. Höööm... Fast helt misslyckad kan man ju inte säga att den blev, kanske speglar lite av vårat förhållande ändå.


Nu ska vi gosa lite och jag ska försöka komma ihåg hur Flora luktar. Väldigt gott för att vara katt faktiskt!

Hets

Nu har jag, hetsgråtit, hetstränat, hetsdruckit vatten, hetsätit messmör direkt från burken (ja det är sant, jag gillar det) och man skulle kunna säga att jag har hets.
För att:
HÅKAN HELLSTRÖMS KONSERTER (INOM SVERIGES GRÄNSER) ÄR SLUTSÅLDA.


Jag är som ett girigt litet barn, skäms egentligen för att jag reagerar så starkt, men alltså jag hade sett fram emot det så obeskrivligt jävla mycket. Skit och bajs och kiss.Besviken på mig själv. Hur mycket hade det tagt emot att boka biljetterna för en månad sen liksom? Åh.

You ain't got No love Today

Vaknat efter ett midsommarfirande som var jag inte riktigt sätta fingret på. Jag bara känner att det hände för mycket för att sammanfatta, men vissa stunder var riktigt roliga, andra hade jag kunnat vara utan.

Nn försöker jag lyssna in mig på band som kommer till P&L men jag känner på mig att jag och Johanna har ett alldeles för överambitiöst schema som aldrig kommer hålla och vi kommer gå på kanske en femtedel av banden vi har sagt att "dom måååååååååste vi faaaaktiskt seee". Men vet ni vad? Man måste ju vara glad ändå!

Idag är jag Solig

Midsommar! Jag ska och fika brunch hos en fin Böna med en fin Bonde, sen ska vi vidare till Österåker för lite midsommarstång och trams och till sist åka till "kullen" och träffa skojiga människor. Jag tror på den här dagen!


Mitt hår har blivit solblekt (yey!), jag kan nästan nästan kalla mig mörkblond i stället för brunett nu va?

Luften smakar som en Jordgubbspaj

Jag borde sluta göra xD-gubbar i mina sms för jag känner mig som en 10-åring och jag längtar till Peace and Love och är supermysigt att bada på kvällen och  jordgubbar är skitdyrt och som den snåla jävel jag är kan jag knappt njuta och min cykel är lagad och första gången man lyssnar på Björn Afzelius låter det skitskumt och jag saknar Elin och jag ska cykla till henne när vi flyttat och jag längtar efter en Hellströmkonsert.

Jag kallar henne... TUTT-THERESE!

Lyssnar ni på Christer i P3? Om inte, så gick ni miste om något i måndags. MEN nu är ju internet såhär finfint va, att misstag som detta går att fixa i efterhand. Klicka på bilden på Morgan, Sebbe och Nico (lilla relationsrådet) och klicka på en röd länk "Del 2-Vad man får och inte får göra", så får du rätta till ditt lilla misstag du gjort genom att inte lyssna. Alltså gör det verkligen, det är värt det, jag skrattar lika mycket varje gång.


"Jag kallar henne snygg-thereeese...........jag kallar henne..... TUTT-THEREEEEEEEEEESE!"

Portugisiska fötter

När man seglar gör man inte särskilt mycket, och själva uttrycket "att segla" betyder inte i min familj att man ligger och pressar sig fram och letar upp ställen där det är kuling och båten får extra fart så man kan flyga (nåja nästan) fram i 10 knop. Nej, här traskar vi mest omkring, jag har mitt revir vid köket, Lovisas kontrollbehov ligger i datoranvändningen ombord och pappa fixar repen. Man läser och sover, går och lägger sig halv tio om inget roligare händer och lyssnar på fotbolls-Vm genom radion.

Här ska jag ha tekvällar när jag blir tant. Vid ån i Trosa, en jättefin stad med ett jättefult namn. Nästan så fult att det blir fint.

Skulle lägga upp fler bilder men nu tjatar Lovisa om batteriet till datorn. Hmm. Hejdå, saknar er mina vänner!

I'm (going to be) on a Boat Man!

Nu ska jag ut och segla, vet inte riktigt när jag kommer åt internet igen så jag tycker ni får ha det så trevligt tills jag får chans att uppdatera här på bloggen igen. Hoppas ni får äta glass i solen, pussa på någon ni gillar, vinna en fotbollsmatch, kolla på meningslöst kungligt bröllop och sånt där annat man vill göra.


Hejochhå!De verkar faktiskt vara Kära i varann

Jag och mamma har uppnått en ny form av tantighet. Vi grät till konserten för Daniel och Victoria. Alltså oj.


Barn av Sommarnatten

Vi var på Liseberg igår. Det var jätteroligt men vi börjar nog bli gamla för vi tröttnade lite på att åka INNAN karusellerna ens hade stängt. How lame isn't that?

Hursomhelst dog jag lite för jag låtsas att Håkan Hellströms kusin var vakt vid Balder och spände mitt bälte. Han var sjukt lik! Ah... så vi är gifta nu... har barn och hela rubbet. Om ni ville veta.

Amanda 6 år

Vi rensar på vinden och det är KUL att hitta gamla saker. Jag hittade min allra först dagbok idag och eftersom jag älskar så att flasha mitt privatliv i cyberspace... eh... så tänkte jag dela med mig av lite visheter från Amanda-modell några år yngre.

(Om ni inte kan läsa vackra stilen; "idag är vi åkså i afrika idag har vi åkså sköldpador det är jeteroligt")

Ja ska man leva i nuet. Tänk er att mitt 6-åriga jag steg upp på morgonen och tänkte att: "Jaha är jag i Afrika idag ÅKSÅ? Och, men vad trevligt har vi sköldpaddor idag med? " det är ju jeteroligt". Borde vara lite mer så fortfarande i livet.Lägg ihop bilderna!
Tänk er att jag hade en syster som hade tatt mina sop bubblor. What a cruel world it was.

Kurt, Louise och VM

Jag och Louise har varit engagerade. Engagerade i livet, i tillvaron, i glädjen över att få finnas till, vi har tittat på fotbolls-VM. Som Louise sa när hon åkte hem "det var ju inte farligt i alla fall" och nej, nu ska jag bli en mer engagerad varelse, jag ska se på fotbolls-VM!

Nu ska jag lägga mig och läsa Kurt Vonnegut.

"I tell you, we are here on Earth to fart around, and don't let anybody tell you different."See, The World

Igår hade vi tekväll hos Becca och sen for vi vidare mot stallet för att inspektera Beccas nya tidsfördriv Freja. Freja var söt, lite tunnhårig och väldigt STOR enligt mig. Vi övernattade på Hulla gård och kände hur "jag-kan-vara-uppe-hur-sent-som-helst-för-det-är-ljust-och-sommarlov-känslan" infann sig.

Idag har vi burit kartonger till nya lägenheten och det känns som om vi skulle kunna få det väldigt bra där. Ah.


Grattis

på namnsdagen!


I'll Fly Away

Idag har min pappat fyllt år och bara för att han känner sig så gammal (puss på dig pappa!) så har vi av barmhärtighet inte firat med dunder och brak. Vi åkte ut och hade picknick i stället med familjen och myste lite på så sätt. Ikväll ska vi tjejer här hemma kolla på Hairspray för den går på tv tror jag.

Det är förresten så skönt att känna att man har lov för man får inte panik om man råkar sitta en kvart för mycket vid mobilen och spela ett helt värdelöst spel, eller om man skulle råka somna på soffan. Sen älskar jag söndagskvällar också, allt är så kravlöst och alla är så slappa och bakfulla (?) ehehe. Nej att poppa lite popcorn nu då kanske...Gränser?

Har precis bestämt mig för att jag ska ha ett så freaki'n fierce sommarlov! Bara för att jag förtjänar det och ingen annan kommer skaffa det åt mig.


Från och med Du

Igår var det som sagt avslutning för Vidåkersskolan. Min sista och fan, det känns bra!


Först posade vi utanför kyrkan i ett stort kaos av folk, tårar och regn


sen hoppade vi upp på vårat flak och skrek oss genom Vingåkervidare mot Joan's för sallad med mamma & syster


där vi träffade familjen Ahlcrona!

På kvällen chilldillade vi och sen skulle vi vidare men vid tolv så var alla så pömsiga att det blev sängen. Skönt faktiskt, det blir ut ikväll istället!


Vad är väl en bal på slottet?

Nu har jag gått ut grundskolan. Jag kan i princip råna mina föräldrar sticka utomlands och röka hasch tills jag dör. Ja, nog om det.

Tänkte ladda upp lite bilder från balen som jag skrev förut, alla var så fantastiskt fina!


Louise, Jossan och jag åkte dit tillsammans


Karin och Sofie


Josse


Nils med tillhörande "bärnstugegäng"


Toastmasters, Josefhine och Axel


Filippa och Kevin som satt vid vårat bord, finfina samtalsämnen, speciellt utformade för bal pratade vi om!


Julia och Robert


Jag och Rickard samarbetade bra med att hålla ordning på min otroligt osmidiga klänning tycker jag.
Nils och Albin

Louise, Axel, Isabell, Filippa och Andreas

Josefine och Lina

Sofie

Josse och Jossan

Orkar inte ladda upp flera, men jag vet att min klasskamrat Josse har lagt ut bilder på sin blogg också!


Månen den lyser å, Stjärnorna de glittrar så

Igår var vi 9or som går ut Vidåkersskolan på bal, och det gick SÅ bra! Helt över mina förväntningar (iofs var de rätt låga) och jag kan faktiskt inte med att klaga på en enda sak. Eller ja förutom den vegetariska maten då, men den är alltid dålig om man ska äta ute.
I början så skulle det fotograferas och hej och hå, sen gick man ner till middagen, sen avslutades kvällen med dansdansdans! Det sistnämnda har jag aldrig varit med om i långklänning och stiletter men det funkade rätt fint ändå, känner av vaderna idag bara...


Ska försöka vara duktig och ladda upp fler bilder senare, men här ser ni ju i alla fall hur klänningen såg ut och håret. Min syster fotograferar och har fixt frillan, PUSS PÅ HENNE VA!TILLÄGG! TACK SNÄLLA REBECCA I MIN KLASS SOM JAG LÅNAT KLÄNNING AV, HON HAR SYTT DEN SJÄLV OCH VISST ÄR DEN FANTASTISK?


Jag vet, lite konstigt men...

...jag kan inte slita mig om Gareth Malone är på tv. Jag har TUSEN saker jag borde göra men när Gareth leder sina hopplösa små körer på ettan är jag bänkad. Han är liksom så otroligt tålamodig, entusiastisk, söt och brittisk.
Nu ska jag göra en lista över människor jag beundrar och börja den med Gareth.


Walkman

Rensar mitt rum efter som vi snart ska flytta och vet n vad det coolaste var eller? Jag hittade min gamla sony walkman bandspelare. MED smurfhitskassett i. MED megabass intryckt. Hoppas den skulle kunna gå att få igång, fyfan vad jag skulle vara tuff.

Mean Machine

Ikväll ska vi mysa, brudarna och jag hemma hos mig. Det är ju mysigt!


I skolan har vi kollat på film (nödvändigt...*hrhrhhhhost*) och jag trodde verkligen INTE på den här filmen, fast jag måste faktiskt säga att den var helt ok! Brittisk och lite roligt klippt, på ett ställe skrattade jag och Jossan nästan ihjäl oss. Sevärd otroligt nog. 

Enjoy

Jag må vara bland de sämsta bloggerskorna i världen, men jag hänger inte läpp för det för idag är det den sista skolveckan innan sommarlovet börjar!

Vi ska ha mentorsdag vilket innebär att det inte kommer att vara några riktiga lektioner, nice.

Och bara för att det ska bli lite mer pyntat och fint på bloggen slänger vi väl upp en bild. På en av mina största "bli-hopplöst-kär-i-en-kille-i-filmen-killar". Ett ansikte som duger att pynta bloggen med, visst?

Jean-Baptiste Maunier i "Gosskören"


Smile And Say

Ser ut att bli sol i dag igen, och det är i såna fall fruktansvärt nice, men min sommargarderob är så fruktansvärt oinspirerande. PERSIKA.

Gum

Finns det mer något mer irriterande än en tom tuggummipåse? Och varför sparar jag dom ens i väskan?

Ge en Sol

Har kommit hem efter helmysig grillkväll på Ekgatan, om man säger såhär; när Jenny lagar mat blir man mätt! Sjukt gott var det också, jag åt kolgrillad vegetarisk burgare med salsa på soltorkade tomater, ost, fetaostsallad och pain riche... Skulle kunna äta middag en gång till om jag orkade!


The moves that I make

En morgon som den här kan man bara lyssna på rar musik och le.


RSS 2.0