Söndag

Helgen har innehållit så mycket bra. TIll exempel en lördag med barbietårta alldeles för mycket alkoholhaltiga dycker och storslagen 18-årfest hos en klasskamrat.
 
Och till exempel en pojkvän som jag fick ville ligga med mig under ett täcke framför soffan hela söndagen, äta tacos till frukost klockan halv sex och kolla på vettiga filmer så som:
Apocalypse Now och
Svanprinsessan
 

Sofistikerad bara för att det är på franska

Fick världens godaste parfym av mamma igår. Den är så jävla genomfräsch att jag går alltid in i mammas butik och typ badar i den (sorry alergic :( ) för att den ska sätta sig i kläderna. Och sen igår ställde mamma ba fram den och jag skuttade hem, glad och materialistiskt tillfredställd.
 
Och nu ska jag gå till jobbet. Och lukta sofistikerat. Lukta "Eau des Jardins"... mmmmmmm.

Jag ska hitta det

Jag lever även om det verkar otroligt. Har gått och laddat för att sparka till mig i röven och få lite fart på den här bloggen. Det enda som suger lite är att jag har tappat bort ett litet adapterkort till mitt telefonminne så jag har i princip inga bilder och det ställer ju enormt mycket högre krav på skriveriet.
 
MENNEEEESÅÅÅATTTEEE jag ska i alla fall börja med att:
- tipsa om att Band Of Horses släppt nytt nu i september.
- bild på Jacqueline, och mitt ögonbryn, som var lite sofistikerad (+crazy!) och köpte latte i onsdags.
 
 
 
 
 
 

Seven Wonders

Skulle skriva ett inlägg. Tappade lusten. Tycker inte man uttrycker sig hursomhelst bara för att jag är smal och inte tjock. Tror inte anonym i fråga fattar att han/hon sårar egentligen, men nu har i alla fall jag sagt mitt och du sagt ditt.

För stor

Lite halvsjuk och prickig-korv-macks-ätande. Jag som alltid trott att jag inte gillar prickig korv. 

Lever du?

Blogginspirationen tryter men jag tvingar mig själv till ett inlägg bara för att det är farligt att vara bekväm har jag fått för mig. Idag är jag ledig från skolan vilket innebär att jag stannade uppe sent igår, sov länge idag, äter chips och kliar mig i rumpan, dansar naken och petar näsan.
 
FAST NÄ, jag klev upp klockan åtta, åt stor frukost, strök en hel hög med tvätt, duschade, anmälde mig till högskoleprovet, pluggade fysik och kokade en stor sats kycklinglevergryta. Kycklinglevergryta alltså. Känner mig som 75. Fast det är ju gott. Och det är ju det viktigaste. Jättegott faktiskt. 
 

From The Woods!!

Jag skriver alldeles för många dagböcker. En med tankar, en privat, en blogg och en med korta händelser. Samt några till som jag påbörjat i diverse kollegieblock (vågar inte tänka på det, haha snart måste ju någon hitta det) när jag inte haft någon annan tillgänglig. Jaja, vad jag vill få sagt är att, just för tillfället, får ni dela lite, för jag orkar inte trippelskriva.The magic lingers round you still

Träffade Tobias igår för första gången på tre veckor. Och jag är fortfarande lika löjligt kär i den människan! AAAAAH! BLIR TOKIG BA! Och sen idag vaknade vi klockan ett, åt sura godisar och gick och köpte skor och kappa på Vingåkers Factory Outlet. Jag intalar mig att jag i alla fall förtjänar fina vinterkläder då jag tycker att vintern är så olidlig.
 
Kvällen har jag spenderat med pappa och fin bonusfamilj på verandan, utrustade med te, smörstekta kantareller, rostmackor och mycket tända ljus. Utmärkt lördagskväll då min kropp fortfarande är för jetlaggad för svenska vodkagroggar och stillastående Harrys-pubar.
Imorgon åker jag till Norrkan för farmors-fika och förhoppningsvis lura Tobias på bio eller dyl.

RSS 2.0