Fröken Fin

Josse erbjöd sig att sleepa over med mig ikväll, så himla snällt av henne. Misstänker feta kvällen och att jag kommer mysa sönder henne, känner mig klängig och singel.


Ah?

och bilderna är snodda.

Stabbed

Kände karnevalpeppen idag. Det är ju trots allt fysikprov! Fast det har jag väl kört upp i era rara ansikten några gånger nu va?  Jaja, *smoosh smoosh kör upp det i dom igen*.

Hypnos


och så himla sorglig. Gaah mitt hjärta ba krymper fem centimeter och jag vill titta på stjärnorna förevigt till en här.

Stäng Programmet

"Låtsasmamma" Jenny bjöd på våfflor, framför-brasan-mys och sällskap ikväll. Det är så svårt att hinna med alla familjemedlemmar hit och dit ibland, speciellt när vi sammanlagt bor på 5 olika ställen nuförtiden, så det var välbehövligt. Förutom att chilla framför brasor så försöker jag att ignorera att det är fysikprov imorgon och lämnar blå karamellfärg till Elviras lillasyster Ester som ska göra hav på flaska. Det är ju värsta poetiskt "hav på flaska", så jag kände att jag var tvungen att hjälpa till.

Ikväll ska jag somna innan tio.


Hej

Apati.

Innan man ens fyllt tio

Varför satte jag på Bröderna Lejonhjärta för? Det är dubbelt så svårt, minst, med all fysik om man gråter samtidigt. Har en verkligen alltid varit sådär sorglig?

Plöggin'


Jossan ska skriva en historia om alla tiders historia och jag ska läsa fysik. Hemskt entusiastisk över det hela måste jag säga!

Kär

Alltså gud, nu dör jag skrattdöden


<3

Oho, hittade den här bilden. Blev så himla glad!

Dö i soffan


kolla film, äta riskakor med pizzasmak och dricka jordgubbste.

Raggamuffin på Svenska

Ehm ah, jag tänkte ta det lugnt ikväll, lånade feta filmer på bibblan osv. Men hallå, ska mina vänner dansa kan man ju inte säga nej. Mot Wingfield!

Sol = Höstpromme


I may have to move to Paris

Idag funderar jag på om jag ska lägga min lön på en systemkamera. Det suger litegrann att inte ha någon. Ingen som sitter på värdefulla tips och har lust att dela med sig?

Annars doppar jag mest mackan i teet, ja det är gott och jag vet att ni tycker det är äckligt, myser in mig i en filt och playar ett till avsnitt av SATC.

Jag är en idiot

Sitter i Elviras soffa och känner mig helt fullkomligt asbekväm. Gubben själv är och duschar, jag tjyvar familjen Lindsjöös internet, kollar klädsidor, stalkar människor på facebook, låtsas att jag är storbloggerskan och annat som man inte har tid med när man har segt internet. När man är i det här huset förstår jag människor som inte vill gå ut. Det hade nog jag aldrig gjort.

How you are my Hero

Jag har fredagsfikat idag! Aren't they they pretty? Hoppas att det inte bara smakar konserveringsämnen.
Har dock cyklat med dessa till skolan, håller tummarna för att de är mer än grönt mos just nu.

Hepphepp

Såhär liksom Who Needs Love fast Come Give Me Love och Where Does The Good Go?

Todahj

Alltså hur bra är inte kläderna i affärerna just nu?!!? Man får ha mjukisbrallor till vardags om man kallar dom haremsbyxor, filtar runt sig om man kallar dom ponchos eller capes, mössa inomhus om man är bad och inte bryr sig om vad farmor säger och rufsigt hår om man bara låtsas att "det är dreads liksom".
Ja' diggar't. STONEHARD.
Poncho från Åhléns, haremsar från HM, tröja från Monki, linne från Indiska, mössan är pappas gamla från USA och väskan är från Tanzania.

Bibblan

Tog mig till bibblan, det är ju asnice här! Fritt internet och jävligt harmoniskt. Så nu har jag gjort spanskaläxan eftersom vissa lärare inte fattar att man inte kan utföra sitt skolarbete om ALLA läxor ligger på internätet fast dom inte delar ut nåt sådant.
Tänkte på lite kemi också... Belönar mig med att låna en skiva sen och gå hem och koka soppa. Jossan ska skolka från sin lek i skolan sen också och gå ut och gå med mig i stället, det gillar jag, such a bad influence.

Onsdag



idag.

Come Give Me Love

Jag fick en grapefrukt idag hos Johanna, underskattad frukt, satan vad gott det är! Annars då?
Jorå! Skola och jag har faktiskt pluggat!
Fifflade till mig 20% rabatt på Åhléns och köpte mössa och poncho, handlade med mamma och sen fick hon laga mat. Färsk torskfile med potatis och vitt-vin-sån-där-sås-man-inte-kan-göra-själv. Gudars gott. Nu ska vi mysa.

!!!!

Och du luktar alltid så gott.

Cold Taxi

Idag känns det oerhört larvigt att blogga av någon anledning jag inte riktigt kan komma på. Om man ska sammafatta i korta drag, kanske man kan säga att jag har tappat bort min kamera och typ fått 7 kg frukt av Josse. Gud vad jobbigt och gud vad snällt.

Nu ska jag gå till skolan, lyssna på The Who och hoppas på återkomsten av my coolness.


*Försöker tappert med en badass cam bild där jag ser sminkad ut (jag är egentligen ganska ful)*

Lika blåögd som jag

Idag har vi studiedag och jag kommer verkligen inte överens med matematik C. Det är så jobbigt,  grejen är att jag har liksom alltid haft lätt för det innan, jag vet inte hur man anstränger sig (har ingen disciplin!).

Tänkte gå ner och leta efter halsduk på stan sen. Och gå på körskola med Jossan, börjar bli dags att försöka sätta sig vid ratten förstår ni!

:(

Alltså åh min granne har dunkat samma låt nu hela helgen. Problemet är att den är jättebra men jag vet inte vad den heter.

Weeyehehe

Whoa! Gårdagen var fet. Bah gaddade mig and everything (ah BILD), åkte mysig taxi, sprang på finfolk och knallade hem i soluppgång. Idag har också varit bra, sol, Jossan och lite wordfeud med snubbar man träffar på vägen. Bara för att det är så fint väder och man vill sitta ute liksom.

På tal om det där med taxi, håll med om att det är jävligt mysigt? Har dom inte alltid ny-bil-lukt och sjukt mjuk rullning på bilen?
Imorgon tänkte jag att jag skulle plugga och äta lunch.

Arm -Ångest?



It takes a Muscle

Farfar inspekterar min dator. Nu ska vi moffa tårta och dricka kaffe! (Projekt: "Amanda ska rulla" idag)

Fett

Elvira bjöd på rocky-road-brownies
gaaaaaah *dör lite*, nom!

Bäst

Elvira ska bjuda på fredagsfika idag, gott.

Sämst

Jag speglade mig i en bil där det satt en människa i imorse, pinsamt.

Shöppa Loss (Loss bah Loss!)


Gårdagens fynd: VäskaN! Jag får lust att stoppa massa filtar, chips och en liten bergspärangare i den och åka på festival, nu får det bli kemiböcker och alvedon i stället. Jaja, men visst är den fin? 30 spänn fick jag punga på Röda Korset. Det kan man ju överleva.

Kavaj Och Skjorta




Gick hem från skolan idag. Mådde förjävligt men nu börjar det faktiskt bli bättre. Ska träffa mamma sen. Saknar henne.

Tänkte att jag kunde passa på att köra en såndär vad jag har på mig. Dagens mysoutfit består av världens bästa kofta från Indiska, haremsbyxor från HM, världens äldsta halsduk från HM, strumpor med kissekatter från Topshop och armbandet har jag fått av min kusin. Och jag är förstås inte sådär allvarlig. Försöker väl mest vara snygg eller nåt.

Försöker bli av med Leran

Jag vill också vara såhär fin
(Och Pappaaaaaaaaa... Jag fyller 18 om typ ett halvår)

Freakin'

Igår när jag kom hem stod det en främmande medelålders man i min hall. Fattar ni att jag höll på att dö innan jag fattade att det var en hantverkare som min hyresvärd ringt dit.

Andra saker du kan hitta på om du söker spänning i vardagen, är att tappa bort nycklarna eller somna med en urladdad mobil (väckarklocka). Vaknade klockan fyra imorse och vågade inte somna om. HehHEHEHEHEHEEH, lite tips för en actionfylld vardag. PEACE oCH PUSS!



The Irony Of It All

Precis inkommen efter en promenad  med Louise i örat. Det suger att inte kunna springa förresten, jag har gjort illa knät. Att gå är liksom så lamt ibland när det enda man vill göra är att sträcka lite på sig. Stackars Amanda.

Idag har jag gjort så sjukt mycket vuxna saker, typ varit på banken, handlat, tvättat och bakat. Det gör en lite yr i huvudet faktiskt. De hade förresten öppnat en jättegullig liten asiatisk butik nere på stan, de hade massa massa billiga, lite halvskumma och bra gosaker så dit ska vi tillbaka snarast. Hann bara kika in lite idag, men den rekommenderas!

Nu ska jag försöka räkna kemi och lyssna på the Streets.

Jungle Drum

Skolfoto idag, känns peppigt!
Amanda och Tanja, leverar som vanligt. Smeyesar för fullt, ös bah ös.

Fit But You Know It

Knäcker fingrarna, går och lägger mig. Att knäcka fingrar alltså <3.

Man blir lite irriterad

på skolan.


Himla Bortskämt

Jag har så känner så larvigt bra folk och jag har snott bilder från min vän Louise Fredin, så ni vet.
Bästa söndagskvälen på länge. Bjöd hem lite tjejer på inflyttningspannkakor i min nya lägenhet eftersom nu börjar det bli beboeligt här. Vi satt och myste, åt och pratade. Dom är så öööööööööyctvubinompsmpnbgfndmjhfjhjhjhjhjhjhsdfngbnfdfngbnv-BRAAAAAAAAAAA! Och OMG jag fick inflyttningspresenter (det är coolt, blev sjukt överraskad!). Värsta elvisp/bak-saken och skålar, kökshanddukar, muffins, honung, mat och allt möjligt jox. PURE AWESOMENESS. Älskar er jävligt hårt (och inte bara för det där med presenterna då alltså).










POSSPOSSPÅER! Nu är jag trött, det märks antagligen om man läser inlägget, och vad är då mer logiskt än att sova? Godnatt.


Tja....

...tjatjatjatjatja. Idag är det lördag och jag ligger i sängen, igår var det fredag och då låg jag verkligen  inte i sängen. Hade en trevlig kväll och kom inte i säng förrän runt fyratiden.
Har i alla fall släpat mig runt på IKEA idag med min mor och Inge idag, handlade duktiga och tråkiga saker typ som badrumskrokar och sopsorteringskärl, åt en såndär billig och kladdig bulle (kan aldrig bestämma mig för om den är god eller äcklig?), kommenterade folks bordsskick och fnssade åt killar som skulle välja doftljus till sina lägenheter "om det skulle komma bruuuudar och sova över... så det luuuuktar lite fräääääässschhht" (jag vet att jag skrev "fräääääscht" i förra inlägget också, men dom sa faktiskt precis så)
(och jag vet att jag älskar citattecken och parenteser).
När jag kom hem bjöd jag en fin syster på käk och trallade iväg på promenad med London och tillhörande matte Elvira. Har i princip inte orkat mer. Förutom glass med kanel och äppelmos dårå.


Don't go Out Tonight

Sitter på skolans internet och det suger pungpungpungpung för man kan inte blogga utan att tro att någon sitter och kollar över axeln och det är ju typ det värsta. I vilket fall fick jag hem ett par nya pälsklingar igår (skor)
himla svårt att fotografera utan att skreva upp sig alltså. Tänkte att jag inte skulle uppröra er i onödan om ni undrar över bildredigeringen. Sen tvingade jag min syster att färga håret på mig för det var nära att jag spydde på min egen. Pappa fick bestämma ny. Känner mig fääääätt frääääsch och sen ska jag hälsa från Elvira också (hon kollar tydligen över axeln på mig that bitch).

Lol



Nu ska jag tråka ihjäl er

Jobbar febrilt på att skaffa mig ett internet, det är därför jag inte riktigt syns till här (I know you are wondering big time). Men om jag ska uppdatera er lite om omgivningen så lyssnar har jag nuförtiden sovit första natten i lägenheten, visar er den snart, ätit tacos med min mamma en gång, bakat bröd, målat naglarna med genomskinligt nagellack, trivts i duggregnet, lyssnat kanske 100 gånger på den här, haft en rolig idrottslektion (!) och babblat sönder Johanna.
Jag bloggar som sagt i skolan och bilder och sånt'dära kommer när jag febrilat färdigt på det där internetet.


Hejfrånduktigacheheeyerna

The Rat

Kom hem igår men orkade inte med bloggjoxet. Tog världens bästa löprunda, pumpade Chemichal Brothers och fick panik över matematiken i stället. Vi har i alla fall haft det jättebra och det var superskönt att komma ifrån Kholmet ett tag.
Förövrigt är jag mycket nöjd över att jag missade att det tydligen var Idol på tv igår och idag sger dom att dom ska ha tapetserat klart i min lägenhet. Peppar peppar!





Sådär ser det ut.

Hela helgen

Nu ska jag ut och segla.

Bam bam, ey, what a bam bam

Godmorgon från mig och snusmumriken!
Jag är hos pappa, vilket innebär ungefär 5 ägg till frukost, att få dricka kaffe ur bästa koppen och
att jag kanske kanske kanske förstod lite av matematiken igår. Det är himla bra i såna fall. Jag gillar förövrigt snusmumriken, han var så lugn. Säkert ashög hela tiden.

En vanlig Jävla Muffins

Det såg ut sådär i min lägenhet när jag kom hem idag. Så vi fick ha picknik. Det var ju funkis det med, och nana, jag tänkte faktiskt blogga seriöst (like I ever do...?) men jag orkar inte längre så nu lägger jag mig och sover. En bild till får ni:

Ey vafan, på snedden.*orkar inte, orkar inte, orkar inte*

Elektrobank

Jag har inget fungerande internet hemma. Jag har ingen tv hemma. Jag äter frukost på en flyttkartong.


RSS 2.0