Det var det det

Idag har vi varit på campus Norrköping och tittat runt lite. Vi fick sedan pyssla med såna hisnande roliga saker såsom: fysiklaboration. Satt ute och samlade sol i en solcell flera timmar. Kom på efteråt att vi hade helt fel (värdelösa) värden, så kan det gå <3 Stackars studenten försökte peppa oss till att försöka en gång till genom att motivera oss om hur spännande det var fick oförstående blickar av mig och Jacqueline. "Vi ska läsa flumkurser i Paris, inte civilingengör i Linköping... ok?". 
 
Eftermiddagen har i alla fall varit mysig. Tagit en liten promenad i hamnen, köpt strumpor på hm, tittat på staden och pussats lite med Tobias mellan varven. Så härligt med "vardags-känslan" som är så svår att få till för oss annars. Nu har jag lagat mat och avnjutit den, egenkomponerad kycklinggryta, supergod om ni frågar mig, såhär är den:
Lök, smör, tärnade morötter, vitlök = fräses
Kycklingfiléer = tinas, skärs i fyrkanter, steks
Sen: tacokrydda, burkchampinjoner, kycklingbuljong, burkmajs och massa kokbar matlagningsyoghurt, lite peppar och chilipulver. MUMMA! Servera med ris, grönsaker (och ketchup såklart). Så var det med måndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0